Skip to main content

ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΠΟΥΚΕΤ Καλοκαίρι 2015 από 805,00

14, 15 ημέρες

Αναχωρήσεις 07,12/08

 Η Ταϊλάνδη, το "Κόσμημα της Ασίας", είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά παλάτια της, οι αρχαίες πόλεις της, το τροπικό της κλίμα, οι λευκές αμμουδιές της και τα καταπράσινα βουνά της, την καθιστούν τον πιο ελκυστικό τουριστικό προορισμό της Ασίας. Ζωντάνια, φως, ορχιδέες, ρουμπίνια, πληρωμένοι έρωτες και πάθος για τη θρησκεία, τα κύρια χαρακτηριστικά της. Οι κάτοικοί της συνδυάζουν με θαυμαστή αρμονία τον πολιτισμό τους με τις σύγχρονες δυτικές επιρροές. Είναι εξαιρετικά φιλικοί και ευγενικοί. Το χαμόγελο είναι το χαρακτηριστικό των Ταϊλανδών. Η Μπανγκόκ, η "Βενετία της Ανατολής", είναι μια κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και σαγηνευτική, χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Mενάμ). Είναι η 4η κατά σειρά πρωτεύουσα της χώρας, μετά από το Σουκοτάι, την Αγιούταγια και το Θόνμπουρι. Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα αλλά συνάμα και γραφικά ξενοδοχεία, όραμα τροπικού παραδείσου, υπόσχεται πολλά. Η Πατόνγκ, η πιο διάσημη παραλία του νησιού έχει έντονη νυχτερινή ζωή και είναι το βασίλειο του παζαριού.

Περιπλάνηση και Εξερεύνηση
Ένα ταξίδι που συνδυάζει το πολιτιστικό ενδιαφέρον με την ψυχαγωγία και την ξεκούραση. Περιηγηθείτε στη Μπανγκόκ σε μοναδικούς Βουδιστικούς ναούς, χρυσά παλάτια και παλιές πλωτές αγορές και απολαύστε στο Πούκετ τα τυρκουάζ  νερά,  τις  κατάλευκες  αμμώδεις  παραλίες,  καταδύσεις  και  πολλές ακόμα εκδρομές και δραστηριότητες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Συγκέντρωση  στο  αεροδρόμιο  και  πτήση  για  την  πρωτεύουσα  της  Ταϊλάνδης,  τη  Μπανγκόκ,  μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η Μπανγκόκ είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Νάμ (Μενάμ) και ονομάζεται "Βενετία της Ανατολής" από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ) που τη διατέμνουν.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Άφιξη στη Μπανγκόκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη.
Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Ελεύθερη μέρα και προαιρετικά προτείνουμε ξενάγηση πόλης και επίσκεψη στο βασιλικό παλάτι .Η ημέρα μας θα ξεκινήσει με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φθάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφθούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηρισθεί ως το 8ο θαύμα του κόσμου. Κτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 m2. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό άσπρο τείχος μήκους 1.900 m, μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και    με    ιδιαίτερη    αρχιτεκτονική    κτίρια,    εκπροσωπούν    200    χρόνια    ιστορίας    και    αρχιτεκτονικού
πειραματισμού.   Ναοί   με   πολύχρωμες   πορσελάνινες   διακοσμήσεις,   στούπες,   πύργοι,   επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από  2.000  χρόνια  κι  έγινε  παραμύθι  από  την  Κατμαντού  ως  το  Μπαλί,  χορός  στη  Μαλαισία  και
κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Συνεχίζουμε για την τοπική αγορά και για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε έναν από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση.   Ο ναός αυτός αποτελεί και την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή Ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Τέλος θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων.
 
4η-5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Ελεύθερες ημέρες στην όμορφη Μπανγκόκ για αγορές ή για εκδρομές, όπως στον ιστορικό ποταμό
Κβάι, την παλιά πρωτεύουσα Αγιούταγια κ.ά.

6η-13η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΠΟΥΚΕΤ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πούκετ. 5 Ημέρες ελεύθερες στο Πούκετ για χαλάρωση στις πανέμορφες παραλίες του. Το Πούκετ είναι ένας ιδανικός τόπος για ξεκούραση και ευχάριστες διακοπές. Στις ελεύθερες ημέρες σας μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες του ή να συμμετάσχετε σε κάποια προαιρετική εκδρομή, όπως στα παραδεισένια νησάκια Πι Πι, στον υπέροχο Κόλπο Πανγκ Να με το γνωστό νησάκι του Τζεϊμς Μποντ κλπ. Οι επιλογές σας πραγματικά πολλές.

14η-15η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΥΚΕΤ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΑΘΗΝΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν στην
Αθήνα στην αναχώρηση 07.08 και την επόμενη ημέρα στην αναχώρηση 12.08.


Τα παραπάνω προγράμματα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση


ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ TURKISH AIRLINES

07.08    Αθήνα-Kων/πολη    ΤΚ 1850    15.20 – 16.45
07.08    Kων/πολη-Μπανγκόκ    ΤΚ 064    20.05 – 09.25*1
20.08    Μπανγκόκ-Kων/πολη    ΤΚ 065    10.55 – 17.05
20.08    Kων/πολη-Αθήνα    ΤΚ 1843    19.15 – 20.45

12.08    Αθήνα-Kων/πολη    ΤΚ 1850    15.20 – 16.45
12.08    Kων/πολη-Μπανγκόκ    ΤΚ 064    20.05 – 09.25*1
25.08    Μπανγκόκ-Kων/πολη    ΤΚ 069    23.30 – 05.35
26.08    Kων/πολη-Αθήνα    ΤΚ 1845    07.40 – 09.05

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
HOTEL CENTARA BLUE MARINE RESORT & SPA 4*  superior δωμάτιο
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ    ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY
805    €                        + 235 €
Φόροι αεροδρομίου & ασφάλεια ταξιδιού : + 530 €
Ειδική *super* προσφορά για το καλοκαίρι 2015
Αποπληρωμή όλο το ποσό σε 12 άτοκες δόσεις χωρίς προκαταβολή :
112 € χ 12 μήνες το άτομο σε δίκλινο
HOTEL DEEVANA 4* garden wing δωμάτιο ή  HOTEL BURASARI 4*S premier δωμάτιο
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ    ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY
945    €                        + 435 €
Φόροι αεροδρομίου & ασφάλεια ταξιδιού : + 530 €
Ειδική *super* προσφορά για το καλοκαίρι 2015
Αποπληρωμή όλο το ποσό σε 12 άτοκες δόσεις χωρίς προκαταβολή :
123 € χ 12 μήνες το άτομο σε δίκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •     Αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεσο σταθμό (Turkish Αirlines)
  •     4 Διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ και 8 Διανυκτερεύσεις στο Πούκετ σε ξενοδοχεία 4*
  •     Πρωινό καθημερινά
  •     Μεταφορές, περιηγήσεις με Έλληνα αντιπρόσωπο στη Μπανγκόκ (θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο)
  • και αγγλόφωνο αντιπρόσωπο στο Πούκετ
  •     Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •     Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •     Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού  λόγω  ατυχήματος  ή  ασθένειας,  δαπάνες  για  έξοδα  επέκτασης  ταξιδιού  λόγω
  • ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων
  • για την ακριβή περιγραφή των  καλύψεων, το  ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 530 €
  •     Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  •     Κόστος ξενάγησης πόλης με ελληνόφωνο αντιπρόσωπο στη Μπανγκόκ την 3η μέρα 70 € το άτομο


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e- mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας
γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

•    Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
•    Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
•    Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
•    Η  πληρωμή  της  προκαταβολής  γίνεται  είτε  με  χρήση  μετρητών  ή  στην  περίπτωση  χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
•    12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε,  προς  αποφυγήν  παρεξηγήσεων,  να  ενημερωθείτε  έγκαιρα  είτε  από  το  τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
•    Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
•    Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
•    Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
•    Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή  πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Δεν φέρει καμία ευθύνη
για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
•    Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα  νέου  τύπου.  Διευκρινίζουμε  ότι  αυτό  γίνεται  μόνο  με  πολιτική  ταυτότητα  και  όχι  με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.