Skip to main content

Πανόραμα Σρι Λάνκα ΓΙΟΡΤΕΣ 2015-2016 από 1299,00

Νουβάρα Ελίγια, Ανουρανταπούρα, Τρινκομάλε, Σαφάρι Ελέφαντα

Αναχωρήσεις: 21.12, 29.12, 05.01
10 Ημέρες

 

  • τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σρι Λάνκα - τα Amaya - και το KINGSBURY 5* στο Κολόμπο
  • Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα
  • Πτήσεις με Emirates

Σαν ένα δάκρυ που βγαίνει από το νοτιοανατολικό άκρο της Ινδικής χερσονήσου είναι η Σρι Λάνκα. Εδώ, ιστορία και μύθος πάνε μαζί. Χρυσές ακτογραμμές, καταπράσινα βουνά, ζούγκλες, εθνικά πάρκα, φυτείες τσαγιού, ερείπια αρχαίων πολιτισμών, βουδιστικοί ναοί, μοναδικές γιορτές με τους στολισμένους ελέφαντες, κοκκοφοίνικες, μπαχαρικά, καουτσούκ, καφές, πολύτιμοι λίθοι και προπάντων άνθρωποι καλοσυνάτοι. Ένας κρυμμένος παράδεισος που παραμένει ακόμα παρθένος και προσφέρει τα πάντα.
Ένας ιδανικός εξωτικός προορισμός, που θα σας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  •  Εκδρομή στην κουκλίστικη αποικιακή πόλη Νουβάρα Ελίγια και στις φυτείες τσαγιού
  •  Σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα, για να έρθουμε σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον και το ζωικό βασίλειο της χώρας
  •  Θέαμα με τοπικούς χορούς και πάτημα πάνω στα κάρβουνα στην Κάντυ
  •  Τον αρχαιολογικό χώρο της Ανουρανταπούρα
  •  Την παραλία Τρινκομάλε στην περιοχή των Ταμίλ
  •  Τα ξενοδοχεία μας είναι τα καλύτερα στην κάθε περιοχή.  θα βρείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία, τα γνωστά AMAYA στην Κάντυ και τη Νταμπούλα και το KINGSBURY 5*, το καινούργιο 5* ξενοδοχείο στο Κολόμπο, μέσα στην πόλη και όχι στα περίχωρα ή στο αεροδρόμιο. Ζητάτε πάντα τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!
  •  Το ταξίδι συνοδεύει εμπειρότατος αρχηγός του γραφείου μας, με πολλά ταξίδια στο ενεργητικό του
  •  Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αναχώρηση 21.12
EK 106 21.12 ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 15:25-22:05
EK 650 22.12 ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΚΟΛΟΜΠΟ 02:35-08:30
EK 349 30.12 ΚΟΛΟΜΠΟ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 02:55-05:55
EK 105 30.12 ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΑΘΗΝΑ 09:55-13:20

Αναχώρηση 29.12
EK 106 29.12 ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 15:25-22:05
EK 650 30.12 ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΚΟΛΟΜΠΟ 02:35-08:30
EK 349 07.01 ΚΟΛΟΜΠΟ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 02:55-05:55
EK 105 07.01 ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΑΘΗΝΑ 09:55-13:20

HIGHLIGHTS

  •  Επισκεφθείτε μια φυτεία τσαγιού στη Νουβάρα Ελίγια, παρακολουθείστε τη διαδικασία παραγωγής του καλύτερου τσαγιού στον κόσμο και δοκιμάστε μια ζεστή κούπα με αυθεντικό τσάι Κεϋλάνης
  •  Ανεβείτε στον περίφημο βράχο της Σιγκιρίγια, με τις ξακουστές "Παρθένες της Σιγκιρίγια"
  •  Περιηγηθείτε στην πόλη-λιμάνι Τρινκομάλε, που βρίσκεται στην επαρχία των Ταμίλ
  •  Εξερευνήστε τον αρχαιολογικό χώρο της Ανουρανταπούρα
  •  Θαυμάστε τις υπέροχες τοιχογραφίες και τα διαφόρων μεγεθών και στάσεων αγάλματα του Βούδα στις σπηλιές της Νταμπούλα
  •  Αναζητήστε ελέφαντες και άλλα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον κάνοντας σαφάρι με jeep σε πάρκο της Σρι Λάνκα

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΛΟΜΠΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Σρι
Λάνκα, το Κολόμπο.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΛΟΜΠΟ - ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ
Άφιξη στο Κολόμπο, επιβίβαση στο πούλμαν και οδική αναχώρηση με προορισμό τη Νταμπούλα. Βγαίνοντας από την πόλη ένα μαγευτικό τοπίο απλώνεται γύρω μας: έντονη τροπική βλάστηση σε όλο της το μεγαλείο, δάση με φοίνικες κατακλύζουν το δρόμο μας. Το καθαρά εξωτικό περιβάλλον θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν άλλο, πολύ διαφορετικό κόσμο. Οι σπηλιές της Νταμπούλα, τις οποίες θα επισκεφθούμε σήμερα, στέγασαν για ένα μεγάλο διάστημα τον εξόριστο βασιλιά Βαλαγκάμπα κατά τον 1ο π.Χ. αιώνα. Όταν επανέκτησε τον θρόνο του, έχτισε εδώ τον υπέροχο αυτό ναό, τον οποίο και δώρισε στους Βουδιστές μοναχούς. Πρόκειται για ένα μοναδικό σύμπλεγμα 5 σπηλαίων με έκταση μεγαλύτερη από 2000 τετραγωνικά μέτρα, καλυμμένο με υπέροχες τοιχογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται στιγμές από τη ζωή του Βούδα. Τα σπήλαια κοσμούνται επίσης από 157 αγάλματα του Βούδα διαφόρων μεγεθών και στάσεων, από τα οποία ξεχωρίζει μια κολοσσιαία μορφή του μήκους 15 μέτρων. Τη σημαντικότητα και μοναδικότητα του μνημείου επιβεβαιώνει το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Νταμπούλα. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ - ΑΝΟΥΡΑΝΤΑΠΟΥΡΑ - ΜΙΧΙΝΤΑΛΕ - ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ
Πρωινή αναχώρηση για την Ανουρανταπούρα, την πρώτη πρωτεύουσα (5ος π.Χ. - 9ος μ.Χ. αιώνας) και αδιαμφισβήτητα τη μεγαλύτερη πόλη του αρχαίου βασιλείου της Σρι Λάνκα. Εδώ βρίσκεται το ιερό δέντρο Σρι Μάχα Μπόντι, το οποίο προέρχεται από ένα φιντανάκι του δέντρου κάτω από το οποίο ο πρίγκιπας Σιντάρτα - ο Βούδας - δέχτηκε τη φώτιση και που μεταφέρθηκε και φυτεύτηκε στην Ανουρανταπούρα, σ’ έναν ιερό χώρο αφιερωμένο στο Βούδα. Το δέντρο είναι πάνω από 2200 ετών και αποτελεί ένα από τα πιο παλιά δέντρα του κόσμου. Θα επισκεφθούμε επίσης τη Ruwanweliseya, μια από τις πλέον γνωστές παγόδες της περιοχής. Χτισμένη το 2ο π.Χ. αιώνα αναπαριστούσε αρχικά το τέλειο "σφαιρικό σχήμα", το οποίο η μεταγενέστερη αναπαλαίωση δεν μπόρεσε να αποδώσει ακριβώς. Το άγαλμα του Samandhi Βούδα, του 4ου μ.Χ. αιώνα, απεικονίζει τον Βούδα σε στάση περισυλλογής. Ο πέτρινος ναός Isurumuniya είναι γνωστός για το λαξευτό κομψοτέχνημα των "Εραστών". Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μιχιντάλε, που θεωρείται το λίκνο του Βουδισμού στη Σρι Λάνκα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νταμπούλα. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ - ΤΡΙΝΚΟΜΑΛΕ & ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΙΓΙΑ - ΠΟΛΟΝΑΡΟΥΑ - ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ
Πρωινή αναχώρηση την πόλη-λιμάνι Τρινκομάλε, που βρίσκεται στην επαρχία των Ταμίλ, για να ανακαλύψουμε τον πολιτισμό, την ιστορία, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τη γοητεία του. Άφιξη και επίσκεψη στο Ναό Koneswaram αφιερωμένο στον θεό Σίβα, που καταστράφηκε από τους Πορτογάλους το 1622. Θα δούμε την υπέροχη θέα από το βράχο Σουάμι, το βράχο των εραστών σύμφωνα με ένα ρομαντικό παραμύθι, θα περπατήσουμε μέσα στο Fort Fredrick, ένα καλά διατηρημένο πορτογαλικό φρούριο, το οποίο κατασκευάστηκε με τα απομεινάρια του κατεστραμμένου ναού Koneswaram. Το οχυρό ανακατασκευάστηκε το 1639 από τους Ολλανδούς και καταλήφθηκε από τους Γάλλους το 1672. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Κανίγια, όπου θα επισκεφθούμε τις 7 ιαματικές πηγές της που βρίσκονται σε περίπου 8 km από το Τρινκομάλε. Πρόκειται για 7 πηγές με διαφορετικές θερμοκρασίες, που τα νερά τους θεωρούνται ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες για διάφορες ασθένειες. Θα συνεχίσουμε για την Πολοναρούα, τη δεύτερη παλαιότερη πόλη της Σρι Λάνκα, χτισμένη μεταξύ 11ου και 13ου αιώνα, η οποία περιλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ερείπια του παλατιού, την Αίθουσα Ακροάσεων και το βασιλικό λουτρό. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται το Gal Viharaya με τα 4 υπέροχα αγάλματα που αναπαριστούν τον Βούδα σε όρθια, καθιστή και ξαπλωμένη στάση. Ο χώρος θα μας καταπλήξει. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να επισκεφθούμε τους εκπληκτικούς Ναούς, όπου φυλασσόταν το ιερό λείψανο του Δοντιού του Βούδα, πριν αυτό μεταφερθεί στην Κάντυ, καθώς και τα ερείπια του μοναστηριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νταμπούλα. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ - ΒΡΑΧΟΣ ΣΙΓΚΙΡΙΓΙΑ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ MINNERIYA/ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4X4 - ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ
Πρωινή αναχώρηση για τη Σιγκιρίγια.
Φθάνοντας θα ανεβούμε στον περίφημο βράχο της Σιγκιρίγια, ύψους 250 μέτρων. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό πέτρινο φρούριο που αποτυπώνει τη δημιουργία της φύσης εναρμονισμένη με τις ανθρώπινες κατασκευαστικές δυνατότητες. Χτίστηκε το 477 μ.Χ. από το βασιλιά Kasyapa. Είναι γνωστό και σαν το "φρούριο-λιοντάρι", λόγω του τεράστιου λιονταριού ύψους περίπου 3 m που φύλαγε την είσοδό του. Σήμερα σώζονται μόνο οι πατούσες του λιονταριού αυτού. Το φρούριο υπήρξε μία από τις πιο όμορφες ακροπόλεις. Στην κορυφή του βράχου βρίσκονται τα θεμέλια ενός τεράστιου παλατιού με τους ξακουστούς υδρόβιους κήπους και τη βασιλική πισίνα. Ωστόσο, το μεγαλύτερο αξιοθέατο του βράχου είναι οι νωπογραφίες με τις γυμνόστηθες κοπέλες, τις "Παρθένες της Σιγκιρίγια", οι οποίες χρονολογούνται από τον 5ο αιώνα. Η τεχνοτροπία τους είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι ζωγραφισμένες με γήινες χρωστικές πάνω σε ασβεστοκονίαμα. Βρίσκονται σε μια προφυλαγμένη εσοχή του βράχου, προσβάσιμη από μια σπειροειδή σκάλα.Στη συνέχεια θα επιδοθούμε σε ένα σαφάρι με jeep 4x4 στο Εθνικό Πάρκο Minneriya, για να έρθουμε σε επαφή με την άγρια ζούγκλα της Σρι Λάνκα. Αναζητούμε ελέφαντες στο φυσικό τους περιβάλλον σε άγρια κατάσταση, αλλά και άλλα ζώα και πουλιά, κατοίκους του πάρκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νταμπούλα. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ - ΜΑΤΑΛΕ - ΚΑΝΤΥ
Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Κάντυ. Καθοδόν θα σταματήσουμε στο Μάταλε, όπου θα επισκεφθούμε ένα φυτώριο-κήπο
μπαχαρικών. Τα μπαχαρικά, που για αιώνες υπήρξαν από τα σημαντικότερα εξαγώγιμα είδη της Σρι Λάνκα, εκτός από τη μαγειρική,
χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή φαρμάκων και καλλυντικών. Συνεχίζουμε για την όμορφη, καταπράσινη Κάντυ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΝΤΥ (Βοτανικοί Κήποι, Ξενάγηση)
Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα επισκεφθούμε τους βοτανικούς κήπους Περαντενίγια (Peradeniya), που αρχικά φυτεύτηκαν προς τέρψιν ενός βασιλιά και στη συνέχεια επεκτάθηκαν από τους Βρετανούς. Στα 147 εκτάρια της έκτασής τους συναντά κανείς εκπληκτικές ποικιλίες φυτών, λουλουδιών και δέντρων. Θα ακολουθήσει η ξενάγησή μας στη γραφική πόλη της Κάντυ, που υπήρξε η τελευταία πρωτεύουσα των βασιλέων της Κεϋλάνης. Είναι χτισμένη στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης που κατασκευάστηκε από τον τελευταίο βασιλιά, τον Sri Wickrama Rajasinghe το 1798, ενώ ο ποταμός Μαχαβέλι, την περιβάλλει σαν λαμπερό κόσμημα γύρω στο λαιμό της. Επίσκεψη στον ιερό ναό στον οποίο φυλάσσεται το κειμήλιο του δοντιού του Βούδα. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο θέατρο για να παρακολουθήσουμε τοπικούς χορούς, οι οποίοι τελειώνουν με πάτημα σε αναμμένα κάρβουνα. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΝΤΥ - ΝΟΥΒΑΡΑ ΕΛΙΓΙΑ - ΚΑΝΤΥ
Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα έχουμε άλλη μια θαυμάσια διαδρομή σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, με στάση στους καταρράκτες Ραμπόντα. Θα μεταβούμε σε μια φυτεία τσαγιού κοντά στη Νουβάρα Ελίγια, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλη τη διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή του καλύτερου και πλέον φημισμένου τσαγιού στον κόσμο. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να δοκιμάσουμε μια ζεστή κούπα αυθεντικού Ceylon Tea. Θα συνεχίζουμε για την "κηπούπολη" Νουβάρα Ελίγια, που το όνομά της σημαίνει "Πόλη του Φωτός". Βρίσκεται σε ένα υπέροχο ορεινό τοπίο (υψόμετρο 1.868 μέτρα) στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της Σρι Λάνκα, του Pidurutalagala (2.760 μέτρα). Η αγαπημένη αυτή πόλη των Βρετανών χτίστηκε στα πρότυπα της Εγγλέζικης επαρχίας με χαρακτηριστικά σπίτια που θυμίζουν έντονα τις εξοχικές κατοικίες των Εγγλέζων. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Κάντυ. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΝΤΥ - ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ - ΚΟΛΟΜΠΟ
Πρωινή αναχώρηση για το Κολόμπο. Στη διαδρομή μας θα κάνουμε μια στάση στην Πινναβέλα για να δούμε το ορφανοτροφείο των ελεφάντων, το οποίο ιδρύθηκε το 1975. Εκεί βρίσκονται περίπου 70 ελέφαντες, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν τραυματισμένοι και εγκαταλελειμμένοι. Χτισμένο κοντά σε ένα ποτάμι, στεγάζει και φροντίζει τα άρρωστα και τραυματισμένα αυτά ζώα. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Σρι Λάνκα, το Κολόμπο. Άφιξη και περιήγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από το παλιό κτίριο του Κοινοβουλίου, την
πλατεία Ανεξαρτησίας, την παραλιακή λεωφόρο Galle Face Green και τη λίμνη Beira. Οι παλιές εκκλησίες, τα τζαμιά και οι ινδουιστικοί ναοί πέρα από το ιστορικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, μαρτυρούν τις διάφορες εναλλαγές των επικυρίαρχων του νησιού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

**Super Τιμή**
Για τις 11 πρώτες συμμετοχές

Κάντε την κράτηση σας έως 06/11/15 και ταξιδέψτε απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές  μπορεί να σας εγγυηθεί, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Ωφεληθείτε έτσι 150 € - 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί να εξαντληθούν ακόμα και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.
Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ         ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY
1.299 €                                  + 640 €
Υποχρεωτικό εορταστικό δείπνο στις 24.12: +75 € κατ’ άτομο
Υποχρεωτικό εορταστικό δείπνο στις 31.12: +90 € κατ’ άτομο
Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  •  10 Ημέρες/ 8 Διανυκτερεύσεις σε Ξενοδοχεία 4*, 5* από τα καλύτερα στην κάθε περιοχή - τα AMAYA σε Κάντυ και Νταμπούλα και το KINGSBURY 5* στο Κολόμπο
  •  Ημιδιατροφή
  •  Μετακινήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις, είσοδοι όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  •  Θέαμα με τοπικούς χορούς στην Κάντυ
  •  Σαφάρι με jeep σε πάρκο της Σρι Λάνκα
  •  Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ανουρανταπούρα
  •  Εκδρομή στις φυτείες τσαγιού στη Νουβάρα Ελίγια και στο Τρινκομάλε στην περιοχή των Ταμίλ
  •  Τοπικός ξεναγός, Έλληνας Αρχηγός
  •  Ταξιδιωτική ασφάλεια
  •  Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  715,00 Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και  οσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων
  •  Βίζα εισόδου στη Σρι Λάνκα 35 Δολάρια Αμερικής (εκδίδεται και πληρώνεται κατά την είσοδό σας στη χώρα)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:
• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας
συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.