Skip to main content

ΜΑΛΑΙΣΙΑ – ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ (12 ΜΕΡΕΣ) 22/10 απο 1297,00

 Κουαλα Λουμπούρ- Σπήλαια Μπατού- Κουτσίνγκ- Μπατανγκ-άι - Φυλή Νταγιάκ Παραλία Νταμάι

Αναχωρήσεις

22/10/14

Τιμές κατ’ άτομο

Δίκλινο δωμάτιο

1.297 €

Επιβάρυνση μονόκλινου

350 €

Οι τιμές εμπεριέχουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Ισχύουν για προκαθορισμένο αριθμό θέσεων

 1η μέρα: Πτήση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για την Μαλαισία μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Ολονύκτια πτήση.

 2η μέρα: Κουάλα Λουμπούρ

Άφιξη στην Κουάλα Λουμπούρ πρωτεύουσα της Μαλαισίας και συνεχίζουμε προς το ξενοδοχείο μας, φωτογραφίζοντας το έμβλημα της πόλης, που είναι οι πασίγνωστοι Petronas Twin Towers, το δεύτερο ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο , χρόνος ελεύθερος στην διάθεση μας.

 3η μέρα: Κουάλα Λουμπούρ – Περιήγηση Πόλης – Ασβεστολιθικά Σπήλαια Μπατού

Το πρωί συνεχίζουμε με την περιήγηση στην πολη. Τα δημόσια κτίρια, το Εθνικό στάδιο Μελάκκα, το Εθνικό Μουσείο, το Μαυριτανικό Κυβερνητικό κτίριο, ο σιδηροδρομικός σταθμός και τόσα άλλα θαυμάσια αξιοθέατα θα χαρούμε στην πρωινή πανοραμική βόλτα μας στην εξωτική πόλη.Αργότερα θα έρθουμε στα Σπήλαια Μπατού, που βρίσκονται σε προάστιο της πόλης, 15 χλμ. βόρεια της πρωτεύουσας.Τα Σπήλαια αποτελούν σημαντικό προσκυνηματικό σταθμό για τους Μαλαισιανούς Ινδουϊστές, τα οποία συνιστούν μέρος ενός λαβύρινθου με ανοίγματα και περάσματα.Μετά την επίσκεψη μας θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση σας.

 4η μέρα: Kουάλα Λουμπούρ – (προαιρετική εκδρομή στη Μελάκκα)

Χρόνος δικός σας. Πάμε για αγορές. Κοσμήματα, μπατίκ, υφαντά, αντίκες ασημικά και κάτι ρολόγια σωστές μαιμούδες . Αν χρειάζεστε βοήθεια και συμβουλές απευθυνθείτε στον έμπειρο συνοδό σας.Αν, όμως θέλετε να γνωρίσετε την Ιστορική Μελάκκα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να ακολουθήσετε μία ενδιαφέρουσα εκδρομή στα χρώματα, στην κουλτούρα της πόλης αλλά και την ιστορία της χώρας

 5η μέρα: Κουάλα Λουμπούρ-Κουτσίνγκ

Μετά το πρωινό πτήση για το Κουτσίνγκ που βρίσκεται στο εξωτικό Bόρνεο, το τρίτο σε μέγεθος μεγάλο νησί του κόσμου στο Mαλαϊκό αρχιπέλαγος.Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια έχει περπάτημα μαζί με τον ακούραστο συνοδό σας στα γραφικά δρομάκια του για να φωτογραφηθείτε, να επισκεφθείτε τα μικρά μαγαζιά του και να αγοράσετε αντίκες, μάσκες, κοσμήματα, σκουλαρίκια και βραχιόλια.

 6η μέρα: Kουτσίνγκ-Περιήγηση πόλης

H ποταμίσια πρωτεύουσα του Σαραβάκ, το Kουτσίνγκ, είναι μία σχετικά προοδευμένη πόλη που προσφέρει ένα κράμα απο παλιά και σύγχρονα αξιοθέατα. Στην πρωινή μας περιήγηση θα δούμε το «Istana», την επίσημη κατοικία της κεφαλής της πολιτείας του Σαραβάκ, το οχυρό «Margerita», αξιόλογο δείγμα Bρετανικής αρχιτεκτονικής, τον Πύργο του Pολογιού που υπήρξε τόπος δίκης πολλών ιστορικών υποθέσεων και πολλά άλλα κτίρια με ισάξιο ενδιαφέρον, ιστορία και χρώμα.

 7η μέρα: Κουτσίνγκ – Μπατανγκ-άι

Το πρωί με κλιματιζόμενο πούλμαν θα αναχωρήσουμε για το Μπατανγκ-άι το οποίο απέχει 267 χλμ από το Κουτσίνγκ. Στην διαδρομή θα απολαύσουμε πανέμορφες εικόνες καθώς θα περνάμε ανάμεσα στα μικρά γραφικά χωριά και στις εξωτικές φυτείες. Θα έχουμε το γεύμα μας στην μικρή πόλη Λατσάου και θα συνεχίσουμε για την λίμνη Hydroστην Λουμποκ Αντου. Από εδώ με ταχύπλοο πλοιάριο θα έλθουμε στο ξενοδοχείο Hiltonπου βρίσκεται στην νότια πλευρά της λίμνης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο

 8η μέρα: Μπατανγκ-άι – Φυλή Νταγιάκ

Το πρωί με μηχανοκίνητο πλοιάριο θα διασχίσουμε την λίμνη Hydroκαι περνώντας στον ποταμό Ένγκερι θα έλθουμε σε ένα από τα Longhouseτης φυλής Νταγιάκ που βρίσκεται σε λόφο πίσω από τον ποταμό. Θα επισκεφθούμε τα ιδιόμορφα σπίτια τους, θα απολαύσουμε τοπικές παραστάσεις και θα γνωρίσουμε τα ήθη και τα έθιμα τους.Θα έχουμε το γεύμα μας και λίγο χρόνο ελεύθερο στην διάθεση μας. Αργότερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας όπου θα έχουμε το δείπνο μας,

 9η μέρα: Μπατανγκ-άι – Παραλία Νταμάι

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού στην περιοχή του Σαραβακ, το Νταμάι. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για να χαλαρώσουμε.

 10η μέρα: Παραλία Νταμάι

Ημέρα ελεύθερη για να κολυμπήσετε και να χαρείτε το εξωτικό τοπίο της περιοχής.

 11η μέρα: Παραλία Νταμάι

Χρόνος ελεύθερος. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο του Κουτσίνγκ, και πτήση για την Κουάλα Λουμπούρ, όπου η ανταπόκρισή μας με ενδιάμεσο σταθμό για την Αθήνα. Ολονύκτια πτήση.

 12η μέρα : Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

 Προτεινόμενα Ξενοδοχεία:

TheFederal 4* στην Κουάλα Λουμπούρ

Grand Margherita Hotel 4* στοΚουτσίνγκ

Batang Ai Longhouse Resort, Managed by Hilton 4*στοΜπατάνγκ-άι

DamaiBeachResort 4* στην Παραλία Νταμάι

Ενδεικτικές Πτήσεις:

QR 202 ATHDOH 1405 1835              

QR 44     DOHKUL 2000 0825      

QR 847   KULDOH 0330 0600              

QR 201   DOHATH 0730 1230              

   Περιλαμβάνονται:  

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4*
  • Πρόγευμα κάθε μέρα
  • Πλήρης Διατροφή την 7η και 8η μέρα
  • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
  • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
  • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
  • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

 Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, Aτομική ασφαλιστική κάλυψη, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά 630 €

 Σημειώσεις:

  • Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 105 € το άτομο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:

  • Έγκυρο διαβατήριο με τουλάχιστον 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην χώρα

Υγειονομικές Προφυλάξεις:

  • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
  • Tο νερό δεν είναι πόσιμο.