Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 Σάλτσμπουργκ - Βιέννη!ΑΠΟ 495,00

5 ημέρες αεροπορικώς

 Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ, Κίτσμπιχελ, Ζέλ αμ Ζεε,  Βιεννέζικα Δάση Μάγιερλινγκ.

24-28/12/2016

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ –ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βιέννη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ την ωραιότερη ¨μικρή¨ πόλη της Αυστρίας.  Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και απογευματινή περιήγηση  στο ιστορικό κέντρο της  πόλη. Θα δούμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον υπέροχο Καθεδρικό ναό, την μικρή όπερα, το σπίτι – μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε , με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και για το ελεύθερο απόγευμα σας προτείνουμε να ανεβείτε στο Κάστρο του «Αλατιού», όπως λέγεται στα γερμανικά, απ όπου θα έχετε μία υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.  

2η ημέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΙΤΣΜΠΙΧΕΛ – ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πιο φημισμένο χιονοδρομικό του Τυρόλου, το Κίτσμπιχελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά από τον 16ο και 17ο αιώνα, μια μαγική εικόνα με τα σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός μας το Ζέλ αμ Ζεε κτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, μοιάζει με παραμύθι. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης. Περπατήστε στο κέντρο της και θαυμάστε τα παλαιά αρχοντικά τα πανέμορφα σαλέ και απολαύστε τον καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ – ΒΙΕNΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ μέσα από ένα  πανόραμα φυσικής ομορφιάς. Θα περάσουμε από χωριουδάκια με γραφικά παραμυθένια σπιτάκια, λίμνες με κρυστάλλινα νερά όπως η Μόοντεζεε, η Σαν Βόλφανγκ Ζεε, το γραφικό χωριό Σαν Γκίλγερτ που βρίσκεται στις όχθες ανάμεσα  της λίμνης  Σαν Βόλφανγκ  και Φούσλζεε. Αργά το απόγευμα άφιξη στην πόλη της Μουσικής τη Βιέννη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή περιήγηση  θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σέμπρουν,  και θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε στη περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, τη Πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίρ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Ελεύθεροι να περπατήσουμε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσουμε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. CENTRAL CAFE ή LATMAN CAFÉ. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:   BIENNH  - ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για το περίφημο Βιεννέζικο Δάσος,  Μάγερλινγκ,  όπου και  θα επισκεφθούμε  το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από την θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του Θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα  μεταφερθούμε  στο αεροδρόμιο  για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα αργά τα βράδυ. 

Αναχ.

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδιά

Φόροι

24/12

495€

+ 100€

375 €

150 €

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα με ναυλωμένη πτήση της Εllinair.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονήστα   επιλεγμένα  ξενοδοχεία  Best western plus Amedia Art Salzburg 4* & Renaissance Wien Hotel 4* ήπαρόμοια.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται,  ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • GO BOX (10€ )

Πτήσεις με ELLINAIR:

24/12 ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ ELB 182 11:30 - 13:05

28/12 BIENNH – ΑΘΗΝΑ ELB 183 16:35 – 20:10

       

Σημειώσεις:

* Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

* Early Booking: Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων

** Στο πακέτο των Ατομικών ταξιδιών περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό & μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο προορισμού

Γενικές σημειώσεις

_Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με προσθήκη μιας επιπλέον κλίνης.

_Οι τιμές των αεροπορικών ναύλων και φόρων αεροδρομίων έχουν υπολογιστεί με σημερινή ημερομηνία και άπτονται της αποκλειστικής ευθύνης των αεροπορικών εταιριών για την προσαρμογή τους.

_Το γραφείο δεν ευθύνεται για τυχόν αύξηση ή διαφοροποίηση των τιμών, λόγω διεθνών καταστάσεων. Σε περίπτωση αύξησης των τιμών των ξενοδοχείων, αεροπορικών εταιριών, φόρων αεροδρομίων, προσαύξηση καυσίμων, οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν.

_Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά είναι 2-12 ετών και μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες.

_Τα ωράρια των πτήσεων που αναγράφονται είναι ενδεικτικά και υπάρχει ενδεχόμενο αναπροσαρμογής τους.

_Η εταιρία έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει το ξενοδοχείο με κάποιο άλλο ίδιας κατηγορίας.

_Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς τα δωμάτια παραλαμβάνονται την ημέρα της άφιξης στις 14:00-15:00 και παραδίδονται στην αναχώρηση στις 11:00-12:00.

_Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της αεροπορικής εταιρίας, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

_Ο πελάτης υποχρεούται να υπογράψει την ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

_Στις ναυλωμένες πτήσεις κάθε επιβάτης δικαιούται μια αποσκευή 20kg και μια χειραποσκευή 5 kg.

_Οι  κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων ταξιδεύον με ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο σύμφωνα με τη συμφωνία Shengen. Οι κάτοχοι ξένων διαβατήριών πρέπει να επικοινωνούν με τις αντίστοιχες πρεσβείες.  Τα παιδιά κάτω των 12 ετών ταξιδεύον μόνο με διαβατήριο.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ.