Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 755,00!!

 Σένμπρουν – Δάση Βιέννης – Μάγιερλινγκ - Μπάντεν - Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ – Μελκ – Βαχάου
Αναχωρήσεις: 23/12/2016

1Η ΗΜΕΡΑ 23/12: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Αναχώρηση για την Βιέννη. Άφιξη, μεταφορά  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε την πόλη του βαλς και της κλασικής μουσικής. Περπατήστε μέχρι το Δημαρχείο και απολαύστε την Χριστουγεννιάτικη Αγορά της πόλης που αποτελεί θεσμό για τους Βιεννέζους αλλά και για όλους τους επισκέπτες. Τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα μικρά μαγαζάκια, δημιουργούν μία μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

2Η ΗΜΕΡΑ 24/12: ΒΙΕΝΝΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ & ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ 

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγησή μας. Θα επισκεφθούμε την περίφημη Ρίνγκστρασε στο κέντρο της πόλης, όπου θα θαυμάσουμε την Όπερα και τα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ. Επίσης, θα δούμε το Κοινοβούλιο, το νεογοτθικό δημαρχείο, την ατμοσφαιρική Βοτίβκιρχε και εν συνεχεία το ανάκτορο Μπελβεντέρε και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, το σήμα κατατεθέν της πόλης. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στα ανάκτορα-μουσείο του Σένμπρουν, που ο πλούτος και η διακόσμησή τους κλέβουν κάτι από τη φήμη των Βερσαλλιών.  Απόγευμα στη διάθεσή σας. Περπατήστε στην Κέρτνερστράσσε και απολαύστε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σε ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. Café Central ή LantdmannCafé κλπ. Μπορείτε ακόμα να  δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι.  


3Η ΗΜΕΡΑ 25/12: ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΒΙΕΝΝΗΣ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ  & ΜΠΑΝΤΕΝ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μία εκδρομή στα καταπράσινα Δάση της Βιέννης. Θα επισκεφθούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγ, γνωστό απο το ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα και του πρίγκιπα Ροδόλφου. Θα περάσουμε από το Μοναστήρι Χέιλιγκενκροϊτς και θα κάνουμε μία σύντομη στάση στη γραφική λουτρόπολη του Μπάντεν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Για το βράδυ, προτείνουμε μια βόλτα στην περιοχή του Ρινγκ με τα φωταγωγημένα μέγαρα ή δείπνο στον περιστρεφόμενο πύργο Ντονάουτουρμ απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα της νυχτερινής Βιέννης.

4Η ΗΜΕΡΑ 26/12: ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό και αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ μέσα από μια θαυμάσια διαδρομή, τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών του Σαλτσκάμεργκουτ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ 27/12: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρόγευμα και ακολουθεί περιήγηση της πόλης. Το καλοδιατηρημένο κομμάτι της παλιάς πόλης απλώνεται στη δυτική όχθη του ποταμού Σαλτσαχ και εκεί βρίσκονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως η πλατεία Ρέζιντενς με το εντυπωσιακό μεγέθους σιντριβάνι. Στη γειτονική πλατεία Ντομ βρίσκεται ο επιβλητικός καθεδρικός ναός, ένα αριστούργημα μπαρόκ με μαρμάρινη πρόσοψη και περίτεχνο εσωτερικό διάκοσμο. Στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της παλιάς πόλης, την Γκέτρεϊντγκασε, ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες βρίσκεται στο νούμερο 9, το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ και σήμερα είναι το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Αφήνοντας την παλιά πόλη, θα διασχίσουμε το ποτάμι από τη γέφυρα Μάκαρτστεγκ για να θαυμάσουμε το παλάτι Μιραμπέλ. Απόγευμα στη διάθεσή σας για αγορές ή προαιρετικές επισκέψεις.

6Η ΗΜΕΡΑ 28/12:  ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΕΛΚ - ΒΑΧΑΟΥ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Βιέννη. Πρώτος σταθμός στη διαδρομή μας το Μελκ, στην κοιλάδα του Βαχάου. Η επίσκεψή μας θα ξεκινήσει με το περίφημο μοναστηριακό συγκρότημα του Μελκ, με την ανεκτίμητη βιβλιοθήκη των Βενεδικτίνων μοναχών με τα σπάνια βιβλία και χειρόγραφα, καθώς και μια από τις πιο εντυπωσιακές μπαρόκ εκκλησίες της Κεντρικής Ευρώπης. Στη συνέχεια ακολουθώντας τη ροή του Δούναβη θα διασχίσουμε την ειδυλλιακή κοιλάδα του Βάχαου, το πιο στενό πέρασμα του ποταμού σε αυστριακό έδαφος.Θα δούμε τα γραφικά χωριά, τους μεσαιωνικούς οικισμούς, από αμπελώνες και κάστρα και θα καταλήξουμε στην πόλη Κρεμς, την αρχαιότερη πόλη της Κάτω Αυστρίας. Χρόνος ελεύθερος στα μεσαιωνικά σοκάκια της πόλης. Συνεχίζουμε για  το αεροδρόμιο της Βιέννης και την πτήση της επιστροφής. 

Περιλαμβάνονται:

•Αεροπορικά εισιτήρια

• Ξενοδοχεία 4*& 4*s

• Πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο εξωτερικού

• Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται

• Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης

• Συνοδός στο τόπο προορισμού

• Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων

• Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά

• Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους ανάλογα με τις ώρες των πτήσεων

• Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Σημείωση:

• Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά από αυτές

• Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα . 

ΠΤΗΣΕΙΣ με AUSTRIAN AIRLINES

23/12 ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ, OS-802, 15.00-16.25

28/12 ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ, OS-803, 21.15-00.30+1

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛ.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ*

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡ. & ΕΠΙΝΑΥΛΟΣ

ΒΙΕΝΝΗ– ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 6 ημέρες
23-28/12

AUSTRIA TREND ANANAS ή SIMMS 4* & ARCOTEL CASTELLANI στοΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 4*

755

220

715

150

AUSTRIA TREND SAVOYEN 4*+ στηΒΙΕΝΝΗ & ARCOTEL CASTELLANI στοΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 4*

795

260

755

Η παιδική τιμή αφορά παιδιά έως 11,99 σε δωμάτιο με 2 ενήλικες