Skip to main content

ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΠΑΣΧΑ & ΜΑΙΟ '15!! ΑΠΟ 655,00

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΤΣΙΜΠΥΕΛ-ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΟΙΣΒΑΝΣΤΑΙΝ

ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ-ΜΟΝΑΧΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΒΑΡΟΒΣΚΥ

ΑΝΑΧ. : 9 Απριλίου & 28 Μαΐου 5 μέρες

1η μέρα: Αθήνα – Μόναχο – Ιγκλς ( Τυρόλο )

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μόναχο με την LUFTHANSA . Άφιξη & αναχώρηση για τoκέντρο της πόλης όπου θα πραγματοποιηθεί περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο με τα εντυπωσιακά κτίρια και εκκλησίες, το νέο και παλιό Δημαρχείο και άλλα όμορφα αξιοθέατα. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες του Μονάχου (εφόσον είναι ανοιχτά), όπως η πρόσφατα ανακαινισμένη Alte Pinakotek που με αίθουσες γεμάτες αριστουργήματα παλαιών δασκάλων της Αναγέννησης από τον 14ο έως τον 18ο αιώνα είναι το μουσείο που πλέον συναγωνίζεται το Λούβρο. Απέναντι βρίσκεται η Νέα Πινακοθήκη, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και έπειτα να συνεχίσετε τη μέρα σας στο Deutches Museum (μουσείο τεχνολογίας) που καλύπτει κάθε διάσταση της επιστήμης, της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες. Εναλλακτικά για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και όχι μόνο δείτε το μουσείο της BMW και το Ολυμπιακό Πάρκο. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για το Τυρόλο και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο SPORTHOTELIGLS4* (www.sporthotel-igls.com ). Δείπνο .

2 μέρα: Ίνσμπουργκ - Μουσείο Σβαρόβσκυ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Ίνσμπουργκ, με τις πλατείες του, τα γραφικά δρομάκια, το παλάτι. Επόμενος σταθμός το φημισμένο μουσείο Σβαρόβσκυ, για ένα ταξίδι στον κρυστάλλινο κόσμο γνωστών καλλιτεχνών. Δείπνο .

3η μέρα: Κάστρο Νοϊσβανστάϊν & Όμπεραμεργκάου

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο γραφικό Ομπεραμεργκάου, παγκόσμια γνωστό για το θέατρο των «Παθών του Χριστού», που αναβιώνει κάθε 10 χρόνια για να τιμήσει ένα τάμα που έγινε το 1633, σε μια ύστατη προσπάθεια αναχαίτισης της πανούκλας που σάρωνε την κεντρική Ευρώπη. Ακολουθώντας τα μονοπάτια της Ρομαντικής Γερμανίας, φθάνουμε στο επιβλητικό και μεγαλειώδες Κάστρο του Νοϊσβανστάιν (έξοδα ατομικά) που δεσπόζει στο λόφο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.

4η μέρα: Κίτσμπυελ - Σάλτσμπουργκ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Κίτζμπυελ, γνωστό χειμερινό προορισμό για τους λάτρεις του σκι. Στη συνέχεια επίσκεψη στη «Πόλη της Μελωδίας» το Σάλτσμπουργκ, χτισμένο στον ποταμό Σάλτζαχ. Ο καθεδρικός ναός, η πλατεία ανακτόρων, ο γραφικός δρόμος Γκεντραϊντεγκάσσε, το παλιό Δημαρχείο και το σπίτι που γεννήθηκε ο Μότσαρτ, είναι μερικά μόνο από όσα θα επισκεφθούμε. Χρόνος στη διάθεσή μας για περιήγηση στην πόλη και βέβαια μην παραλείψετε να ανεβείτε στο κάστρο Hohensalzburg με την πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.

5 μέρα: Μόναχο - Αθήνα.

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για ψώνια μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο και την αναχώρηση μας με την πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το φαγητό που σερβίρεται στα ξενοδοχείο είναι μενού 3 πιάτων. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 9,Απριλίου & 28 Μαΐου 5 μέρες     

               

                                             9-13 Απρ. & 14-18 Απρ                            30 Απρ- 4 Μαι. & 28 Μαι- 1 Ιουν.                                                                                                 

                                           PRICE  SMART                                                      PRICE SMART                        

Τιμή Κατά άτομο                                    

Δίκλινο                                     695                   765                                  655         715

3ο άτομο έως 12 ετών          595                    665                                 555         615

Μονόκλινο                                 850                 920                                  799         759

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 170 € .

SMART PRICE : Για κρατήσεις έως 14 μέρες πριν την αναχώρηση

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ με LUFTHANSAή τηνAEGEAN

•Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SPORTIGLS4*

• Μπουφέ πρόγευμα & 1 δείπνο καθημερινά ( ήτοι ημιδιατροφή )

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

• Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.