Skip to main content

SUPERΠΡΟΣΦΟΡΑ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND ΑΠΟ 435,00

4 ΗΜΕΡΕΣ + 1 ΔΩΡΟ
ΛΟΥΒΡΟ – ΚΗΠΟΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ (νέο) – ΜΟΥΣΕΙΟ ORSAY(νέο) - DISNEYLAND - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD – ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ VALD’ EUROPE(νέο) - MARAIS(νέο) – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ (νέο) – ΜΟΥΣΕΙΟ POMPIDOUΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ (νέο)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 4 + 1 ΗΜΕΡΕΣ     ΑΝΑΧΩΡΗΣH: 26/10 – 30/10

 

1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε τη Γαλλική Ακαδημία, τη πλατεία Σατλέ, το Δικαστικό μέγαρο, τη γέφυραν Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο, την Παναγία των Παρισίων (στάση), το Καρτιέ Λατέν, το Πανεπιστήμιο της Σορβώνης, το Πάνθεον, τους κήπους του Λουξεμβούργου, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, το μικρό και μεγάλο παλάτι, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, την Όπερα, το Τροκαντερό (στάση), τον πύργο του Άιφελ.., κ.λ.π. Τελειώνουμε την ξενάγηση μας με την επίσκεψη στο μουσείο Αρωμάτων FRAGONARD. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

2η ΗΜΕΡΑ ΛΟΥΒΡΟ – ΚΗΠΟΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΣΕ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα και την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μικρό διάλειμα και περίπατος στους πανέμορφους κήπους του Κεραμεικού (JardinsTuileris). Εντυπωσιακά αγάλματα, μια μεγάλη λίμνη με συντριβάνια, λουλούδια και δέντρα παντού και ένα ζεστό Γαλλικό καφέ για να καταλήξουμε στην επόμενη επίσκεψη μας, στο επιβλητικο μουσείο του Ορσέ. Το μουσείο είναι παλιός σιδηροδρομικός σταθμός του 19ου αιώνα που δεσπόζει στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα και φιλοξενεί γλυπτά και πίνακες Ιμπρεσιονιστών (Ρενουάρ, Βαν Γκόγλ, Μονέ, Ροντέν, Τουλούζ Λωτρέκ). Εν συνεχεία χρόνος ελεύθερος στην πλατεία Ομονοίας και Λεωφόρο Ηλυσίων Πεδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο κατά βούληση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε Παρισινό Καμπαρέ (Lido, MoulinRouge, CrazyHorse, ParadisLatin).

3η ΗΜΕΡΑ DISNEYLAND – ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ VALD’ EUROPE

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ. από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STARTOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Για όσους επιθυμούν να μοιράσουν τη μέρα τους στο πάρκο και στο κοντινό εκπτωτικό χωριό με τους επώνυμους οίκους μόδας, η αρχηγός της εκδρομής, σας δίνει τα εισιτήρια του προαστιακού και σε δύο στάσεις απο την κεντρική είσοδο της Disneylandβρίσκεστε στον παράδεισο του καταναλωτισμού. Επιστροφή στο Παρίσι 19:00μμ και χρόνος ελεύθερος.

4η ΗΜΕΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ – MARAIS– ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ POMPIDOU

Πρόγευμα και με τη συνοδεία της αρχηγού περίπατος στην πιό γραφική και κουλτουριάρικη συνοικία του Παρισιού, το γραφικο Μαρέ. Γνωρίζοντας το Γαλλικό μετρό η πρώτη μας στάση είναι η πλατεία της Βαστίλλης και εν συνεχεία περνώντας την πλατεία των Βοσγίων μπαίνουμε στο γραφικό μαρέ με τα παλιά αρχοντικά και σοκάκια, με τα μικρομάγαζα και τα σοφιστικέ καφέ. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Εθνικό Μουσείο μοντέρνας Τέχνης «POMPIDOU” με 2000 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας και να γευματίσετε ή να πάρετε τον καφέ σας στο RestaurantCafé GEORGESτου κτιρίου με μοναδική θέα της Γαλλικής πρωτεύουσας. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ΗΜΕΡΑ

Πρόγευμα, ημέρα ελεύθερη για τις τελευταίες αγορές σας και 15:30μμ επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

                                                                                                                                      

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΣΕ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ

2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΣΕ FAMILYROOM

(2 ΕΝΗΛ.+2ΠΑΙΔΙΑ)

IBIS BERTHIER 3***SUP

435 €

280 €

135 €

360 €

IBIS OPERA GRANDS BOULEVARDS

3***SUP Κεντρικό

450 €

280 €

150 €

-----

HOLIDAY INN OPERA GRANDS BOULEVARDS 4**** Κεντρικό

520 €

280 €

240 €

-----

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIRFRANCEΠΡΩΙ/ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
  • METΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ.
  • 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΙΝΙ ΜΠΑΡ, ΑΙRCONDITION, SAFEBOX, ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  • 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ.
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΞΕΝΑΓΟΣ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΤΙΛΛΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ, ΜΑΡΕ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ
  • ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ DISNEYLAND.
  • EΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΓΙΑ VALD’ EUROPEΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟ DISNEYLAND
  • ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
  • ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ GALLERIES LAFAYETTE.
  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ - ΧΑΡΤΕΣ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Φόρους αεροδρομίων 155 €, εισόδους Λούβρου 17€ - 23 €, Ορσέ 13€ και Disneyland 73€, ποτά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 12%