Skip to main content

Πανόραμα παλιάς Ιαπωνίας 11 μέρες 24/10 απο 1925.00

 Οσάκα - Κυότο - (Χιροσίμα) - Νάρα - Χικόνε - Τακαγιάμα - Ματσουμότο - Καβαγκούτσι - Nikko - Τόκυο

Πρόγραμμα (11 μέρες)

Ημέρα 1

Πτήση

 

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για την Ιαπωνία. Ολονύκτια πτήση.

Ημέρα 2

Οσάκα - Κυότο

 

Άφιξη στο αεροδρόμιο της Οσάκα, επιβίβαση στο πούλμαν και κατευθυνόμαστε προς το Κυότο την αρχοντική παλιά Πρωτεύουσα. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Στον ελεύθερο χρόνο σας χαθείτε στους στενόμακρους δρόμους του με τα πολύχρωμα αναμμένα φανάρια, ακούστε τον ήχο ενός γκογκ και χαρείτε την μελωδία από τις τρεις νευρικές χορδές του σαμισέν.

Ημέρα 3

Κυότο-Περιήγηση πόλης - Εκδρομή στη Νάρα

 

Στην πρωινή μας περιήγηση, το Κυότο θα μας υποδεχθεί χαρούμενο για να μας αποκαλύψει πολλές από τις μονάκριβες ομορφιές του. Θα σεργιανίσουμε ανάμεσα από αναρίθμητα επιβλητικά κτίρια, κήπους, ανάκτορα και ιερά και θα φωτογραφίσουμε πολλά από τα επιβλητικά κτίσματα. Θα δούμε το χρυσό περίπτερο Kinkaku-ji το οποίο κατασκευάστηκε τον 14ο αιώνα, το ιερό Heian το οποίο κατασκευάστηκε το 1894 με αφορμή τον εορτασμό των 1100 χρόνων από την ίδρυση της πόλης και θα συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες ομορφιές της χιλιοχρονίτικης πρωτεύουσας. Στη συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο για την καρδιά της παλιάς Ιαπωνίας, τη Νάρα. την ιερή πολιτεία της πρώτης μόνιμης πρωτεύουσας της χώρας από το 710-780μ.Χ. με τους περίφημους Βουδιστικούς ναούς της, το γιγάντιο άγαλμα του Βούδα και το μοναδικό στον κόσμο πάρκο της με τα χίλια ελάφια, τα πανύψηλα προαιώνια δένδρα, λίμνες, περιστέρια, πελαργοί, κύκνοι και ελάφια που πάνε και έρχονται σαν αρχοντόπουλα και παγόδες που ανεβαίνουν ανάμεσα από τα δένδρα με τα αναγυρτά τους πατήματα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κυότο.

Ημέρα 4

Κυότο - (Προαιρετική εκδρομή στη Χιροσίμα)

 

Σήμερα στον ελεύθερο χρόνο σας ξεκινήστε να κλείσετε στον φακό σας μερικές από τις αναρίθμητες ομορφιές της πόλης και ότι περισσότερο ανταποκρίνεται στις περιέργειες της ψυχή σας. Θα έχετε όμως ακούσει για τη Χιροσίμα και το πάρκο της Ειρήνης. Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι αν θα θέλατε να συμμετάσχετε στην ολοήμερη εκδρομή που έχουμε σχεδιάσει με το τρένο βολίδα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την πόλη και να δούμε τα ενδιαφέροντα της. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 5

Κυότο - Χικόνε - Τακαγιάμα

 

Αποχαιρετούμε το Κυότο και αναχωρούμε για το Χικόνε, πόλη χτισμένη κοντά στις όχθες της χαριτωμένης λίμνης Μπίβα. Θα επισκεφθούμε ένα από τα δεκατρία ενδιαφέροντα κάστρα της παλιάς Ιαπωνίας και θα συνεχίσουμε για την Τακαγιάμα που έχει διατηρήσει άθικτο τον χαρακτήρα της από το 17ο αιώνα. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και έχετε χρόνο ελεύθερο να περπατήσετε στα μεσαιωνικά δρομάκια με τα ξύλινα σπιτάκια τους.

Ημέρα 6

Τακαγιάμα - Ματσουμότο - Καβαγκούτσι

 

Μετά το πρωινό θα έχουμε μία υπέροχη βόλτα στην πόλη με τα πόδια στην πρωινή αγροτική αγορά της Τακαγιάμα για να δούμε υπέροχα τοπικά προϊόντα και να φωτογραφήσουμε πολύχρωμες εικόνες. Αργότερα θα συνεχίσουμε οδικώς για το Ματσουμότο. Άφιξη στην όμορφη Πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται επάνω στα κεντρικά υψίπεδα του Ναγκάνο Κεν και θεωρείται η πύλη προς τις Ιαπωνικές Άλπεις. Θα έλθουμε στο κάστρο της πόλης που χτίστηκε το 1504 και αποτελεί το έμβλημα του Ματσουμότο και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε προς το Καβαγκούτσι το οποίο βρίσκεται στις όχθες της γραφικής ομώνυμης λίμνης. Άφιξη το απόγευμα στο Καβαγκούτσι για να καταλήξουμε σε παραδοσιακό Ryokan. Θα κοιμηθούμε σε στρώματα κάτω στο πάτωμα και βέβαια θα απολαύσουμε ένα τοπικού χαρακτήρα δείπνο φορώντας την jukata την θρυλική γιαπωνέζικη ενδυμασία.

Ημέρα 7

Καβαγκούτσι - Nikko - Τόκιο

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Νίκκο την πόλη που είναι διάσημη για τους επιβλητικούς ναούς της. Θα επισκεφτούμε το ιερό Toshogu, την λίμνη Chuzensi και τους περίφημους καταρράκτες Kegon και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το Τόκυο. Άφιξη στην πρωτεύουσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στην διάθεση σας.

Ημέρα 8

Τόκιο - Περιήγηση πόλης

 

Μοντέρνο το Τόκυο με φυσιογνωμία μεγαλούπολης περηφανεύεται για την ομορφιά του. Η πρωτεύουσα που θα σας γνωρίσουμε σήμερα το πρωί είναι η αφετηρία για κάθε επίσκεψη στη χώρα αλλά και μία γοητευτική βιτρίνα της Ιαπωνίας για τα μάτια των Δυτικών. Απέραντη πολιτεία. Εκατοντάδες τα αξιοθέατα που θα ανακαλύψουμε πάρκα, γέφυρες, κτίρια, μουσεία. Το ιερό Μείζι το σπουδαιότερο σιντοϊστικό ιερό του Τόκιο που στεγάζει και τον τάφο του αυτοκράτορα Μειζι. Ο Σιντοισμός είναι η αρχαιότερη θρησκεία της Ιαπωνίας που μέχρι σήμερα πολλοί Ιάπωνες ακολουθούν μαζί με τα Βουδιστικά και Ινδουιστικά τελετουργικά. Τα αυτοκρατορικά ανάκτορα ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίσματα στο κέντρο της πόλης βρίσκονται σε ένα μεγάλο πάρκο. Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο δύο φορές το χρόνο και μόνο το ανατολικό τμήμα του πάρκου είναι όλο τον χρόνο ανοικτό στους επισκέπτες. Πολυκαταστήματα και μικρά μαγαζάκια, γκαλερί, βραδινά κέντρα και εστιατόρια χαρακτηρίζουν την συνοικία της Ginza στην οποία θα καταλήξουμε. Η περίφημη αυτή συνοικία αποτελεί τον ιδανικό τόπο για ψώνια. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος.

Ημέρα 9

Τόκιο

 

Στον ελεύθερο χρόνο σας ανακατευθείτε με το πλήθος και χαρείτε μία σπάνια πόλη. Εντυπωσιακός είναι ο “Tokyo Tower” που έχει ξεπεράσει σε ύψος το πρωτότυπο του πύργου του Άϊφελ στο Παρίσι. Καλή ευκαιρία για να ανακαλύψετε το Τόκιο είναι να κάνετε και μία βόλτα με το καραβάκι στα νερά του ποταμού Sumida. Το Εθνικό Μουσείο διαθέτει την καλύτερη συλλογή Ιαπωνικής τέχνης στον κόσμο, αλλά έχετε και αναρίθμητες δυνατότητες ψυχαγωγίας, θέατρα, στάδια και το επίκαιρο θέατρο Καμπούκι.

Ημέρα 10

Τόκυο - Αθήνα

 

Ημέρα ελεύθερη μέχρι την ώρα της πτήσης για Αθήνα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και ολονύχτια πτήση για Αθήνα.

Ημέρα 11

Αθήνα

 

Άφιξη στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Travel ανταποκρινόμενο στην διαχρονική ποιότητα των υπηρεσιών του σας ενημερώνει πάντα στα αναλυτικά προγράμματα του, τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία, ώστε να γνωρίζετε εξαρχής και να μπορείτε να συγκρίνετε την υπηρεσία που αγοράζετε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ενδεικτικές πτήσεις
TK1844  ATHIST   2150  2320               
TK  46     ISTKIX   0050  1755              
TK  53     NRTIST  2230  0500     
TK1845   ISTATH  0740  0905

Σημειώσεις:
• Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 280 € το άτομο.
• Ανάλογα την πτήση το ταξίδι έχει διάρκεια 10 ημέρες, η επιστροφή γίνεται αυθημερόν χωρίς την διανυκτέρευση στο αεροσκάφος

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
• Έγκυρο διαβατήριο με τουλάχιστον 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην χώρα.

Υγειονομικές Προφυλάξεις: 
• Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Τιμολογιακή πολιτική

Οι τιμές εμπεριέχουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Ισχύουν για προκαθορισμένο αριθμό θέσεων.

Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: STANDARD HOTEL IN JAPAN

 

24/10/2014 εώς 03/11/2014

Δίκλινο

€ 1925.00

Μονόκλινο

€ 2595.00

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους
  • Φιλοξενία σε standard ξενοδοχεία
  • Πρόγευμα κάθε μέρα
  • Ένα κύριο φαγητό την 6η μέρα στο Ryonan
  • Μεταφορά με ασφαλή πούλμαν από/προς το αεροδρόμιο και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
  • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
  • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων. Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά. Ατομική ασφαλιστική κάλυψη.