Skip to main content

Μπαλί Το νησί των Θεών 24 Δεκεμβρίου 2015 από 1099,00

Αναχώρηση: 24.12    
10 Ημέρες

SUPER TIMH!!!

 

Μπαλί … Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές, ναοί που ξεπροβάλουν από κάθε γωνιά και ζεστά Μπαλινέζικα χαμόγελα. Όλα αυτά και όχι μόνο συνθέτουν τη μαγευτική εικόνα αυτού του απόλυτα μυστηριακού τόπου που ονομάζεται Μπαλί...
Πρόκειται για ένα μικρό νησί με μέγιστη διάσταση 150 χιλιόμετρα, με 3 εκατομμύρια κατοίκους και άλλους τόσους τουρίστες να το επισκέπτονται σταθερά – και όχι άδικα – κάθε χρόνο. Άλλωστε ακόμη και η ιστορία αυτού του τόπου μαρτυρά την απίστευτη ομορφιά του, καθώς όταν στο τέλος του 16ου αιώνα κατέφθασαν για πρώτη φορά εκεί οι δυτικοί δημιουργώντας την Ολλανδική αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν’ αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να επιβιβαστεί στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής.
Βρίσκεται στη μέση της Ινδονησίας, απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της νήσου Ιάβα. Λόγω της θέσης του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20˚ - 35˚ C, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Το Μπαλί αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο και όχι μόνο για τα, πέρα από κάθε φαντασία, μαγευτικά τοπία του. Φτάνει μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στο μουσουλμανικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, το Μπαλί είναι το μοναδικό στο οποίο
επικρατεί η Ινδουιστική θρησκεία. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που κάνει το Μπαλί τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον.
Άλλωστε, σύμφωνα με το μύθο, το Μπαλί αποτέλεσε και τον τελευταίο γήινο σταθμό του Βούδα. Δικαίως ονομάζεται και "νησί των θεών", καθώς όντας ένας καθ’ όλα μυστικιστικός τόπος, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο Μπαλί είναι οι ναοί του, που αποτελούν ένα μέσο επικοινωνίας των κατοίκων με τα θεία πνεύματα μέσω της προσευχής και της προσφοράς. Τις "άγιες μέρες", όταν κατά το μύθο οι θεότητες και τα πνεύματα κατεβαίνουν στη γη, οι ναοί γίνονται κέντρα πολυπληθών εκδηλώσεων λατρείας. Τα φεστιβάλ των ναών είναι οδηγός εξαγνισμού και σ’ αυτά παίρνουν μέρος όλες οι κοινότητες, προσφέροντας καλάθια με φαγητό και πανέμορφα εξωτικά λουλούδια.
Αυτό είναι το Μπαλί, ένας αρχαίος μύθος στη αγκαλιά του Ινδικού, ένα ονειρικό κομμάτι γης.
 
Πραγματοποιείται το ταξίδι αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαιρετική επιτυχία

  •    Ξενοδοχείο 4* ή 5* (επιλογή σας και κατόπιν διαθεσιμότητας δωματίων)
  •    Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων και επισκέψεων με ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό
  •    Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του πραγματοποιούνται!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΛΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπαλί . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το Μπαλί βρίσκεται στη μέση της Ινδονησίας, απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της Ιάβας. Λόγω της θέσης του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20˚-35˚ C, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το νησί αυτό αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο και όχι μόνο για  τα, πέρα από κάθε φαντασία, μαγευτικά τοπία του. Φτάνει μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στο μουσουλμανικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, το Μπαλί είναι το μοναδικό στο οποίο επικρατεί η Ινδουιστική θρησκεία. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που το κάνει τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον. Δικαίως ονομάζεται και "νησί των θεών", καθώς όντας ένας καθ’ όλα μυστικιστικός τόπος, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα στο Μπαλί είναι  οι  ναοί  του,  που  αποτελούν  μέσο  επικοινωνίας  των  κατοίκων  με  τα  θεία  πνεύματα,  μέσω  της προσευχής  και  της  προσφοράς.  Τις  "άγιες  μέρες",  όταν  κατά  το  μύθο  οι  θεότητες  και  τα  πνεύματα κατεβαίνουν στη γη, οι ναοί γίνονται κέντρα πολυπληθών εκδηλώσεων λατρείας. Τα φεστιβάλ των ναών είναι οδηγός εξαγνισμού και  σ’ αυτά παίρνουν μέρος όλες οι  κοινότητες, προσφέροντας καλάθια με φαγητό και πανέμορφα εξωτικά λουλούδια.


2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ (Ξενάγηση, Ηφαίστειο Κινταμάνι)
Ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στο εσωτερικό του πανέμορφου νησιού. Περνώντας εξωτικά τοπία μέσα από ορυζώνες και δάση φοινίκων κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του νησιού όπου βρίσκεται το Κινταμάνι. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τα φημισμένα για τα χειροτεχνήματά τους χωριά Τσελούκ, Μας και Ούμπουντ. Φτάνοντας στο Κινταμάνι απολαύσουμε τη μαγευτική θέα του βουνού και της λίμνης Μπατούρ, η οποία είναι κρατήρας παλιού ηφαιστείου. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χωριό Σινγκαπαντού, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία παράσταση χορών Μπαρόνγκ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ (Δάσος των πιθήκων, Ναός Mengwi, Ηλιοβασίλεμα στον Τάνα Λοτ)
Ημέρα ελεύθερη. Για όσους επιθυμούν πρωινή αναχώρηση για μία προαιρετική εκδρομή στο εσωτερικό του νησιού. Θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό ναό Taman Ayun του 17oυ αιώνα, που περιβάλλεται από μία μεγάλη τάφρο δημιουργώντας την αίσθηση ότι στέκεται στη μέση μιας λίμνης. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Alas Kedaton, το ιερό δάσος των πιθήκων, όπου εκατοντάδες "πειθήνιοι" και πολύ άτακτοι πίθηκοι ζουν στο δάσος γύρω από το ναό. Θα καταλήξουμε σε έναν από τους επτά "θαλάσσιους" ναούς του Μπαλί, τον ινδουιστικό Τάνα Λοτ (Tanah Lot). Χτισμένος στην κορυφή ενός μεγάλου βράχου, περιβάλλεται, κατά τη διάρκεια της παλίρροιας, από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού. Σύμφωνα με την παράδοση, θαλάσσια δηλητηριώδη φίδια είναι φύλακες του ναού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η-8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ
Ημέρες ελεύθερες στο Μπαλί για κολύμπι και ξεκούραση. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο  το  νησί,  έναν  τόπο  με  βαθιές  παραδόσεις  και  πολιτισμό.  Εναλλακτικά  προτείνουμε  να ακολουθήσετε προαιρετικά μια κρουαζιέρα στα νησάκια Lembogan Nusa Penida ή ocean rafting γύρω από τους βράχους και τις σπηλιές του Nusa Penida, ενώ για εκείνους που προτιμούν την ξηρά, ένα σαφάρι με πολυτελή land cruise 4x4, είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανακαλύψουν απομονωμένα μονοπάτια και περιοχές απρόσιτες για πολλούς.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Πρωινό ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
 

    **Super Τιμή**
Για τις 11 πρώτες συμμετοχές
Κάντε την κράτηση σας έως 06/11/15 και ταξιδέψτε απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Ωφεληθείτε έτσι 150 € - 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί να εξαντληθούν ακόμα και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.
Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY

HotelRamadaBenoa Resort

(Superior Rooms)

1099€

+380€

 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΙΣ 31.12:+80 €

 

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY

HotelMelia Bali

(Melia Guestrooms)

1.399€

+ 680 €

 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΙΣ 31.12:+110 €

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

ΠΤΗΣΕΙΣ
QR 208    24.12    ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΧΑ    00:10-05:40
QR 960    24.12    ΝΤΟΧΑ-ΝΤΕΠΑΝΣΑΡ    08:05-22:45
QR 961    02.01    ΝΤΕΠΑΝΣΑΡ-ΝΤΟΧΑ    00:20-05:20
QR 201    02.01    ΝΤΟΧΑ-ΑΘΗΝΑ    07:20-11:20

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •       Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  •      8 διαν/σεις σε ξενοδοχείο επιλογής σας στο Μπαλί
  •      Πρωινό καθημερινά
  •      Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με Ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό
  •      Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •      Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •      Υποχρεωτικό εορταστικό δείπνο στις 31.12
  •       520 ευρω Φόροι & επιπλέον πακέτο ασφάλειας τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα.
  •        Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων
  •      Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Βίζα Μπαλί  35 $, πληρωτέα στο Μπαλί


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e- mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:
•    Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
•    Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
•    Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
•    Η  πληρωμή  της  προκαταβολής γίνεται  είτε  με  χρήση  μετρητών  ή  στην  περίπτωση  χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
•    12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε,  προς  αποφυγήν  παρεξηγήσεων,  να  ενημερωθείτε  έγκαιρα  είτε  από  το  τμήμα
πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
•   Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
•    Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
•   Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του
διαβατηρίου σας.
•    Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
•    Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.