Skip to main content

Πασχαλιά 2016 στη Κύπρο!ΑΠΟ 450,00

Λευκωσία - Λάρνακα - Αγία Νάπα 

Αναχωρήσεις: 28 , 29/04/2016...4,5 ημέρες

 

1η μέρα: Αθήνα – Πάφος

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και με απευθείας πτήση πετάμε για Κύπρο. Άφιξη στο αεροδρόμιο στη Πάφο και μεταφορά στη Λεμεσό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο - διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λεμεσός– Αγία Νάπα –Λάρνακα

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Αγία Νάπα και τη Λάρνακα. Περνώντας από την Πύλα, το μοναδικό μικτό χωριό, φτάνουμε στην Δερύνεια, το σημείο που δολοφονήθηκαν  τα δύο παλικάρια από τους Τούρκους. Από το παρατηρητήριο θα δούμε την Νεκρή πόλη της Αμμοχώστου. Στην Αγία Νάπα θα δούμε το υπέροχο Βενετσιάνικο Μοναστήρι. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της Λάρνακας για να δούμε την εκκλησία του Αγ. Λαζάρου και να θαυμάσουμε την παραλία με τις Φοινικούδες. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο-διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λευκωσία

Πρόγευμα και εκδρομή στη «μοιρασμένη» Κυπριακή πρωτεύουσα, τη Λευκωσία. Μια πόλη  περιτριγυρισμένη από Βενετσιάνικα Τείχη, με την «εντός των τειχών» παλιά πόλη. Ακολουθώντας την  πράσινη γραμμή, φτάνουμε στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων από την  τουρκική εισβολή. Επίσκεψη στα φυλακισμένα μνήματα, όπου βρίσκονται οι τάφοι των γενναίων του  αντιαποικιακού αγώνα. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Καθεδρικό Ναό του  Αγίου Ιωάννη με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Λευκωσίας, σας προτείνουμε  γεύμα (εξ’ ιδίων) στη  γραφική «Λαϊκή Γειτονιά» μια συνοικία του 19ου αιώνα. Το απόγευμα επιστροφή στην  Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Μετά την Ανάσταση, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ελεύθερη ημέρα –Προαιρετική εκδρομή: Τρόοδος-Μονή Κύκκου

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Το μεσημέρι πλούσιο πασχαλινό γεύμα με οβελία, σούβλες, σαλάτες, φρούτα και γλυκά. Το απόγευμα σας προτείνουμε εκδρομή στο όρος Τρόοδος και τη Μονή Κύκκου. Διασχίζοντας την οροσειρά του Τρόοδος φτάνουμε στο Θρονί της Παναγιάς όπου βρίσκεται ο Τάφος του Εθνάρχη Μακάριου. Συνεχίζουμε για τη Μονή του Κύκκου, το γνωστότερο και πλουσιότερο μοναστήρι της Κύπρου με το χρυσοποίκιλτο τέμπλο που ιδρύθηκε το 1100. Επιστροφή το απόγευμα στη Λεμεσό. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Λεμεσός -Πάφος  (πτήση για Αθήνα)

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές . Μεταφορά στο αεροδρόμιο  της Πάφου για την πτήση της επιστροφής μας.

 

Κόστος κατ’ άτομο

Ξενοδοχεία

2κλινο

1κλινο

28/04

5 μέρες

Kapetanios Odyssia 3* Sup

525€

605€

Ajax 4*

560€

680€

St. Raphael 5*       θέα θάλασσα

         650€

820€€

29/04

4 μέρες

Kapetanios Odyssia 3* Sup

450€

505€

Ajax 4*

475€

565€

St. Raphael 5*        Θέα Θάλασσα

540€

665€

 

 

 

 

 

 

 

 

Oι τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Η εκδρομή πραγματοποιείται από 2 άτομα και άνω.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Πάφο με τη Ryanair
  • Χειραποσκευή έως 10kg/άτομο
  • Φόροι αεροδρομίου!!!
  • 3 ή 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας στη Λεμεσό
  • Ημιδιατροφή (τα εορταστικά γεύματα είναι μέρος της ημιδιατροφής)
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Μεταφορά στην εκκλησία για την Ανάσταση μόνο στο St. Raphael 5*       
  • Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Επιπλέον αποσκευή έως 15kg (εάν επιθυμείτε, το  δηλώνετε με τη κράτηση σας)
  • Είσοδοι Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων.
  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

Πτήσεις με Ryan air
Αθήνα – Πάφος 17:30 - 19:05
Πάφος – Αθήνα 15:20 - 17:05

Σημειώσεις:

Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 2η ημέρα του προγράμματος.

Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί τίποτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει κατά την δημιουργία του παραπάνω προγράμματος, όλοι οι επισκέψιμοι χώροι που αναφέρονται θα είναι ανοιχτοί. Υπάρχει περίπτωση όμως λόγω των ημερών κάποιος από αυτούς να μην λειτουργήσει εκτάκτως, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση

Γενικές σημειώσεις προγραμμάτων εξωτερικού

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
  4. Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
  6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)
  7. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.