Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2015 ΛΕΜΕΣΟΣ & ΠΑΦΟΣ!! ΑΠΟ 340,00

10, 16 Απριλίου 2015

4ΗΜΕΡΟ

1η μέρα: Αθήνα - Λάρνακα - Λευκωσία - Λεμεσός

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για τη Λάρνακα. Άφιξη, υποδοχή απο τον αντιπρόσωπο μας και γνωριμία με την Κυπριακή και μόνη μοιρασμένη πρωτεύουσα στο κόσμο Λευκωσία, όπου συνδυάζει αρμονικά τη σύγχρονη πρωτεύουσα με την παλιά γραφική πόλη περιτειχισμένη απο το Ενετικό τείχος. Ξεκινώντας από το πεζόδρομο της οδού Λήδρας, με τα αμέτρητα καταστήματα, εστιατόρια καταλήγουμε στη Πράσινη Γραμμή. Ακολουθεί η Λαική Γειτονιά το ομορφότερο τμήμα της Παλιάς πόλης, όπου προσελκύει τους περισσότερους τουρίστες. Αφήνοντας πίσω τους κεντρικούς πολύβουους δρόμους, τα μπιστρό και τα εμπορικά καταστήματα και περπατώντας ανάμεσα στα φοινικόδεντρα, στους μιναρέδες και στα μικρά μαγαζάκια με τα σουβενίρ, θα ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της πόλης: το Αρχαιολογικό Μουσείο με πλούσια συλλογή από κεραμικά, γλυπτά, νομίσματα & κοσμήματα, το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο αποτελώντας ένα εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής της εποχής, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιωάννη και άλλα σημαντικά αξιοθέατα. Μεταφορά στη 2η μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου, τη Λεμεσό. Ποτό καλωσορίσματος & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

2η μέρα: Λεμεσός, Αναστάσιμο δείπνο (προαιρετική εκδρομή στο θέρετρα Τρόοδος - Μονή Κύκκου)

Πρόγευμα και όσοι επιθυμείτε προαιρετικά (κόστος συμμετοχής ) ακολουθήστε εκδρομή στο ορεινό θέρετρο Τρόοδος για να γνωρίσετε τα γραφικά χωριουδάκια με πλακόστρωτους δρόμους & καλοδιατηρημένη τη λαϊκή αρχιτεκτονική τους, όπου φωλιάζουν μέσα στις πλαγιές του βουνού ανάμεσα στα πεύκα. Επίσκεψη σε μια από τις σημαντικότερες Μονές του Χριστιανικού κόσμου, αυτή του Κύκκου και στο "Θρονί της Παναγίας", όπου βρίσκεται και ο τάφος του Μακάριου. Το απόγευμα επιστροφή στη Λεμεσό & το βράδυ δυνατότητα παρακολούθησης της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για Αναστάσιμο δείπνο για τη πατροπαράδοτη μαγειρίτσα.

3η μέρα: Λεμεσός, Πασχαλινό γεύμα - (προαιρετική εκδρομή στη Κατεχόμενη Κύπρο)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας στη πόλη της Λεμεσού. Επιλέξτε να κάνετε τη βόλτα σας κατά μήκος της παραλίας, που εκτείνεται από το παλιό λιμάνι, περνά μέσα από το Πάρκο Γλυπτικής και συνεχίζει προς την τουριστική περιοχή, μια διαδρομή με αρκετές καφετέριες και θέα στη θάλασσα. Το μεσημέρι πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με οβελία στη σούβλα, σαλάτες, φρούτα, γλυκά, χορό και μουσική. Εναλλακτικά, ακολουθήστε προαιρετικά ολοήμερη εκδρομή στη περιοχή της Κατεχόμενης βόρειας Κύπρου (κόστος συμμετοχής €50), όπου μετά απο 30 χρόνια είναι ανοιχτά. Θα περάσουμε τα οδόφραγμα προς το γνωστό λιμάνι της Κερύνειας. Επιστροφή στη Λεμεσό και έπειτα θα επισκεφτούμε το αβαείο του Bellapais.

4η μέρα: Λεμεσός - Πάφος - Λάρνακα - Αθήνα

Μετά το πρωινό θα απολαύσουμε εκδρομή στη κουκλίστικη Πάφο γνωστή ως η γενέτειρα της Αφροδίτης, της αρχαίας Ελληνίδας θεάς της ομορφιάς και του έρωτα. Μια πόλη που αποπνέει ρομαντισμό και σαγηνεύει τους επισκέπτες της με το μαγευτικό της τοπίο, τα ιστορικά μνημεία, τις πανέμορφες ακτές, τα μεσαιωνικά μοναστήρια, τις βυζαντινές εκκλησίες και τα όμορφα χωριά της, όπου η παράδοση είναι ακόμη τρόπος ζωής.Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λαρνακας για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

                               

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

10, 16 Απριλίου 2015, 4 μέρες

Ξενοδοχεία

Kapetanios

Odyssia 3*sup

Ajax 4*

St. Raphael5*dlx

θέα θάλασσα

 

10-13/4

16-19/4

   

Κατ’ άτομο σε δίκλινο:

350 €

340 €

370 €

410 €

Μονόκλινο:

420 €

405 €

475 €

530 €

Παιδικό έως 11 ετών:

320 €

310 €

340 €

380 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:       

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean*
  • 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ & ημιδιατροφή καθημερινά σε ξενοδοχείο 3*sup, 4* & 5*
  • Μεταφορές από / προς τ’ αεροδρόμιο *Ποτό καλωσορίσματος
  • Πασχαλινό γεύμα με πλούσιο μπουφέ (μέρος ημιδιατροφής)
  • Αναστάσιμο δείπνο (μέρος ημιδιατροφής) *Ελληνόφωνη ξενάγηση Λευκωσίας *Εκδρομή στη Πάφο * κόστος αποσκευής *Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίων € 140
  • Είσοδοι μουσείων/αρχαιολογικών χώρων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • *Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

                              

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων . Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Για πτήσεις Aegean  επιβάρυνση από υπόλοιπο δίκτυο πόλεων 85 €