Skip to main content

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΒΙΕΝΝΗ ΑΠΟ 399,00

Διάρκεια: 4 ημέρες

Αναχωρήσεις:Kάθε Πέμπτη & Σάββατο (Περίοδος 1/11-20/12)

Δεύτερη θέση στη λίστα των δέκα καλύτερων πόλεων να ζει κανείς στον κόσμο...πρώτη στην Ευρώπη! Μια πόλη ανανεωμένη και αυθόρμητη. Η αυτοκρατορική της παράδοση συνδυάζεται άψογα με τη μοντέρνα δημιουργία. Οι επιρροές της Αναγέννησης συναντούν την σύγχρονη καθημερινότητα και καθιστούν τη Βιέννη ως την ωραιότερη πόλη στον κόσμο για να ζει κανείς.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Αθήνα – Βιέννη

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος με απευθείας πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ξενάγηση πόλης, όπου θα γνωρίσετε το περίφημο Ring της πόλης με τα επιβλητικά μέγαρα του 19ου αι., την Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο και το Μπελβεντέρε. Στη συνέχεια Θα επισκεφτείτε το παλάτι της Σίσσυ, το περίφημο Σένμπρουρν, όπου θα ξεναγηθείτε στα σπουδαιότερα δωμάτια του παλατιού. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για να επισκεφτείτε το ιστορικό κέντρο. Αξιοσημείωτη είναι η παλιά ελληνική συνοικία στο κέντρο της πόλης με τον ναό του Αγίου Γεωργίου, της Αγίας Τριάδας και τα όμορφα εστιατόρια της περιοχής για καλό φαγητό, εκεί όπου σύχναζαν οι Έλληνες έμποροι τον 19ο αιώνα. Μην παραλείψετε να δειπνήσετε σε ένα από τα περίφημα κελάρια και να απολαύσετε την αυστριακή κουζίνα.

2η ημέρα: Βιέννη

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα πολυάριθμα μουσεία της Βιέννης, όπως την πινακοθήκη του ανακτόρου Μπελβεντέρε με έργα των Κλίμτ, Μονέ, Ρενουάρ, Βαν Γκόγκ, το μουσείο Αλμπερτίνα με ενδιαφέρουσες περιοδικές εκθέσεις και το μουσείο Ιστορίας της Τέχνης, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία στον κόσμο που έχει στην κατοχή του περίπου 60.000 πίνακες ζωγραφικής. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο συγκρότημα μουσείων Μuseums Quartier, με παγκοσμίου ενδιαφέροντος εκθέσεις μοντέρνας τέχνης που περιλαμβάνει το Κέντρο Αρχιτεκτονικής, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (MUMOK), το Κέντρο Τέχνης της καλλιέργειας, το Μουσείο Καπνού, το Μουσείο Λέοπολντ, το Ταντσκβαρτίρ, το παιδικό μουσείο Zoom, το μουσείο Επίπλων, την Kunsthalle Wien και το Κέντρο Μαθηματικών. Για το απόγευμα σας προτείνουμε καφέ στον Πύργο του Δούναβη με θέα σε όλη την Βιέννη αλλά και μία βόλτα στο Πράτερ, θα σας μείνει αξέχαστη.

3η ημέρα: Βιέννη – Βιέννέζικα Δάση (προαιρετικά)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη ή προαιρετικά, εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση. Εκεί θα γνωρίσετε τον Πύργο του Λιχνεστάιν, την υπόγεια λίμνη Ζεεγκρότε, το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού, το Μάγιερλινγκ, όπου έλαβε χώρα το, ερωτικό ή πολιτικό, δράμα του Ροδόλφου και της Βετσέρα. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην όμορφη λουτρόπολη Μπάντεν. Επιστροφή στη Βιέννη και χρόνος ελεύθερος για απογευματινή βόλτα στην πόλη για ψώνια στον πεζόδρομο της KärtnerStrasse ή για πιο ακριβά γούστα τη MariahilferStrasse. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το περίφημο βιεννέζικο Σνίτσελ. Για το βράδυ προτείνουμε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής ή διασκέδαση στα ποικίλα βραδινά μαγαζιά της πόλης.

4η ημέρα: Βιέννη - Αθήνα

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Στην σημερινή ημέρα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Πύργο του Δούναβη με θέα σε όλη την Βιέννη, το Λούνα Παρκ Πράτερ, την υπέροχη Ισπανική Σχολή Ιππασίας και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε Ζάχερ Τόρτε συνοδευόμενη από μία Βιεννέζικη ζεστή σοκολάτα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση σας στην Αθήνα. Χρόνος στα DutyFree για τα τελευταία ψώνια. Μην παραλείψετε να αγοράσετε τα περίφημα σοκολατάκια Μότσαρτ! Οι πλούσιες εικόνες από την αρχοντική Βιέννη θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής σας. Και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε πολλούς λόγους για να ξαναεπισκεφτείτε την ‘‘όμορφη πόλη’’!

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

 

Ξενοδοχεία

2κλινο

1κλινο

*Παιδικό (2 – 12)

4 ημέρες Κάθε Πέμπτη & Σάββατο 1/11- 20/12

ΤΗΕ 1060 4*

399 €

499 €

319€

De France Vienna 5*

549 €

699 €

449 €

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*,5* με πρωινό σε μπουφέ
  • Ξενάγηση της πόλης και στα θερινά ανάκτορα Schönbrunn, με Έλληνα ξεναγό
  • Mεταφορές από/προς το αεροδρόμιο
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων (150 €)
  • Είσοδοι μουσείων, ανακτόρων
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα
  • Κόστος αποσκευής (€ 40) ανά επιβάτη

 

Πτήσεις με AEGEANAIRLINES: Κάθε Πέμπτη & Σάββατο

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

Α3 880

09:10

10:30

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Α3 883

18:20

21:30