ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ HOTEL AMBASSADOR 5*

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

HOTEL AMBASSADOR 5*

3ΗΜΕΡΟ - 4ΗΜΕΡΟ - 5ΗΜΕΡΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


 

1η μέρα: Αθήνα – Πράγα (Ξενάγηση πόλης και κάστρου)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Πράγα. Μετά την άφιξή σας και την παραλαβή των αποσκευών σας, θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας αρχίζοντας από την Καστρούπολη, το πιο ιστορικό σημείο της Πράγας. Θα θαυμάσουμε τον γοτθικό ναό του Αγίου Βίτου με τα υπέροχα βιτρό και ακολουθώντας τα γραφικά σοκάκια της βασιλικής οδού θα κατέβουμε στην Μάλα Στράνα για να θαυμάσουμε την υπέροχη γέφυρα του Καρόλου, μία γέφυρα στολισμένη με δεκάδες μπαρόκ αγάλματα του 17ου & 18ου αιώνα, που μας οδηγεί στην παλιά πόλη. Θα δούμε την πλατεία Στραρομέτσκε ναμέστι με το παλιό Δημαρχείο και το αστρονομικό ρολόι του 15ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, τον γοτθικό ναό της Παναγίας Τιν, την οδό Παρίτσκα που είναι ο πιο ακριβός δρόμος της Πράγας, τον Πύργο της Πυρίτιδας και το Εθνικό μουσείο στην κορυφή της πλατείας Βεντσεσλάς, απ’ όπου ξεκίνησε η βελούδινη επανάσταση. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα σοκάκια της παλιάς πόλης. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τις παλαιότερες pubs της Πράγας, στις οποίες έχουν φιλοξενηθεί πολλές διασημότητες του μεσαίωνα, όπως ο Κάρολος ο 4ος, ο Ροδόλφος ο 2ος, οι διάσημοι αλχημιστές Kelly και John Lee. Το βράδυ προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία παράσταση του Μαύρου Θεάτρου, άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

 

2η μέρα: Πράγα (Κάρλοβυ Βάρυ)

Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μετά το πρωινό μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία ολοήμερη εκδρομή στην γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ, στην Δυτική Βοημία, 130 περίπου χιλιόμετρα έξω από την Πράγα. Ιδρυθείσα από τον Βασιλιά Κάρολο, υπήρξε στο παρελθόν τόπος συνάντησης επιφανών προσώπων όπως ο Μπάχ, ο Μπετόβεν, ο Τσάρος της Ρωσίας, ο Γκαίτε και άλλοι, και είναι πλέον μία παγκοσμίως διάσημη λουτρόπολη όπου συγκεντρώνεται η αριστοκρατία και ο πλούτος της Ευρώπης για χαλάρωση και θεραπεία. (Τιμή κατ’ άτομο €50, για ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων).

 

3η μέρα: Πράγα (Τσέσκυ Κρoύμλοβ ή Δρέσδη)

Ημέρα ελεύθερη. Μετά το πρωινό σας, σας προτείνουμε να συμμετέχετε στην προαιρετική εκδρομή μας στο Τσέσκυ Κρούμλοβ, την «πόλη μαργαριτάρι» της Βοημίας. Εκεί θα δούμε το κάστρο, το δεύτερο μεγαλύτερο αναγεννησιακό κάστρο της Τσεχίας, μετά το Κάστρο της Πράγας, θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Βίτου, θα περιηγηθούμε στα ρομαντικά σοκάκια της παλιάς πόλης που αγκαλιάζει ο ποταμός Μολδάβας, θα περάσουμε από την πλατεία της Ομόνοιας όπου ακόμη και σήμερα αποτελεί την καρδιά της παλιάς πόλης και θα θαυμάσουμε το περίφημο Δημαρχείο της πόλης. (Τιμή κατ’ άτομο €50, για ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων).

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την προαιρετική εκδρομή μας στην Δρέσδη, την πρωτεύουσα της Σαξωνίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο και θα θαυμάσουμε το Τσβίνγκερ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και αποτελεί ένα θαύμα της μπαρόκ αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη. Θα δούμε την περίφημη όπερα σε στυλ Ιταλικής Αναγέννησης του Ζέμπερ, την ακαδημία καλών τεχνών, τμήματα των βασιλικών ανακτόρων και την περατωμένη πλέον εκκλησία Φράουενκίρχε, μία εκκλησία σύμβολο της συμφιλίωσης μετά τον πόλεμο, η οποία κατεστράφη από τους βομβαρδισμούς του 1945 και οικοδομήθηκε σε διάστημα 13 ετών με δωρεές από όλον τον κόσμο. (Τιμή κατ’ άτομο €50, για ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων).

Για όσους επιλέξουν το 3ήμερο πρόγραμμα, χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

4η μέρα: Πράγα - Αθήνα

Για όσους επιλέξουν το 4ήμερο πρόγραμμα, χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

5η μέρα: Πράγα - Αθήνα

Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 

 

 

3ΗΜΕΡΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ

4ΗΜΕΡΟ

ΠΕΜΠΤΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ

5ΗΜΕΡΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ - ΠΕΜΠΤΗ

Κατ’ άτομο σε δίκλινο

310 €

365 €

390  

Μονόκλινο

395 €

480 €

540 €

Παιδικό έως 11 ετών

280 €

335 €

360 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:        Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean * 2 ή 3 ή 4 διαν/σεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Ambassador 5* * Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο * Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης * Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίων € 136 * Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα * Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων και εορτών. Στο 3ήμερο και 5ήμερο πρόγραμμα η ξενάγηση πόλης θα γίνεται την επόμενη ημέρα, ενώ στο 4ήμερο κατά την άφιξή τους.

 

 

 

Share

Κράτηση τώρα!

 

Κράτηση τώρα!

Ονόματα στα Λατινικά

Ονόματα στα Λατινικά, ακριβώς όπως στο Διαβατήριο/Ταυτότητα. Για τα παιδιά έως 12 ετών, να αναφέρεται η ημερομηνία γέννησης

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Γενικοί Όροι Κράτησης

Επιβεβαίωση και Απάντηση στην Κράτηση σας θα λάβετε και τηλεφωνικώς και γραπτώς τις ώρες λειτουργίας του Taxidevo.gr

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
09.00 – 17.00
Τρίτη και Πέμπτη
09.00 – 20.00
Σαββάτο
10.00 – 14.00

Εφόσον είμαστε ανοικτά την ώρα Κράτησης σας θα απαντηθεί αμέσως, ειδάλλως θα απαντηθεί στην επόμενη εργάσιμη.

Σε περίπτωση μη καταβολής της Προκαταβολής μέχρι τη συμφωνημένη ημερομηνία, η Κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα. Στην σπάνια περίπτωση που καταθέσατε προκαταβολή πριν λάβετε επιβεβαίωση και έτυχε ταυτόχρονα να εξαντληθούν οι θέσεις, άμεσα επιστρέφουμε την προκαταβολή στον ίδιο λογαριασμό, και όχι με μετρητά.

Η Κράτηση σας θεωρείται οριστική και δεσμευτική μόνο μετά την Επιβεβαίωση και την Κατάθεση Προκαταβολής του 1/3 της αξίας της εκδρομής (ή άλλου ποσού κατόπιν ενημέρωσης) στα γραφεία μας ή στους παρακάτω Λογαριασμούς Τραπέζης. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση ταυτόχρονα με την Κράτηση σας, ή κατόπιν συνεννοήσεως και 1 ή 2 μέρες μετά την Κράτηση.

Λογαριασμοί τραπεζών για την κατάθεση προκαταβολής:

ΑLPHA ΒΑΝΚ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
360 002320 000458
ΙΒΑΝ
GR7401403600360002320000458
SWIFT BIC ALPHA BANK
CRBAGRAA
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – NATIONAL BANK
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
178/440466-19
ΙΒΑΝ
GR9101101780000017844046619
SWIFT BIC ETHNIKI
ETHNGRAA
EUROBANK
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
0026 0460 55 02 0019 5145
ΙΒΑΝ
GR8402604600000550200195145
SWIFT BIC EUROBANK
ERBKGRAA
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
5076 - 075490-750