Skip to main content

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ Καλοκαίρι 2016 από 999,00

Σιγκαπούρη, Μάλακκα, Κουάλα Λουμπούρ  10 Ημέρες

       Αναχωρήσεις : 8/6, 22/6

η Σιγκαπουρη ειναι η Πολη θαυμα της Ασιας εδω και πολλα χρόνια, με την καλυτερη Οικονομια στον Κοσμο για το 2015, γεματη μοναδικα αξιοθεατα!
η Μαλαισια ειναι η μαμα πατριδα της, γεματη απο Φυση, Πολυπολιτισμικά στοιχεια 3 εθνοτητων, και Ιστορια

  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  5* στη Κουάλα Λουμπούρ, 4* sup. στη Σιγκαπούρη & 4* στη Μάλακκα 
  • Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη μοντέρνα μητρόπολη, τη Σιγκαπούρη.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 

Άφιξη στη Σιγκαπούρη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για ξεκούραση ή για μια πρώτη βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ  (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαισίων με το χρυσό τέμενος και θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών και έπειτα στη συνοικία των Κινέζων, ενώ από τον λόφο Φαμπέρ θα θαυμάσουμε τη θέα της πόλης και του λιμανιού της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την κοσμική μεγαλούπολη, που προσφέρει άπειρες επιλογές για βόλτες, αγορές και επισκέψεις. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΚΚΑ

Σήμερα το πρωί θα μεταβούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό και θα επιβιβαστούμε στο τραίνο για την όμορφη πόλη Μαλακκα με την αποικιακή αρχιτεκτονική. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας πρίγκιπας από τη Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν κάτω από τη σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι, το οποίο όμως απέκρουσε τον σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο "Μελάκα", κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η πόλη αυτή αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες. Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και της αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει. Φθάνοντας στη πόλη θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο με τα καλοδιατηρημένα μνημεία του αποικιακού παρελθόντος της, τα οποία της χάρισαν το τίτλο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΛΑΚΚΑ - ΠΟΥΤΡΑΤΖΑΓΙΑ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ.Η Μαλαισία αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: το Νότιο τμήμα της Μαλαϊκής Χερσονήσου που αποτελεί επίσης και το άκρο της Ινδοκίνας και το Βόρειο τμήμα του νησιού Βόρνεο, με εξαίρεση το σουλτανάτο του Μπρουνέι.  Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας και περίπου μια ώρα έξω από την Κουάλα Λουμπούρ, θα σταματήσουμε στην Πουτρατζάγια. Πρόκειται για μια πόλη-πρότυπο, κτισμένη με σεβασμό προς το περιβάλλον. Από τη μια η λίμνη και το πράσινο και από την άλλη τα υπέροχα κτίρια Ευρωπαϊκής, Μαροκινής και Κεντρο-ασιατικής επιρροής, ξεπροβάλλουν μπροστά στα μάτια μας σαν κοσμήματα. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για τη Κουάλα Λουμπούρ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΠΑΤΟΥ)

Πρωινή ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της, τμήμα του οποίου αποτελεί η πολύχρωμη Κινέζικη και η Ινδική συνοικία. Θα δούμε την πλατεία Ανεξαρτησίας, το βασιλικό παλάτι, θα επισκεφθούμε το Εθνικό μνημείο το οποίο βρίσκεται στο μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας που ονομάζεται "Κήποι της λίμνης", το Εθνικό τζαμί (εξωτερική επίσκεψη) και τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, που είναι ένας από τους πιο γραφικούς του κόσμου σε Ινδο-ισλαμικό στυλ, με πύργους, θόλους και αψίδες. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις Σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Ελεύθερη ημέρα στην Κουάλα Λουμπούρ για να βόλτες στην πόλη και ψώνια στα μεγάλα πολυκαταστήματα. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

**Super Τιμή**

Για τις 11 πρώτες συμμετοχές

Αναχωρήσεις : 27.01, 10,24.02, 9,23.03, 06.04

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY

999 €

+ 455 €

Η διαδρομή από Σιγκαπούρη για Μάλακκα ενδέχεται να γίνει με πούλμαν αντί για τρένο.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 Ξενοδοχεία: στην Κουάλα Λουμπούρ: Pullman City Centre & Residences 5*, στη Σιγκαπούρη: Park Clarke Quay 4* Sup. και στη Μάλακα: Holiday Inn 4* ή παρόμοιο 4*
 Πρωινό καθημερινά
 Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναλυτικά αναγράφονται στο πρόγραμμά μας
 Εισιτήρια τραίνων και φέρρυ
 Τοπικός ξεναγός
 Έμπειρος Έλληνας αρχηγός
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
755 ευρω Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων