Skip to main content

ΒΙΕΝΝΗ Καθαρά Δευτέρα 2017 από 435,00

5 Ημέρες
Αναχώρηση 25 Φεβρουαρίου 2017

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση πόλης)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Μεταφορά στην πόλη της Βιέννης και ξενάγησή μας. Ξεκινώντας από το Ανάκτορο Σενμπρούν, θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Απόγευμα ελεύθερο για να περπατήσετε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσετε ένα Βιεννέζικο καφέ στο Cafe Motzart ή μια ζεστή σοκολάτα στο γνωστό Sacher ένα από τα πιο παλιά και διάσημα ζαχαροπλαστεία της πόλης.

2η ΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ – ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ (Προαιρετική)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την εκδρομή στα περίχωρα της Βιέννης, στο περίφημο Βιεννέζικο Δάσος. Εκεί στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο της οικογένειας των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του θρόνου και της αγαπημένης του Μαρίας Βετσέρα. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού (Χάιλιγκενκρόιτς), ένα πολύ όμορφο μεσαιωνικό μοναστήρι. Ιδρύθηκε το 1133 από τον Λεοπόλδο τον Γ΄ και είναι το δεύτερο παλαιότερο κιστερκιανό μοναστήρι στον κόσμο. Στην είσοδο του μοναστηριού υπάρχει μια μεγάλη εσωτερική αυλή στο κέντρο της οποίας βρίσκεται μια στήλη αφιερωμένη στην Αγία Τριάδα, έργο του Giovanni Giuliani το οποίο ολοκληρώθηκε το 1739. Ακολουθεί επίσκεψη στην όμορφη λουτρόπολη Μπάντεν, όπου θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο για να θαυμάσουμε τη γραφική πόλη, όπου βρίσκεται και το πολυσύχναστο Καζίνο, ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα της Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος.

3η ΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ - (Ελεύθερη ημέρα)
Πρωινό και η ημέρα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε να περπατήστε μέχρι το Δημαρχείο και απολαύστε την αγορά της πόλης που αποτελεί θεσμό για τους Βιεννέζους αλλά και για όλους τους επισκέπτες. Τα καταστήματα της Γκράμπεν θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας βάλουν στον «πειρασμό» των αγορών. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το γνωστό ζεστό κρασί Punch. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια βόλτα στην παλιά ελληνική συνοικία, όπου βρίσκονται τα όμορφα εστιατόρια της περιοχής για καλό φαγητό, εκεί όπου σύχναζαν οι Έλληνες έμποροι τον 19ο αιώνα.

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τη Βιέννη ακόμη μια φορά πριν την αποχαιρετίσουμε για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής.

*Στο 5ήμερο πρόγραμμα, προστίθεται μια ελεύθερη ημέρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα.
  •  Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Βιέννης.
  •  3 ή 4 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό.
  •   Ξενάγηση της πόλης της Βιέννης.
  •  Ελληνόφωνος συνοδός – Ξεναγός.
  •  Ταξιδιωτική ασφάλεια με επιπλέων παροχές.
  •  Ενημερωτικά έντυπα.
  •  Φ.Π.Α

Σημείωση:

  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
ΠΡΟΟΡ
ΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔ
ΟΧΕΙΟ
ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ  
ΣΕ 2ΚΛΙΝΟ ΕΠ/ΝΣΗ ΜΟΝ/ΝΟΥ ΠΑΙΔΙ 2-12 ΣΕ EXTRA ΚΡΕΒΑΤΙ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ. 
ΒΙΕΝΝΗ 5 ημέρες 25
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 
A3 880 ATH 09:10-VIE 10:30

A3 883 VIE 11:20-ATH 14:35   
ANANAS 4* 435 € 100 € 355 € 150 €
SAVOYEN 4* Sup. 535 € 180 € 455 €
HILTON VIENNA 5* 575 € 200 € 475 €
Περιλ
αμβάνει:
Air Tickets ATH-VIE-ATH | 4N5D Accommodation on BB στο ξενοδοχείο της επιλογής σας | Transfer IN-OUT | Ξεναγάγηση της πόλης της Βιέννης | Ελληνόφωνο συνοδό-Ξεναγό | Ασφάλεια αστικής ευθύνης. [ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ 35€ ανά άτομο (ελάχιστη συμμετοχή, 4 άτομα)].