Skip to main content

ΚΥΠΡΟΣ 17/06/2016 απο 370,00

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

 

17/06 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: πτήση για Λάρνακα - Λεμεσός

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κύπρο. Άφιξη και μεταφορά στην πόλη της Λεμεσού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

18/06 ΣΑΒΒΑΤΟ: εκδρομή στη Λευκωσία

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στη «μοιρασμένη» Κυπριακή πρωτεύουσα, τη ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Μια πόλη περιτριγυρισμένη από Βενετσιάνικα Τείχη, με την «εντός των τειχών» παλιά πόλη. Ακολουθώντας την πράσινη γραμμή, φτάνουμε στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων από την τουρκική εισβολή. Επίσκεψη στα φυλακισμένα μνήματα, όπου βρίσκονται οι τάφοι των γενναίων του αντιαποικιακού αγώνα και στη συνέχεια στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες. Σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ιδίων) στη γραφική «Λαϊκή Γειτονιά» μια συνοικία του 19ου αιώνα. Επιστροφή στη Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

19/06 ΚΥΡΙΑΚΗ: ελεύθερη ημέρα / προαιρετική εκδρομή στην Πάφο

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Λεμεσού. Σας προτείνουμε εκδρομή στην Πάφο. Διασχίζοντας τους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, περνάμε από τον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι και το αρχαίο θέατρο του Κουρείου. Ο δρόμος μετά μας φέρνει στην Πέτρα του Ρωμιού όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των κυμάτων αναδύθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη. Φτάνουμε στην Πάφο όπου μετά την περιήγηση θα καταλήξουμε στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Διανυκτέρευση.

20/06 ΔΕΥΤΕΡΑ: εκδρομή Αγία Νάπα / Λάρνακα – πτήση επιστροφής

Πρόγευμα. Αναχώρηση για εκδρομή στην Αγία Νάπα και τη Λάρνακα. Περνώντας από την Πύλα το μοναδικό μικτό χωριό, φτάνουμε στην Δερύνεια, το σημείο που δολοφονήθηκαν τα δύο παλικάρια από τους Τούρκους. Από το παρατηρητήριο θα δούμε την Νεκρή πόλη της Αμμοχώστου. Στην Αγία Νάπα θα επισκεφθούμε το υπέροχο Βενετσιάνικο Μοναστήρι. Συνεχίζουμε για την πόλη της Λάρνακας όπου θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου και θα θαυμάσουμε την περίφημη παραλία των Φοινικούδων. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την πτήση της επιστροφής μας.

Τιμή συμμετοχής

(κατ’ άτομο)

Σε δίκλινο

Παιδί 2-12 ετών σε τρίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΑΘΗΝΑ

KAPETANIOS ODYSSIA 3*sup

370€

225€

70€

AJAX 4*

395€

290€

95€

 

 

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια με   AegeanAirlines / Ellinair

1 χειραποσκευή 8 κιλών & 1 βαλίτσα 20 κιλών

3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο

Ημιδιατροφή (Πρωινό και δείπνο) καθημερινά

Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις

Δαπάνη επίσημου τοπικού ξεναγού

Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (119€ από Θεσ/νίκη, 139€ από Αθήνα)

Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων

Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό