Skip to main content

ΓΙΟΡΤΕΣ 2016/17 ΑΛΠΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ –ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΥΡΟΛΟ-ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΑΠΟ 655,00

Ινσμπουργκ-Κιτσμπουελ-Ζελ Αμ Ζε-Νοισβανσταιν-Όμπεραμεργκαου-Γκάρμις-Μπελουνο-Μπολζανο-BassanodeGrappa
7 ημέρες αεροπορικώς
ΑΝΑΧ: 24-30/12/2016 &  30/12-05/01/2017
Οι τιμές είναι earlybooking και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων, έπειτα θα υπάρξει αύξηση 45€ κατά άτομο.

1η ημέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΡΟΝΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βερόνα . Άφιξη στην πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Χρόνος ελεύθερος. Έπειτα αναχώρηση για το Ίνσμπουργκ . Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η ημέρα : ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ

Πρωινό. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας με την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου.  Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το εργοστάσιο με τα περίφημαSVAROVSKI.Επίσκεψη και χρόνος ελεύθερος για συμφέρουσες αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα : ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΙΤΣΜΠΥΧΕΛ – ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ

Πρωινό και αναχώρηση γιατο πιο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Τυρόλου, το Κίτσμπουελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά, με σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Επόμενη επίσκεψη το Ζελ Αμ Ζέε, κτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, που μοιάζει με εικόνα παραμυθιού. Δίκαια λοιπόν έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο κοσμοπολιτικά θέρετρα της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε το υπέροχο Αλπικό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .

4η ημέρα :  ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ –ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΙΣΒΑΝΣΤΑΙΝ-ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ-ΓΚΑΡΜΙΣ-ΠΑΡΤΕΝΚΙΡΧΕΝ

Πρωινό και αναχώρηση για την επονομαζόμενη "Ρομαντική Οδό" (RomantischenStrasse).  Πρώτη μας στάση  το μεγαλειώδες κάστρο  Neuschwanstein , ένα σπάνιο αξιοθέατο που δεσπόζει σε ένα τοπίο μοναδικό. Χρόνος ελεύθερος .Έπειτα αναχώρηση για το Όμπεραμεργκάου, ένα χωριό όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού. Ελεύθερος χρόνος.  Στην συνέχεια επίσκεψη στο δίδυμο Γκάρμις-Παρτενκίρχεν (έχουν πραγματοποιηθεί δύο χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες)  για να πάρουμε μια γεύση από έναν απαστράπτοντα συνδυασμό γαλήνης και ευδαιμονίας. ‘Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα :  ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΟΛΖΑΝΟ – BASSANNODEGRAPPA (ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ) – ΤΡΕΒΙΖΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τουςΔολομίτεςένα σύνολο βουνών τουBolzanoκαι τουBellunoνοτιοανατολικά των Άλπεων, με σήμα κατατεθέν τις μυτερές και απότομες κορυφές και τοχαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα των βράχων, είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα της φύσης. Στην συνέχεια αναχώρηση γιαBassanodelGrappaείναι μια πόλη στην επαρχία της Vicenza , στη βόρεια Ιταλία . Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση όπου θα δούμε τον Καθεδρικό ναό, το PalazzodelMunicipio (το Δημαρχείο) και το σύμβολο της πόλης που είναι η σκεπαστή ξύλινη πλωτή γέφυρα η οποία σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα AndreaPalladio το 1569. Έπειτα αναχώρηση για την περιοχή του Τρεβίζο, οχυρή πόλη που διατηρεί το χαρακτήρα της & συγκρίνεται συχνά με τη Βενετία. Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

6η Ημέρα : ΤΡΕΒΙΖΟ - ΚΟΡΤΙΝΑ ΝΤ΄ΑΜΠΕΤΣΟ – ΜΠΕΛΟΥΝΟ

Πρωινό.  Ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή στο επιβλητικό Αλπικό τοπίο, διασχίζουμε το ιταλικό Τυρόλο και την περιοχή των Δολομιτών με τις οροσειρές που παρουσιάζουν διάφορα σχήματα, για να φθάσουμε στη Λίμνη Μιζουρίνα μέσα σε κατάλευκο τοπίο. Ακολουθεί η επίσκεψη στο πασίγνωστο κοσμοπολίτικο xιονοδρομικό κέντρο Κορτίνα Ντ' Αμπέτσο (η ‘’Πέρλα των Δολομιτών), που φιλοξένησε Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Χρόνος για επίσκεψη και βόλτα στους κεντρικούς μικρούς δρόμους με τα μαγαζιά μεγάλων Οίκων μόδας και τα χαρακτηριστικά σαλέ. Έπειτα αναχώρηση μικρή πόλη του Belluno.  Ένα μοναδικό Αλπικό τοπίο που θα μας ενθουσιάσει βλέποντάς το . Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

7η Ημέρα : ΤΡΕΒΙΖΟ  - ΒΕΡΟΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Βερόνα όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής .

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Δώρο το Χριστουγεννιάτικο δείπνο.
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • CHECK POINT :25€
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

ΑΝΑΧ: 24-30/12 &  30/12-05/01

 7HM ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ & ΔΩΡΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ

Ξενοδοχείο 4*: (Ίνσμπουργκ,Τρεβίζο)24-20/12            30/12-05/01

Δίκλινο(τιμή κατά άτομο) :                      655€                    685€

Παιδί έως 12 ετών  :                                                -10%                        

Επιβ. Μονόκλινου   :                                  190€                      285€

Φόροι αεροδρομίου  :                                             155€

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι τιμές είναι earlybooking και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων, έπειτα θα υπάρξει αύξηση 45€ κατά άτομο.