Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ 2016/2017 ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ DISNEYLAND ΑΠΟ 795,00

 ΠΑΡΙΣΙ - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - DISNEYLAND – ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  6  ΗΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 23, 24, 29, 31/12/2016, & 02/01/2017

1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, το Πανεπιστήμιο της Σορβώνης,  τους κήπους του Λουξεμβούργου, την εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, το μουσείο του Ορσέ, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τα Ηλύσια Πεδία,  την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ, τις περίφημες πυραμίδες του Λούβρου, την περιοχή της  Όπερας με το επιβλητικό κτίριο της OperaGarnier και τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα GalleriesLafayette & Printemps. μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

2η ΗΜΕΡΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ – ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Τελειώνουμε την ημερα μας με την επίσκεψη στο μουσείο αρωμάτων της Fragonard. Το βράδυ περπατήστε την περίφημη Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

3η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Πρόγευμα, πρωινό ελεύθερο για βόλτες στη Γαλλική πρωτεύουσα Με τη συνοδεία του αρχηγού σας γνωρίστε το Παρισινό μετρό , επισκεφθείτε το μουσείο αρωμάτων Fragonard, την επιβλητική OperaGarnier και το πασίγνωστο Café delaPaix. Περπατείστετη Boulevard de Capucines, τη Rue Royale , Rue de la Paix, και Rue du Marche St.-Honore.Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4η, 5η  ΗΜΕΡΑ DISNEYLAND

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ.από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο MAGICCIRCUS (σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο)  και 3 ημέρες ελεύθερες μέσα στα πάρκα για να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης. του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Για το βράδυ παρακολουθείστε προαιρετικά με δείπνο το πανέμορφο Μπούφαλο Μπίλ σόου.

6η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ
Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος, το απόγευμα επιβίβαση στο πούλμαν μεταφορά στο αεροδρόμιο  και πτήση επιστροφής για τη Ελλάδα.


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ  MEAIRFRANCE/ΑΕGEAN                                       
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ.
  • 3  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ, ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ FACILITIES.
  • 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MAGICCIRCUSDISNEYLANDΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ.
  • ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MAGICCIRCUS.
  • 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ.
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ.
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ.
  • 3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ DISNEYLAND ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD
  • ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ GALERIESLAFAYETTE
  • ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΧΑΡΤΕΣ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Φόρους αεροδρομίων (155€), εισόδους Λούβρου (17€-23€ μόνο ενήλικες), Βερσαλλιών (15€ μόνο ενήλικες), ποτά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π Ο Δημοτικός φόρος Παρισιού 1,65€ το άτομο ανά διαν/ση σε 3 αστέρων ξενοδοχεία – 2,48€ το άτομο ανά διαν/ση σε 4 αστέρων ξενοδοχεία ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ με την εξόφληση στην Ελλάδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η ΣΕΙΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ. ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ DISNEYLAND ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ DAYBYDAY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.