Skip to main content

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚOΣ ΓΥΡΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 7ημερες Πασχα 2015 και Μαιος απο 495,00

Βιέννη, Σάλτσμπουργκ, ΛίμνεςΣαλτσκάμεργκουτ, Ίνσμπρουκ, Κίτσμπιχελ, ΖελΑμΖέε, ΒιεννέζικαΔάση, Μάγιερλινγκ.

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ –ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βιέννη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ την ωραιότερη ¨μικρή¨ πόλη της Αυστρίας. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε την γραφική πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλη. Θα δούμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον υπέροχο Καθεδρικό ναό, την μικρή όπερα, το σπίτι – μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε , με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Χρόνος ελεύθερο. Σας προτείνουμε να ανεβείτε στο Κάστρο του «Αλατιού», όπως λέγεται στα γερμανικά, απ όπου θα έχετε μία υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΒΑΡΟΦΣΚΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας επί αυτοκρατορίας των Αψβούργων, και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Τελευταία επίσκεψη στον κρυστάλλινο κόσμο του Μουσείου Σβαρόφσκυ, με έργα διάσημων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 4η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΙΤΣΜΠΙΧΕΛ – ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πιο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Τυρόλου, το Κίτσμπιχελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά από τον 16ο και 17ο αιώνα, μια μαγική εικόνα με τα σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός μας το Ζέλ αμ Ζε κτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, μοιάζει με παραμύθι. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης. Περπατήστε στο κέντρο της και θαυμάστε τα παλαιά αρχοντικά τα πανέμορφα σαλέ και απολαύστε τον καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ – ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ μέσα από ένα πανόραμα φυσικής ομορφιάς. Θα περάσουμε από χωριουδάκια με γραφικά παραμυθένια σπιτάκια, λίμνες με κρυστάλλινα νερά όπως η Μόοντεζεε, η Σαν Βόλφανγκ Ζεε, το γραφικό χωριό Σαν Γκίλγερτ που βρίσκεται στις όχθες ανάμεσα της λίμνης Σαν Βόλφανγκ και Φούσλζεε. Στην συνέχεια αναχώρηση για την «πόλη της μουσικής» τη Βιέννη. Αργά το απόγευμα άφιξη στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.  

6η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή περιήγηση θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σέμπρουν, και θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε στη περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, τη Πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίρ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Ελεύθεροι να περπατήσουμε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσουμε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. CENTRAL CAFE ή LATMAN CAFÉ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα:   BIENNH - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ ΔΑΣΟΣ - ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ –ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το περίφημο Βιεννέζικο Δάσος, Μάγερλινγκ, όπου και θα επισκεφθούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από την θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του Θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.  
  • Πρωινό καθημερινά .
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται,       ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Checkpoint   (15€ )
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

€ΔΙΚΛΙΝΟ

€ΠΑΙΔΙΚΟ

€ΜΟΝ/ΝΟ

ΑΕΡ/ΙΚΗ

ΦΟΡΟΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΗΜ.

ΠανοραμικόςΓύρος

Αυστρίας

7

10/4,27/4,4/5,

11/5,18/5&

25/5

495

465

675

AirBerlin

145

SchererSalzburg4*/ AnanasVienna4*

Πρωινό