Skip to main content

Ιαπωνία Καλοκαίρι & Φθινόπωρο 2016 από 3650,00

11ήμερο, ευέλικτο πλήρες πρόγραμμα με επίσκεψη στα σημαντικότερα σημεία της χώρας
Ταξίδι στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου

21/ΙΟΥΛ, 11 & 25/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ, 27/ΟΚΤ

1η μέρα Πτήση για Οσάκα, με ενδιάμεσο σταθμό

2η μέρα Οσάκα
Συνάντηση με τον τοπικό σας ξεναγό και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Οσάκα / Νάρα / Κόγια (2 ώρες από Οσάκα)
Πρωινή ξενάγηση του κάστρου της Οσάκα και μεταφορά στη περιοχή Νάρα. Ακολουθεί επίσκεψη του ναού Todaiji και του πάρκου των ελαφιών της Νάρα. Θα συνεχίσετε με τη μετάβασή σας στο όρος Κόγια, (ένα θρησκευτικό κέντρο που ιδρύθηκε το 816 από το βουδιστή μοναχό Kobo Daishi). Τακτοποίηση σε παραδοσιακούς γιαπωνέζικους δίκλινους κοιτώνες.  

4η μέρα Κόγια - Πρωινή προσευχή / Χιροσίμα
Το πρωί θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη διαδικασία προσευχής των μοναχών. Ακολουθεί παραδοσιακό γιαπωνέζικο πρωινό και έχοντας γεμίσει τα πνευμόνια σας με τον καθαρότερο αέρα της χώρας, θα συνεχίσετε την εκδρομή σας με τρένο για τη ιστορική πόλη της Χιροσίμα (γνωστή από την έκρηξη της πρώτης ατομικής βόμβας το 1945). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.

5η μέρα Χιροσίμα / Μιγιατζίμα /  Κιότο
Πρωινή μεταφορά του γραφικού νησιού Μιγιατζίμα (χαρακτηριστικό πολυ-φωτογραφημένο σημείο της χώρας), για να δείτε τη περίφημη πλωτή πύλη. Ακολουθεί επίσκεψη στο πάρκο της Ειρήνης και το αντίστοιχο μουσείο. Περνώντας από το θόλο της ατομικής βόμβας, θα σας δοθεί χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Χιροσίμα για να επιβιβαστείτε στο τραίνο για το Κιότο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας και χρόνος ελεύθερος.
 
6η μέρα Κιότο
Πρωινή επίσκεψη του ναού Ρυοαντζί & του χρυσού περίπτερου Κινακου Τζι. Χρόνος ελεύθερος και συνέχεια εκδρομής με επίσκεψη του κάστρου και κήπους Nijo. Θα κλείσετε την ημέρα σας με μία βόλτα στη γραφική συνοικία Gion, για να παρακολουθήσετε μία παραδοσιακή τελετή τσαγιού. Ακολουθεί (προαιρετικά)  ένα μοναδικό δείπνο βλέποντας ντόπιους να περνούν από τη περιοχή φορώντας παραδοσιακές ενδυμασίες. 


7η μέρα Κιότο/ Λίμνη Άσι (όρος Φούτζι) / Χακόνε 
Μεταφορά (3 ώρες) με τρένο βολίδα για τους πρόποδες του όρους Φούτζι. Ακολουθεί βόλτα με πειρατικό πλοίο στην όμορφη λίμνη Ασι με θέα προς το διάσημο όρος Φούτζι και μετά το τέλος της κρουαζιέρας, θα μεταφερθείτε στη Χακόνε (περιοχή γνωστή για τις φυσικές  ιαματικές της πηγές). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις ιαματικές πηγές της μονάδος σας.  

8η μέρα Χακόνε / Τόκιο
Μεταφορά με τρένο στο Τόκιο και άμεσα θα γνωρίσετε τους ναούς Ασακούσα – Σενσοτζι. Στη συνέχεια θα περιηγηθείτε στον γνωστό δρόμο με ηλεκτρονικά Νακαμίσε και από τα εμπορικά της Σιντζούκου. Τέλος θα επισκεφθείτε το μητροπολιτικό παρατηρητήριο για να θαυμάσετε τη θέα της πόλης από ψηλά ! Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Χρόνος ελεύθερος, για να επισκεφθείτε τη συνοικία Χαραζούκου-που εντυπωσιάζει με τη νεανική κολεξιόν της , τους εμπορικούς δρόμους της περιοχής Ginza και το Βασιλικό Ανάκτορο με τους υπέροχους κήπους του.

9η μέρα Τόκιο / Νίκκο (κατά μήκος του ρομαντικού δρόμου της Ιαπωνίας) / Τόκιο
Εκδρομή στο εθνικό πάρκο Νίκκο, που υπήρξε λατρευτικό όρος για πολλούς αιώνες και προσφέρει γραφικά ορεινά τοπία με πιθήκους,  λίμνες, καταρράκτες, θερμές πηγές, και ιδανικά μονοπάτια πεζοπορίας. Θα γίνει επίσκεψη του ναού Τοσόγκου. Θα δοθεί ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό) και θα συνεχίσετε με τους καταρράκτες Κεγκον και τη λίμνη Chuzenjiko με το τελεφερίκ. Επιστροφή στο Τόκιο και υπόλοιπο χρόνου ελεύθερο.
 
10η μέρα Τόκυο
Μετάβαση στο αεροδρόμιο (σύμφωνα με το ωράριο πτήσεών σας) και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

11η Ημέρα Άφιξη στην Αθήνα

Αναχωρήσεις: 21/7,11/8,25/8,3/9,27/10            Τιμή κατ΄άτομο    Σε δίκλινο    Επιβ/νση μον/νου
Για γκρουπ 18 ατόμων, με συνοδό                                                           € 3650         + € 690
Για 6 άτομα-χωρίς συνοδό                                                                         € 3830         + € 720
Για 2 άτομα-χωρίς συνοδό                                                                         € 6700         + € 750


Σημειώσεις

  •     Απαραίτητη προκράτηση 30 ημερών πριν την αναχώρηση !
  •     Υποχρεωτική ελάχιστη συμμετοχή 18 ατόμων.
  •     Στη περίπτωση 10 ατόμων, η εκδρομή με συνοδό από Αθήνα πραγματοποιείται με επιβάρυνση

Περιλαμβάνονται

  •     Αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεσο σταθμό με την Turkish ή Lufthansa ή Emirates
  •     Πάσο μεταφοράς τραίνων  
  •     2 νύχτες στην Οσάκα, 1 νύχτα στο όρος Κόγια, 1 νύχτα στη Χιροσίμα, 2 νύχτες στο Κιότο, 2 νύχτες στο Τόκυο. Σε 4* εκτός του όρος Κόγια που είναι σε κοιτώνες  
  •     Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται παραπάνω
  •     Περιλαμβάνονται συνολικά 6 πρωινά και 2 γεύματα (1 στη Χακόνε & 1 στο όρος Κόγια
  •      Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  •     Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων, € 890 κατ΄ άτομο
  •     Τοπικοί φόροι € 80κατ΄άτομο, καταβάλλονται τοπικά