Skip to main content

Xριστούγεννα 2015 Aριστοκρατική Βιέννη! ΑΠΟ 515,00

Βιέννη - Σένμπρουν - Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Μπάντεν - (Σάλτσμπουργκ)

Σένμπρουν 4,5 & 6 ημέρες

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ

Αναχώρηση για την Βιέννη. Άφιξη, μεταφορά  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε την πόλη του βαλς και της κλασικής μουσικής. Η πρωτεύουσα της Αυστρίας είναι μία πόλη που μαγεύει κάθε επισκέπτη με τα αξιοθέατά της, τα θεάματα και την αγορά της.

2η Ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ & ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ 

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγησή μας. Θα επισκεφθούμε την περίφημη Ρίνγκστρασε στο κέντρο της πόλης, όπου θα θαυμάσουμε την Όπερα και τα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ. Επίσης, θα δούμε το Κοινοβούλιο, το νεογοτθικό δημαρχείο, την ατμοσφαιρική Βοτίβκιρχε και εν συνεχεία το ανάκτορο Μπελβεντέρε και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, το σήμα κατατεθέν της πόλης. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στα ανάκτορα-μουσείο του Σένμπρουν, που ο πλούτος και η διακόσμησή τους κλέβουν κάτι από τη φήμη των Βερσαλλιών.  Απόγευμα στη διάθεσή σας. Περπατήστε στην Κέρτνερστράσσε και απολαύστε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σε ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. Café Central ή Lantdmann Café κλπ. Μπορείτε ακόμα να  δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι.  

3η Ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΒΙΕΝΝΗΣ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ  & ΜΠΑΝΤΕΝ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μία εκδρομή στα καταπράσινα Δάση της Βιέννης. Θα επισκεφθούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγ, γνωστό απο το ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα και του πρίγκιπα Ροδόλφου. Θα περάσουμε από το Μοναστήρι Χέιλιγκενκροϊτς και θα κάνουμε μία σύντομη στάση στη γραφική λουτρόπολη του Μπάντεν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Για το βράδυ, προτείνουμε μια βόλτα στην περιοχή του Ρινγκ με τα φωταγωγημένα μέγαρα ή δείπνο στον περιστρεφόμενο πύργο Ντονάουτουρμ απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα της νυχτερινής Βιέννης.

4η Ημέρα: BIENNH - (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μία προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ (έξοδα ατομικά). Το καλοδιατηρημένο κομμάτι της παλιάς πόλης απλώνεται στη δυτική όχθη του ποταμού Σαλτσαχ και εκεί βρίσκονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως η πλατεία Ρέζιντενς με το εντυπωσιακό μεγέθους σιντριβάνι. Στη γειτονική πλατεία Ντομ βρίσκεται ο επιβλητικός καθεδρικός ναός, ένα αριστούργημα μπαρόκ με μαρμάρινη πρόσοψη και περίτεχνο εσωτερικό διάκοσμο. Στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της παλιάς πόλης, την Γκέτρεϊντγκασε, ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες βρίσκεται στο νούμερο 9, το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ και σήμερα είναι το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Αφήνοντας την παλιά πόλη, θα διασχίσουμε το ποτάμι από τη γέφυρα Μάκαρτστεγκ για να θαυμάσουμε το παλάτι Μιραμπέλ. Επιστροφή στη Βιέννη το απόγευμα.

5η Ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για την πτήση της επιστροφής. Εάν η πτήση είναι απόγευμα ή βράδυ χρόνος ελεύθερος για να συμπληρώσετε τις αγορές και τις επισκέψεις σας.

 

Αναχωρηση 23/12, 5μερες

 

Austria Trend Ananas: 515,00 € το άτομο σε δίκλινο – Φόροι: 150,00 €

Austria Trend Savoyen: 545,00 € το άτομο σε δίκλινο – Φόροι: 150,00 €

Intercontinental: 645,00 € το άτομο σε δίκλινο – Φόροι: 150,00 €

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια με την AEGEAN • Ξενοδοχεία 4* ή 5* (επιλογής σας) • Πρόγευμα καθημερινά •Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο - ξενοδοχείο εξωτερικού • Εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται • Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης • Συνοδός στο τόπο προορισμού


Δεν περιλαμβάνονται: • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους • Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση: • Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά από αυτές ανάλογα με τις ώρες των πτήσεων  • Το 4ήμερο πρόγραμμα έχει μία λιγότερη μέρα και το 6ήμερο μία επιπλέον ελεύθερη μέρα.