Skip to main content

Κύπρος Οκτώβριος 2015 από 409,00

5 ημέρες
Αναχώρηση: 24/10

 

1η μέρα : Αθήνα - Λάρνακα - Λεμεσός

Με απευθείας πτήση πετάμε για Κύπρο. Άφιξη, μεταφορά στη Λεμεσό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή Πάφος

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Πάφο. Διασχίζοντας τους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου , φτάνουμε στον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι και στο αρχαίο θέατρο του Κουρείου. Ο δρόμος μετά μας φέρνει στην Πέτρα του Ρωμιού, (στάση για καφέ) όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των κυμάτων αναδύθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη. Φτάνουμε στη Πάφο όπου θα ξεναγηθούμε στην Έπαυλη του Διονύσου, με τα υπέροχα μωσαϊκά και την στήλη του Αποστόλου Παύλου. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου και σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ ιδίων) στις γραφικές ταβέρνες με τους παραδοσιακούς ψαρομεζέδες. Το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Προαιρετική εκδρομή Τρόοδος - Ι.Μ. Κύκκου

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε εκδρομή στο όρος Τρόοδος και τη Μονή Κύκκου. Διασχίζοντας την οροσειρά του Τρόοδος φτάνουμε στο Θρονί της Παναγιάς όπου βρίσκεται ο Τάφος του Μακάριου. Συνεχίζουμε για τη Μονή του Κύκκου με το χρυσοποίκιλτο τέμπλο. Επιστροφή το απόγευμα στη Λεμεσό. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή Λευκωσία

Πρόγευμα και εκδρομή στη «μοιρασμένη» Κυπριακή πρωτεύουσα , τη Λευκωσία. Μια πόλη περιτριγυρισμένη από Βενετσιάνικα Τείχη, με την «εντός των τειχών» παλιά πόλη. Ακολουθώντας την πράσινη γραμμή , φτάνουμε στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας , το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων από την τουρκική εισβολή .Επίσκεψη στα φυλακισμένα μνήματα ,όπου βρίσκονται οι τάφοι των γενναίων του αντιαποικιακού αγώνα . Σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ ιδίων) στη γραφική «Λαϊκή Γειτονιά» μια συνοικία του 19ου αιώνα. Αργά το απόγευμα επίσκεψη στο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες. Επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Λεμεσός - πτήση επιστροφής

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την πτήση της επιστροφής μας.

 

Κόστος κατ’ άτομο

2κλινο

1κλινο

Παιδί

Επιβάρυνση ημιδιατροφής

(σύνολο για τα 4 δείπνα)

Ajax 4*

409€

+150€

235€

50€ ο ενήλικας/ 50€το παιδί

St. Raphael5*
(θέα θάλασσα)

619€

+330€

275€

Δώρο ημιδιατροφή

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Δαπάνη επίσημου ξεναγού κατά την διάρκεια των εκδρομών.
  • Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης.
  • Χάρτες, έντυπα της Κύπρου, Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι Αεροδρομίων Ελλάδος-Κύπρου & Επίναυλος καυσίμων. (119 € από Θεσ/νίκη, 139€ από Αθήνα)
  • Είσοδοι Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων.
  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Πτήσεις

 

24/10/15               Α3 920                                   Θεσσαλονίκη - Λάρνακα                   11:20 - 13:15

28/10/15               Α3 921                                   Λάρνακα - Θεσσαλονίκη                   14:40 - 16:45

 

24/10/15               Α3 902                                   Αθήνα - Λάρνακα                                               08:20 - 10:05

28/10/15               Α3 905                                   Λάρνακα - Αθήνα                                               16:00 - 17:45

Γενικές σημειώσεις προγραμμάτων εξωτερικού

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
  4. Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
  6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)
  7. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check