Skip to main content

Γκρουπ Σιγκαπούρη Μπαλί μέχρι τον Οκτώβριο

S i n g a p o r e-Β a l i

10 Ημέρες / 7 Νύχτες

 Αναχωρήσεις 09/05,23/05,13/06,27/06,22/07,29/07,05/08,10/08,17/08,12/09,10/10/12

 

 1η ημέρα: Αθήνα –Σιγκαπούρη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και αναχώρηση για Σιγκαπούρη με ενδιάμεσο σταθμό.. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος.

2η ημέρα : Σιγκαπούρη

Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος και αργότερα εγκατάσταση στα δωμάτια (14.00 περίπου ). Για το βράδυ μπορείτε προαιρετικά να κάνετε βραδινό σαφάρι .

3η ημέρα : Σιγκαπούρη-Ξενάγηση πόλης

Πρωινό και στη συνέχεια αρχίζει η γνωριμία μας με την πόλη. Θα επισκεφθούμε το Βοτανικό κήπο, τη Λεωφόρο των Ορχιδέων, το Κυβερνητικό Κτίριο, τον Καθεδρικό Ναό του Άγίου Ανδρέα, το άγαλμα του Raffles. Επίσης, θα περπατήσουμε στους δρόμους τις Κινέζικης Συνοικίας και θα επισκεφθούμε τον Βουδιστικό Ναό. Απόγευμα ελεύθερο . Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Boat Quay και το Clark Quay για φαγητό ή για καφέ.

4η ημέρα: Σιγκαπούρη - Μπαλί

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπαλί Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε κάποια από τις όμορφες παραλίες του νησιού.

5η ημέρα: Μπαλί-Ολοήμερη εκδρομή στο Κινταμάνι

Πρωινό και αναχώρηση για το ηφαίστειο Κινταμάνι. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής παρακολούθηση χορών Μπαρόνγκ και επίσκεψη στα χωριά Μας και Τσελούκ . Φτάνουμε στο Πενελοκάν, όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα του ηφαιστείου Κινταμάνι με το είδωλό του να καθρεφτίζεται στην λίμνη που βρίσκεται στους πρόποδές του.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα.

6η ημέρα: Μπαλί-Επίσκεψη στο δάσος των μαιμούδων , στο ναό Τάνα Λοτ και στο ναό του Μενγκί

Πρωινό και αργότερα αναχώρηση για  το Ταμάν Αγιούν και τον ναό του Μενγκί, που χτίστηκε τον 17ο αιώνα για τη λατρεία του θεού και τη μνήμη   της   ψυχής και αξιοπρέπειας του βασιλιά. Θα συνεχίσουμε προς Αλας Κεντατόν, το ιερό δάσος των πιθήκων όπως   το αποκαλούν, όπου αποτελεί ένα φυσικό βιότοπο για χιλιάδες πιθήκους και νυχτερίδες φρούτων. Εκεί θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό που βρίσκεται μέσα στη καρδιά της ζούγκλας και αμέσως μετά αναχωρούμε για το ναό Τάνα Λοτ. που φωλιάζει   στη κορυφή ενός βράχου περιτριγυρισμένο από θάλασσα και   χτίστηκε τον 16ο αιώνα από έναν Ινδουιστή Ιερέα.   Στο Τάνα Λοτ θα βιώσουμε ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στο κόσμο, με τον ήλιο να βυθίζεται στον απέραντο ωκεανό και το ναό να λούζεται από τα μαγικά χρώματα του λυκόφωτος.

7η ημέρα: Μπαλί–Επίσκεψη στο ναό Μπεσακί , κοιλάδα Μπουκίτ Τζαμπούλ, χωριό Πενγκλιπουράν

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μία ολοήμερη εκδρομή στο ανατολικό μέρος του νησιού. Επίσκεψη στο ναό Μπεσακί , τον πιο ιερό ινδουιστικό ναό από όλους . Στη συνέχεια μέσα από μία διαδρομή στους ορυζώνες του νησιού της κοιλάδας Μπουκίτ Τζαμπούλ , θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Πενγκλιπουυράν που μας παραπέμπει στον 16ο αιώνα. Επιστροφή αργά το απόγευμα.

8η ημέρα: Μπαλί

Ημέρα ελεύθερη για μπάνιο και ξεκούραση. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο το Μπαλί, ένα τόπο με βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό, ένα μείγμα εξωτικών τοπίων, σπάνιων σ’ όλο τον κόσμο. Εναλλακτικά προτείνουμε να ακολουθήσετε προαιρετικά ocean rafting γύρω από τους βράχους και τις σπηλιές του «Nusa Penida» ή μια κρουαζιέρα στα νησάκια «Lembongan», ενώ για εκείνους που προτιμούν την ξηρά, ένα σαφάρι με πολυτελή land cruise 4x4 είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανακαλύψουν απομονωμένα μονοπάτια και περιοχές απρόσιτες για τους πολλούς.

9η -10η ημέρα : Μπαλί-Σιγκαπούρη – Αθήνα

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες σας αγορές. Αργότερα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Άφιξη στην Αθήνα την 10η ημέρα.

Τιμή κατ ΄άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονοκλίνου

1.490

Επιβάρυνση Ιούλιος 60 €

Επιβάρυνση Αύγουστος 145 €

  1. 410

Επιβάρυνση Ιούλιος 60 €

Επιβάρυνση Αύγουστος 145 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν :

Αεροπορικό εισιτήριο με SINGAPORE AIRLINES σε οικονομική θέση.

2 διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη στο ξενοδοχείο The Εlizabeth ή Rendezvous 4* με πρωινό.

5 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί στο ξενοδοχείο Bali Tropic Resort & Spa 4* με πρωινό.

Όλες τις ξεναγήσεις, μεταφορές όπως αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμα.

Έλληνας αρχηγός του γραφείου μας σε όλη την διάρκεια της διαμονής σας

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ

 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:

Φόρους αεροδρομίων Αθηνών και Σιγκαπούρης περίπου 405

Φόρους αεροδρομίων Μπαλί 150.000 ρουπίες ( πληρώνονται επιτόπου )

Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα υποχρεωτικά 20

Βίζα Ινδονησίας 25 usd πληρωτέα επιτόπου ( ισχύουν και € )

Οι φόροι ενδέχεται να αλλάξουν και το τελικό ποσό επιβεβαιώνονται με την έκδοση των εισιτηρίων

Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στο Μπαλί