Skip to main content

Καθαρά Δευτέρα 2017 Βιέννη από 435,00

5 Ημέρες
Αναχωρήσεις Καθαρά Δευτέρα 2017

 

Απαραίτητα

  • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1: Αθήνα/Θεσσαλονίκη - Βιέννη

Άφιξη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Πρωινή ξενάγηση κατά την οποία θα δούμε τη περιμετρική Ριγκστράσε με την Κρατική Όπερα, το Αυστριακό Κοινοβούλιο, το ιστορικό πανεπιστήμιο και τα ανάκτορα του Χόφμπουργκ. Συνεχίζουμε με την Βοτίφκιρχε, το μπαρόκ ανάκτορο Μπελβεντέρε, το Δημαρχείο, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και καταλήγουμε στην εσωτερική μας επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Σενμπρούν με τα 2.000 δωμάτια (προαιρετική είσοδος). Μεταφορά στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

Ημέρα 2: Βιέννη (προαιρετική εκδρομή Μάγιερλινγκ – Δάση Βιέννης)

Ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Η πρόταση μας είναι να ακολουθήσετε την εκδρομή μισής ημέρας στο μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού λίγο έξω από τη Βιέννη, που αποτελεί ένα από τα βασικά καταλύματα των Μοναχών του Κιστεριανού δόγματος. Διασχίζοντας τα δάση της Βιέννης, θα επισκεφθείτε στην συνέχεια το θρυλικό Μάγιερλινγκ, εκεί όπου διαδραματίστηκε η τελευταία πράξη του πιο γνωστού βασιλικού ρομάντζου με την αυτοκτονία του πρίγκηπα Ροδόλφου (γιος της αυτοκράτειρας Σίσυ) και της Μαρία Βετσέρα. Η λουτρόπολη Μπάντεν με τα ιαματικά λουτρά, τις πολυτελείς επαύλεις του 18ου αιώνα και το καζίνο, ολοκληρώνει την εκδρομή.

Ημέρα 3: Βιέννη

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεσή σας για βόλτες ή για ψώνια στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφθείτε περίφημα café όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και να δοκιμάσετε τα υπέροχα γλυκά, όπως το παραδοσιακό Sacher, το καφέ Central ή το Café Motzart.

Ημέρα 4: Βιέννη (προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ)

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια ωραία ολοήμερη εκδρομή μέχρι το Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ. Το Σάλτσμπουργκ στα δυτικά της χώρας και σε υψόμετρο 425 μ. είναι το «Παραμύθι της Αυστρίας» χτισμένο δίπλα στο ποτάμι με τους χαριτωμένους τρούλους και τα καμπαναριά, το επιβλητικό κάστρο και για φόντο τα χιονισμένα βουνά. Θα περιηγηθούμε στο ανάκτορο Ρεζιντέντς και στους κήπους Μιραμπέλ, τον καθεδρικό της πόλης, το Δημαρχείο, τον πύργο Γκλόκενσπιλ, το αβαείο του Αγίου Πέτρου. Χρόνος στην διάθεση σας για βόλτα ή για γεύμα. Επιστροφή στην Βιέννη αργά το απόγευμα.

Ημέρα 5: Βιέννη - Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Αναχωρήσεις & Τιμές

Σά 25/02/2017
Διαμονή: 5* Ξενοδοχεία. Δίκλινο: 435€, Μονόκλινο: 535€, Φόροι: 150€
Σά 25/02/2017
Διαμονή: 4* sup. Ξενοδοχείο. Δίκλινο: 535€, Μονόκλινο: 715€, Φόροι: 150€
Σά 25/02/2017
Διαμονή: 5* Ξενοδοχείο. Δίκλινο: 575€, Μονόκλινο: 775€, Φόροι: 150€

Παρατηρήσεις:

  • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
  • Όπου εμφανίζονται τιμές Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  • Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης.
  • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις Austrian/Aegean
  • Διαμονή: 4* Ξενοδοχείο (Ananas ή παρόμοιο)
  • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες