Skip to main content

Καλοκαίρι 2015 Μαγικός Κόσμος της Disneyland από 649,00

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
ALL INCLUSIVE
ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟΤΗΣ DISNEYLAND
ΠΑΡΙΣΙ - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - DISNEYLAND – ΛΟΥΒΡΟ
ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (ΝΤΩΒΙΛ – ΤΡΟΥΒΙΛ – ΟΝΦΛΕΡ)
ΠΥΡΓΟΣ CHATEAU VAUX LE VICOMPTE (νέο)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 6, 7 ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε τη Γαλλική Ακαδημία, τη πλατεία Σατλέ, το Δικαστικό μέγαρο, τη γέφυραν Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο, την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, το Πανεπιστήμιο της Σορβώνης, το Πάνθεον, τους κήπους του Λουξεμβούργου, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, το μικρό και μεγάλο παλάτι, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, την Όπερα, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ.., κ.λ.π. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

2η ΗΜΕΡΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - CHATEAUVAUXLEVICOMPTE

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες. Επόμενος σταθμός μας ο περίφημος Γαλλικός πύργος CHATEAUVAUXLEVICOMPTE 60 χιλιομ. Νότια του Παρισιού. Αριστούργημα του 17ου αιώνα του NicolasFouquet, από όπου ο βασιλιάς Ηλιος εμπνεύσθηκε να κάνει τις Βερσαλλίες. Υποδέχεται τον επισκέπτη του με την εντυπωσιακή και αρμονική αρχιτεκτονική του, τη μεγαλοσύνη και ηρεμία των κήπων που ξεπηδούν μέσα απο τα κανάλια και αποτελούν το πρώτο δείγμα των Γαλλικών κήπων που επηρέασαν όλη τη χώρα αλλά και όλη την Ευρώπη. Για τους σινεφίλ ο πύργος είναι γνωστός απο την ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο – το σιδηρούν προσωπείο.

Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ περπατήστε την περίφημη Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

3η ΗΜΕΡΑ ΛΟΥΒΡΟ – (ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ – ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕΝ – ΣΑΙΝ ΖΕΡΜΑΙΝ – ΜΑΡΑΙ –  ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΜΠΙΝΤΟΥ)

Πρόγευμα και αναχώρηση απο το ξενοδοχείο για τη σημερινή μας ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, καθώς και την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μπορείτε να ακολουθήσετε την αριστερή όχθη και να επισκευθείτε το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέ με την επιβλητική Παναγία των Παρισίων και το ιστορικό καμπαναριό, να περπατήσετε και να γευματίσετε στα στενά δρομάκια του Καρτιέ Λατέν και Σαιν Ζερμαίν ή ακολουθώντας την δεξιά όχθη να περιπλανηθείτε στα γραφικά δρομάκια του Μαρέ και να επισκευθείτε το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού και να παρετε ένα σνακ στη BrasserieGeorge του μουσείου με θέα σε όλη την πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε Παρισινό Καμπαρέ (MoulinRouge, CrazyHorse, ParadisLatin).

4η ΗΜΕΡΑ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (Ντωβίλ – Τρουβίλ – Ονφλέρ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στη Νορμανδία. Πρώτη μας στάση η αριστοκρατική Ντωβίλ με τα γραφικά δρομάκια, το επιβλητικό καζίνο και την κοσμική παραλία.

Επόμενος σταθμός η αγαπημένη πόλη των Ιμπρεσιονιστών, η γραφική Τρουβίλ για να καταλήξουμε μέσα απο μιά μοναδική διαδρομή στο παλιό ψαροχώρι των Βίκινλγς την Ονφλέρ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Παρίσι, χρόνος ελεύθερος.

5η – 6η ΗΜΕΡΑ DISNEYLAND

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ.από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Τακτοποίηση στα δωμάτια στο

ξενοδοχείο VIENNADREAMCASSTLE 4**** ή MAGICCIRCUS 4**** ανάλογα με τον τιμοκατάλογο, και ημέρες ελεύθερες μέσα στα πάρκα για να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Για το βράδυ παρακολουθείστε προαιρετικά με δείπνο το πανέμορφο Μπούφαλο Μπίλ σόου.

7η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος στα πάρκα, 15:30μμ επιβίβαση στο πούλμαν μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για τη Ελλάδα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ MEAIRFRANCE
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ.
  • 3 ή 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ FACILITIES.
  • 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ DISNEYLAND, VIENNADREAMCASTLE 4**** ή MAGICCIRCUS 4**** ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  • 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ.
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ.
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ.
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ CHATEAU VAUX LE VICOMPTE
  • ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ
  • 3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ DISNEYLAND ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ
  • ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΧΑΡΤΕΣ.
  • EKΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ GALERIES LAFAYETTE

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Φόρους αεροδρομίων (150€), εισόδους Λούβρου (17€ - 20€), Βερσαλλιών (15€) VauxLeVicompte (16 €), ποτά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ 6ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ.
Η Σειρά εκτέλεσης του προγράμματος είναι ενδεικτική και τροποποιείται σύμφωνα με ώρες πτήσεων, αργίες, κ.λ.π
10 Ημέρες πριν την αναχώρηση με το ενημερωτικό της εκδρομής αποστέλεται το ημερήσιο πρόγραμμα DAYBYDAY.