Skip to main content

Μαγικές Δαλματικές Ακτές Πάσχα-Ιούνιος 2017 από 959,00

Αναχωρήσεις 13/4, 3/6, 24/6
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ
Super Τιμή 
Για τις 11 πρώτες συμμετοχές

Highlights

  • Γνωρίστε την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, την πανέμορφη Λουμπλιάνα
  • Κάντε κρουαζιέρα στην πανέμορφη Λίμνη Μπλεντ με το παραμυθένιο νησάκι της
  • Εξερευνήστε την περιοχή των λιμνών του Εθνικού Πάρκου Πλίτβιτσε
  • Ανακαλύψτε τα μεγαλοπρεπή σπήλαια Ποστόινα
  • Περιηγηθείτε στην ιστορική πόλη και λιμάνι των Δαλματικών Ακτών της Κροατίας, το Τρογκίρ
  • Γνωρίστε το Σπλιτ, στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών
  • Θαυμάστε τη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη του Ντουμπρόβνικ
  • Κάντε εκδρομή στο Μαυροβούνιο
  • Απολαύστε τη μαγευτική θέα των Δαλματικών Ακτών κατά τη διαδρομή από το Ντουμπρόβνικ στο Τσάβτατ
  • Απολαύστε την γραφική Οπατία με τον κοσμοπολίτικο αέρα της

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ (ΚΡΟΑΤΙΑ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΪΝΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ (ΣΛΟΒΕΝΙΑ)
Το Ζάγκρεμπ αποτέλεσε την πρωτεύουσα της Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Κροατίας από το 1945 έως το 1991, όταν και έγινε η πρωτεύουσα της ανεξάρτητης νέας Κροατίας. Η πόλη του Ζάγκρεμπ χωρίζεται σε τρία τμήματα. Τα δύο παλαιότερα (Κάπτολ και Γκόρντι Γκραντ) βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο της πόλης, ενώ το τρίτο, η "Κάτω Πόλη" (Ντόνις Γκραντ), είναι και η πιο μοντέρνα με σύγχρονες συνοικίες και βιομηχανικές περιοχές. Η πόλη αποτελεί την πολιτιστική, εμπορική και πνευματική πρωτεύουσα του κράτους. Μετά την ξενάγησή μας θα αναχωρήσουμε για τα μεγαλοπρεπή σπήλαια της Ποστόινα, που είναι από τα παλαιότερα στον κόσμο, με τους σταλακτίτες και σταλαγμίτες διαφόρων σχημάτων και αποχρώσεων να σχηματίζουν καταπληκτικές παραστάσεις και να αφήνουν στον επισκέπτη αξέχαστες εντυπώσεις. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Λουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, που συνδυάζει την μπαρόκ ατμόσφαιρα της Πράγας, τον ρομαντισμό του Παρισιού και το νεανικό κέφι της Βαρκελώνης! Το πρώτο μισό του 20ού αι. την πόλη κόσμησε με τα έργα του ο Σλοβένος αρχιτέκτονας Γιόζε Πλέτσνικ (Joze Plecnik), ο επιλεγόμενος "Γκαουντί της Βαλκανικής". Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα περπατήσουμε στην κουκλίστικη παλιά πόλη με τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια και τα όμορφα κτίρια με τις χρωματιστές ξύλινες προσόψεις και θα αγναντέψουμε το στενό ποτάμι Λιουμπλιανίτσα (Ljubljanica) με τις περίτεχνες γέφυρες, που ελίσσεται αρμονικά ανάμεσα στα σπίτια. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΜΠΛΕΝΤ - ΟΠΑΤΙΑ [Κρουαζιέρα στη Λίμνη, Κάστρο, Σπήλαια]
Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το παραθεριστικό κέντρο Μπλεντ με την πανέμορφη λίμνη του και το μοναδικό νησάκι της χώρας στο κέντρο της. Το όνομά του Bled (άσπρο) είναι από την ομίχλη που εμφανίζεται κάθε πρωί ένα μέτρο πάνω από τη λίμνη. Θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια μικρή βόλτα στα σμαραγδένια νερά της παραμυθένιας λίμνης Μπλεντ όπου θα επισκεφθούμε το νησάκι της εκκλησίας της Παναγίας. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο εκπληκτικό κάστρο του Μπλεντ, απ΄ όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα της λίμνης ανάμεσα στις βουνοκορφές των Άλπεων και μετά θα αναχωρήσουμε για την κοσμοπολίτικη Οπατία της Κροατίας. Η πόλη-θέρετρο από την εποχή της αυστρο-ουγγρικής αυτοκρατορίας η "Νίκαια της Αδριατικής", είναι κτισμένη μέσα σε κήπους με ροδοδάφνες και μπουκαμβίλιες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΟΠΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ [Μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο]
Πρωινή αναχώρηση για το εκπληκτικής ομορφιάς Εθνικό Πάρκο Πλίτβιτσε, στην ομώνυμη πολίχνη που διαρρέει ο ποταμός Σλούσνιτσα και στον οποίον οφείλεται ο σχηματισμός μικρών λιμνών, καταρρακτών και φραγμάτων. Εδώ, δεσπόζει ο μύλος που χρονολογείται ήδη από τα μεσαιωνικά χρόνια. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΝΤΑΡ - ΤΡΟΓΚΙΡ - ΣΠΛΙΤ
Η ημέρα μας σήμερα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο επίσης εκπληκτικής ομορφιάς Εθνικό Πάρκο Πλίτβιτσε, που απλώνεται ανάμεσα σε τρεις κορυφές των Δειναρικών Άλπεων. Η πλούσια βλάστηση, οι 16 μεγάλες και μικρές λίμνες και οι 92 καταρράκτες του, δημιουργούν μια παλέτα χρωμάτων σε όλους τους τόνους του τιρκουάζ και του γαλαζοπράσινου. Περιήγηση με ηλεκτρικό τραινάκι και με βάρκα και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε δίπλα στις λίμνες, τα ρυάκια και τους καταρράκτες, να θαυμάσουμε και να απαθανατίσουμε τη φύση σ΄ όλο της το μεγαλείο. Ακολούθως αναχωρούμε για το Ζαντάρ, που είναι κτισμένο σε μία χερσόνησο και περιβάλλεται από επιβλητικά τείχη με δύο πύλες. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε μεταξύ άλλων από τον οκτάγωνο πυργωτό ναό του Αγίου Δονάτου (9ος αι.) με το εντυπωσιακό καμπαναριό του, τον καθεδρικό ναό της Αγίας Αναστασίας (9ος-12ος αιώνας) σε ρυθμό τρίκλιτης βασιλικής με δύο τεράστια κυκλικά βιτρό, τη ρωμαϊκή αγορά που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, καθώς το πρώτο πανεπιστήμιο του Ζαντάρ που ιδρύθηκε το 1396, ως τμήμα μοναστηριού Βενεδικτίνων μοναχών. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το πανέμορφο Τρογκίρ, που αποτελείται από δύο νησάκια που συνδέονται με την ηπειρωτική χώρα μέσω δύο γεφυρών: το Τρόγκιρ και το Τσιόβο. Το νησί των τράγων, το "Τραγούριον" των Ελλήνων της Ίσσας, μετονομάστηκε σε Τραγούριουμ από τους Ρωμαίους το 78 μ.Χ., για να καταστραφεί από τους Σαρακηνούς στα δύσκολα χρόνια του μεσαίωνα. Οι Βενετοί του χάρισαν την οχύρωση και τα όμορφα κτίσματα που περικλείει ώστε από το 1997 η UΝΕSCΟ να το χαρακτηρίσει μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Η χερσαία πύλη με το λιοντάρι του Αγίου Μάρκου και το άγαλμα του Οσίου Ιωάννη του Τρογκίρ αποτελεί την κεντρική είσοδο στη βενετσιάνικη πόλη. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για το Σπλιτ, που βρίσκεται στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών. Η μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας και δεύτερη σε μέγεθος της Κροατίας, άλλαξε πολλά ονόματα στο διάβα των χρόνων. Από το ελληνικό Ασπάλαθος, πήρε το ρωμαϊκό Σπαλάτουμ, μετονομάστηκε στο ιταλικό Σπαλάτο, ώστε να γίνει στα σλάβικα Σπλιτ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΠΛΙΤ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ [Περπάτημα στα τείχη της πόλης]
Κατά την διάρκεια της πρωινής ξενάγησης στην πόλη θα επισκεφθούμε το Ανάκτορο του Διοκλητιανού, που βρίσκεται υπό την προστασία της UΝΕSCΟ από το 1979, με τα τείχη και τις τέσσερις πύλες, στο εσωτερικό του οποίου εδώ και 1.700 χρόνια οι κάτοικοι του Σπλιτ έκτισαν τα σπίτια τους. Η είσοδος γίνεται συνήθως από την Χάλκινη Πύλη με το Εθνογραφικό Μουσείο από τη θάλασσα ή από την Σιδηρά Πύλη από το πλάι. Η Χρυσή Πύλη βλέπει στο πάρκο και η Αργυρή Πύλη βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Δομίνικου. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Ντουμπρόβνικ, το "Σαιν Τροπέ των Βαλκανίων", "το Διαμάντι της Αδριατικής". Η διαδρομή από το Σπλιτ στο Ντουμπρόβνικ είναι η πιο συναρπαστική των Δαλματικών ακτών. Ο κεντρικός οδικός άξονας "τρέχει" δίπλα στην ακτογραμμή, ενώ οι καταπράσινες Δαλματικές Άλπεις που υποκλίνονται στα κρυστάλλινα νερά της Αδριατικής, δημιουργούν τοπία ανείπωτης ομορφιάς. Άφιξη στο Ντουμπρόβνικ, που το 1991 χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους, ουδείς όμως πλέον αντιλαμβάνεται ότι το 68% του συμπλέγματος από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά κτίρια ηλικίας 1300 ετών είχε υποστεί ζημιές. Η πόλη υπήρξε από τον 13ο αιώνα ισχυρή εμπορική και ναυτική δύναμη με το όνομα Ραγούζα και κατά το 14ο αιώνα απέκρουσε επιτυχώς τις κυριαρχικές αξιώσεις της Βενετίας και της Ουγγαρίας. Το ιστορικό τμήμα του, που προστατεύεται από την Unesco, είναι μία από τις καλύτερα οχυρωμένες πόλεις της Μεσογείου. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων το Παλάτι του Κυβερνήτη όπου βρίσκεται και ο Πύργος του Ρολογιού, τον Καθεδρικό ναό, το Ναυτικό Μουσείο που σκιαγραφεί την ιστορία της ναυσιπλοΐας. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε πάνω στα αγέρωχα τείχη της πόλης, που είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και από τα πιο καλοδιατηρημένα στον κόσμο. Αυτά τα πανίσχυρα, επιβλητικά τείχη με τους προμαχώνες, τους πύργους, τις πολεμίστρες, τις τάφρους και τις γέφυρες συντέλεσαν στο να μείνει η Ραγούσα ανεξάρτητη επί πέντε αιώνες. Οι διάδρομοι που κυκλώνουν όλη την παλιά πόλη και ουσιαστικά ταυτίζονται με το πάχος των τειχών ποικίλλουν σε φάρδος από 1,5 έως 6 m. Το συνολικό μήκος τους είναι 1.940 m, το ύψος φτάνει σε ορισμένα σημεία τα 25 m, ενώ η θέα από εκεί είναι απερίγραπτη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΚΟΤΟΡ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ
Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια εκδρομή στο Μαυροβούνιο ή Μόντε Νέγκρο, (Μαύρο Βουνό), όπως ονομάζουν οι ντόπιοι την κορυφή του όρους Λόβτσεν λόγω των πετρωμάτων του από βασάλτη, από το οποίο έλαβε το όνομά της και ολόκληρη η χώρα. Άφιξη στο Κότορ, το αρχαιοελληνικό Ασκρήβιον ή το ρωμαϊκό Ακρούβιουμ. Η "νύμφη της Αδριατικής" όπως το αποκαλούν για την ομορφιά του, είναι μια πόλη με πολύ ενδιαφέρον και αρκετά πολιτιστικά στοιχεία. Τον 15ο αι. έγινε τμήμα της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας και ονομάστηκε Καταρό. Κατά τους 4 περίπου αιώνες της Βενετοκρατίας κατασκευάσθηκαν τα υπέροχα κτίσματα της πόλης, που από το 1979 να συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της UΝΕSCΟ. Περιήγηση στην παλιά πόλη που περιβάλλεται από τείχη 4,5 km με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Ντουμπρόβνικ, όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ [ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ] - ΤΣΑΒΤΑΤ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το πρωί, μια βόλτα με το τελεφερίκ θα μας μεταφέρει στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην πόλη, απ΄ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της Αδριατικής και των Δαλματικών Ακτών. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Τσάβτατ. Σε απόσταση περίπου 16 χιλιομέτρων από το Ντουμπρόβνικ βρίσκεται η αρχαία Επίδαυρος, που έδωσε τη θέση της στη μεσαιωνική πόλη Τσάβτατ. Η πόλη παρόλο που καταστράφηκε από τους Αβάρους τον 7ο αιώνα, έχει διατηρήσει αρκετά από τα μεσαιωνικά της κτίσματα και τον χαρακτήρα της παραθαλάσσιας βενετσιάνικης πόλης. Η διαδρομή μας από το Ντουμπρόβνικ στο Τσάβτατ θα μας προσφέρει ακόμη μια μαγευτική θέα των Δαλματικών ακτών. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 - 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  13/4/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 959€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 959 € 245 €
  Twin Room 959 € 245 €
  Triple Room 959 € 245 €
  Single Room 1189 € 245 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/6/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1069€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 1069 € 245 €
  Twin Room 1069 € 245 €
  Triple Room 1069 € 245 €
  Single Room 1389 € 245 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/6/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1069€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 1069 € 245 €
  Twin Room 1069 € 245 €
  Triple Room 1069 € 245 €
  Single Room 1389 € 245 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Ξενοδοχεία 4*, 3*sup. μόνο στην περιοχή του Πλίτβιτσε
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Ημιδιατροφή
  • Διαμονή στην πανέμορφη Λουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας (σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετική εκδρομή)
  • Κάνουμε κρουαζιέρα στην Λίμνη Μπλεντ στη Σλοβενία και επισκεπτόμαστε το νησάκι της, το "Παραμυθένιο Νησί", που μοιάζει σαν να έχει βγει από καρτ ποστάλ (κόστος πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
  • Επισκεπτόμαστε το επιβλητικό μεσαιωνικό Κάστρο του Μπλεντ (κόστος εισόδου περιλαμβάνεται)
  • Διαμονή στο παραθαλάσσιο θέρετρο, την "Νίκαια της Κροατίας", την Οπάτια
  • Διαμονή στο Πλίτβιτσε, για να απολαύσουμε το ομώνυμο Εθνικό Πάρκο με τις λίμνες, τους καταρράκτες και τα μικρά φράγματα
  • Επισκεπτόμαστε λεπτομερειακά την περιοχή των λιμνών του Εθνικού Πάρκου Πλίτβιτσε της Βόρειας Κροατίας - δεν την "ξεπετάμε" με ημερήσιες εκδρομές από το Ζάγκρεμπ (περιλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο, το κόστος του ηλεκτρικού τραίνου και της βάρκας)
  • Επισκεπτόμαστε τα μεγαλοπρεπή σπήλαια Ποστόινα (η είσοδος περιλαμβάνεται)
  • Επισκεπτόμαστε την πόλη Ζαντάρ, με τον οκτάγωνο πυργωτό ναό του Αγίου Δονάτου
  • Επισκεπτόμαστε την ιστορική πόλη και λιμάνι των Δαλματικών Ακτών της Κροατίας, το Τρογκίρ
  • Διαμονή στο Σπλιτ, που βρίσκεται στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών
  • Επισκεπτόμαστε τη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη του Ντουμπρόβνικ, με λεπτομερή ξενάγηση εντός των τειχών
  • Θα περπατήσουμε πάνω στα αγέρωχα τείχη με τους προμαχώνες, τους πύργους, τις πολεμίστρες, τις τάφρους, τις γέφυρες και την πανοραμική θέα της πόλης του Ντουμπρόβνικ (η είσοδος περιλαμβάνεται)
  • Επισκεπτόμαστε το Ναυτικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Εθνογραφικό Μουσείο στο Ντουμπρόβνικ (οι είσοδοι περιλαμβάνονται)
  • Με τελεφερίκ θα ανέβουμε στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην πόλη του Ντουμπρόβνικ, απ΄ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της Αδριατικής και των Δαλματικών Ακτών
  • Επίσκεψη στο Τσάβτατ, την αρχαία Επίδαυρο, απ΄ όπου θα απολαύσουμε ακόμα μία φορά τη μαγευτική θέα της περιοχής και των Δαλματικών ακτών
  • Εκδρομή από το Ντουμπρόβνικ στο Μαυροβούνιο, όπου επισκεπτόμαστε την παλιά πόλη του Κότορ, που περιβάλλεται από τείχη 4,5 χιλιομέτρων,
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έλληνας ξεναγός/αρχηγός
  • Διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί (επιπλέον του Έλληνα αρχηγού) στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε (σε πολλούς δημόσιους χώρους δεν επιτρέπονται οι ξεναγήσεις χωρίς τοπικούς ξεναγούς και έτσι αν υπάρχει μόνο Έλληνας/Ελληνόφωνος αρχηγός-συνοδός, η ξενάγηση περιορίζεται εντός του πούλμαν)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης


* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 245 €

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ

  • Οι πτήσεις Αθήνα-Ζάγκρεμπ και Ζάγκρεμπ-Αθήνα πραγματοποιούνται μέσω Ντουμπρόβνικ, όπου γίνεται υποχρεωτικά αποβίβαση από το αεροπλάνο για έλεγχο διαβατηρίων στο Ντουμπρόβνικ και κατόπιν επιβίβαση εκ νέου στο ίδιο αεροσκάφος, αλλά ενδεχομένως σε διαφορετική θέση.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
  • Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει στα προγράμματά. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
  • Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OU 301

13/04/2017

ΑΘΗΝΑ – ΖΑΓΚΡΕΜΠ 

19:50

21:55

OU 300

20/04/2017

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

16:15

19:00

OU 301

06/06/2017

ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ  

19:50

20:20

OU 300

10/06/2017

ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΘΗΝΑ

14:55

19:00

OU 301

24/06/2017

ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ  

19:50

20:20

OU 300

01/07/2017

ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΘΗΝΑ

14:55

19:00