Skip to main content

ΝΕΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ 24/12 6 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 525

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!!   ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ 6 ΗΜΕΡΕΣ 24/12

(Σάλτσμπουργκ) - (Mπάντεν) - (Mάγιερλινγκ) - Γκρατς - Μπρατισλάβα

6 ΗΜΕΡΕΣ    ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ -  ΒΙΕΝΝΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ – (30 ΧΛΜ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε τη ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσουμε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. CENTRAL CAFE ή LATMAN CAFÉ κ.λ.π. ή να δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: BIENNH – (ΛIMNEΣ- ΣAΛTΣMΠOYPΓK ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) - (290ΧΛΜ)

Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη. Εμείς σας προτείνουμε ημερήσια εκδρομή στο αυτοκρατορικό Σάλτσμπουργκ. Mετά από μία θαυμάσια διαδρομή, τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών του Salzkammergut, θα φτάσουμε στη γενέτειρα του Mότσαρτ. Eδώ θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Mότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης και το Aββαείο του Aγ. Πέτρου. Xρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: BIENNH – (MAΓIEPΛINΓK – MΠANTEN ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) – (76ΧΛΜ)

Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη. Εμείς σας προτείνουμε επίσκεψη στα περίχωρα της Bιέννης, το περίφημο Bιεννέζικο Δάσος. Eκεί στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Aψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Pοδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Kατόπιν θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Xαϊλιγκενκρόιτς και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στην Βιέννη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: BIENNH – ΓΚΡΑΤΣ (195 ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Γκράτς, τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Αυστρίας. Εδώ τον μεσαίωνα είχε την έδρα του ένας πλάγιος κλάδος της οικογένειας των Αψβούργων και αργότερα ο αυτοκράτορας Φρειδερίκος  Γ’ . Κληροδότημα των Αψβούργων είναι η Αλτστατ ( παλιά πόλη ) , που έχει χαρακτηριστεί από την Ουνέσκο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: BIENNH – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – (79ΧΛΜ) - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Μπρατισλάβα. Άφιξη και ακολουθεί ξενάγηση, από τις πιο όμορφες μητροπόλεις της Ευρώπης, βρίσκεται στην καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης συνδεόμενη με τις γειτονικές χώρες μέσω του ποταμού Δούναβη. Οι βίλες νότια του ποταμού Δούναβη, τα γιγαντιαία παλάτια και κάστρα από την εποχή του κομμουνισμού, τα σημαντικότερα μουσεία, αλλά και η πληθώρα των μπαρ που πλημμυρίζουν από νεολαία, κάνουν την πόλη να ξεχωρίζει. Το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο δεν είναι άλλο από το Κάστρο, στο οποίο στέφθηκαν Ούγγροι βασιλείς και φυλάσσονται αρκετά κοσμήματα του στέμματος. Η θέα που προσφέρει από ψηλά είναι φανταστική. Σε απόσταση αναπνοής απλώνεται η κεντρική αρτηρία της Μπρατισλάβα, ο Βεντούρσκα. Ένας πολυσύχναστος δρόμος γεμάτος καφέ, εστιατόρια και μπαρόκ παλάτια. Επόμενη στάση μας το υπέροχο σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της παλαιάς πόλης. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

 

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη/ Μπρατισλάβα - Αθήνα.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ     ΩΡΑΡΙΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

ΦΟΡΟΙ

6

24/12

AUSTRIA TREND HOTEL ANANAS 4*

525

380

125

ΠΡΩΙΝΟ

AIR EXPLORE 24/12 ATH-VIE 05:00-06:05 29/12 BTS-ATH 23:30-02:35

145

AUSTRIA TREND HOTEL SAVOYEN 4* SUP

590

520

150

IMPERIAL RIDING SCHOOL RENAISSANCE 4*

620

550

150

HILTON VIENNA 5*

670

410

250

INTERCONTINENTAL 5*

700

450

250

MELIA VIENNA 5* LUX

700

650

275