Skip to main content

Πανόραμα Βιετνάμ και διακοπές σε εξωτικές παραλίες! Μάρτιος-Οκτώβριος 2017 από 1699,00

Διάρκεια: 12 ημέρες
Αναχωρήσεις 2017:
21/3, 11/4, 25/4, 16/5, 6/6, 20/6, 11/7, 25/7, 8/8, 29/8, 12/9, 3/10

1η μέρα: Πτήση-Ξενάγηση Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν)
Ολονύχτια πτήση για Σαϊγκόν με ενδιάμεση ανταπόκριση. Άφιξη την επόμενη μέρα και ξενάγηση στο κέντρο της Σαϊγκόν για να δείτε τη Παναγία των Παρισίων, το ταχυδρομείο του Άιφελ, τη Γαλλική Όπερα, το μεγάλο πεζόδρομο και τη διάσημη τοπική αγορά Ben Thanh, γεμάτη από μικρομάγαζα. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση.

2η μέρα: Πτήση-Ξενάγηση Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν)
Ολονύχτια πτήση για Σαϊγκόν με ενδιάμεση ανταπόκριση. Άφιξη την επόμενη μέρα και ξενάγηση στο κέντρο της Σαϊγκόν για να δείτε τη Παναγία των Παρισίων, το ταχυδρομείο του Άιφελ, τη Γαλλική Όπερα, το μεγάλο πεζόδρομο και τη διάσημη τοπική αγορά Ben Thanh, γεμάτη από μικρομάγαζα. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση.

3η μέρα: Χο Τσι Μιν - Εκδρομή στο δέλτα του Μεκόνγκ
Πρωινή δίωρη διαδρομή για τη νότια επαρχία Ben Tre, που βρίσκεται στο δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Κατά την άφιξή σας, θα κάνετε μία βαρκάδα σε παραπόταμο του Μεκόνγκ. Απολαύστε τη διαδρομή σας στο καταπράσινο κανάλι και δείτε πως ψαρεύουν οι ντόπιοι με τον παραδοσιακό τρόπο. Θα επισκεφθείτε ένα εργαστήριο επεξεργασίας καρύδας και κατασκευής τούβλων. Θα κάνετε στάση σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα και θα συνεχίσετε με μία βαρκάδα ανάμεσα από ένα δάσος φοινικόδεντρων νερού. Επιστροφή στο κέντρο της πόλης και προαιρετικά παρακολουθήστε συγκλονιστική παράσταση «Α Ο», στο μέγαρο της όπερας, από τον χορογράφο του Cirque de Soleil.

4η μέρα: Χο Τσι Μιν -Τούνελ Κου Τσι – Πτήση Νταν Νανγκ-διαμονή στο Χόι Αν
Μεταφορά στη ζούγκλα με τις κρυψώνες και τα ειδικά υπόγεια περάσματα-τούνελ «Κου Τσι» (υπόγειες σήραγγες σε 3 επίπεδα από το μεγάλο πόλεμο με τους αμερικάνους). Θα ακολουθήσει στάση για γεύμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση στη Ντανάνγκ και μεταφορά στο Χόι Αν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

5η μέρα: Χοι Αν (Χουέ-Απαγορευμένη πόλη-Θιεν Μου-τάφοι αυτοκρατόρων)
Η πρωινή σας διαδρομή κατά μήκος της τροπικής ακτογραμμής Ντα Ναγκ και του ορεινού δρόμου μέσα από τα σύννεφα, θα σας χαρίσουν πολλές μοναδικές φωτογραφίες. Φτάνοντας στο Χουέ θα επισκεφθείτε την αρχαία οχυρωμένη ακρόπολη και το πρώην αυτοκρατορικό ανάκτορο, που θυμίζει την απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου. Το τεράστιο συγκρότημα θα έχετε τη δυνατότητα να το χαρείτε με μετακινήσεις από ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ακολουθεί βόλτα στην αγορά Ντογκ Μπα και στάση για γεύμα. Από τη προβλήτα του ποταμού των αρωμάτων, θα κάνετε με βάρκα σε σχήμα δράκου μία διαδρομή μέχρι τη γαλήνια παγόδα Θιεν Μου. Θα συνεχίσετε οδικώς την επίσκεψή σας στους τάφους του 2ου και ποιο αγαπητού αυτοκράτορα Minh Mang & του 12ου (ουσιαστικά τελευταίου) αυτοκράτορα Khai Dinh. Η επιστροφή στο Χοι Αν θα γίνει μέσω τούνελ για ευκολότερη πρόσβαση.

6η μέρα: Χοι Αν – Περιήγηση πόλης
Στη περιήγηση του Χόι Αν, θα δείτε το ιστορικό κινεζικό και ιαπωνικό κέντρο, με την 400 ετών κλειστή ιαπωνική γέφυρα, το κινεζικό ναό της θεάς της θάλασσας και την τοπική αγορά τροφίμων. Σε αυτό το σημείο το πρόγραμμα που περιέχει και τη Καμπότζη, θα κάνει μετάβαση στο αεροδρόμιο, ενώ εσείς που έχετε μόνο το πρόγραμμα του Βιετνάμ , θα απολαύσετε τα μπάνια σας και θα ξεκουραστείτε.

7η μέρα: Χοι Αν - Ημέρα Ελεύθερη

8η μέρα: Πτήση για Ανόι
Ημέρα ελεύθερη, μέχρι τη μεταφορά σας στο αεροδρόμιο και πτήση για Ανόι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και ένωση με το γκρουπ της Καμπότζης.

9η μέρα: Ανόι - κρουαζιέρα στο κόλπο Χα Λονγ
Πρωινή διαδρομή στο θεαματικότερο φυσικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς (τον κόλπο του Χα Λονγκ). Καταπράσινοι ασβεστόλιθοι συμπληρώνουν μοναδικά το τοπίο και προσφέρουν τον τέλειο κάδρο γα φωτογράφιση. Επιβίβαση σε παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο και γνωριμία με το πλήρωμα. Ακολουθεί γεύμα και στάση σε ένα θαλάσσιο χωριό και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα υπερθαλάσσιο σχολείο καθώς και τις καλλιέργεια μαργαριταριών και όλα αυτά με παραδοσιακά σενμπέν. Το απογευματινό σας κοκτέιλ θα το απολαύσετε στα χρώματα του δειλινού σε ξαπλώστρες. Θα ακολουθήσει το δείπνο και βραδινό ψάρεμα. (διανυκτέρευση εντός του πλοίου).

10η μέρα: Κρουαζιέρα-Ανόι ξενάγηση
Μετά τη γυμναστική Ται Τσί, στα χρώματα της ανατολής, θα επισκεφθείτε το αρχαίο ασβεστολιθομένο σπήλαιο με τη καταπληκτική θέα στο κόλπο (σαν αμφιθέατρο φωταγωγημένο σε διάφορες αποχρώσεις). Επιστροφή στο πλοίο για γεύμα και μεταφορά στο λιμάνι και πίσω στο Ανόι για ξενάγηση στο συγκρότημα του θείου Χο (Χο Τσι Μιν) με το προεδρικό μέγαρο και τις κατοικίες του. Ακολουθεί επίσκεψη στον εντυπωσιακό ναό λογοτεχνίας & πρώτο πανεπιστήμιο αφιερωμένο στο Κομφούκιο. Θα συνεχίσετε με το μεγαλύτερο Εθνολογικό Μουσείο της Ινδοκίνας και θα χαλαρώσετε με τις παραδοσιακές επιδόσεις των φημισμένων μαριονετών νερού. Γεύμα θα δοθεί σε τοπικό εστιατόριο στη Γαλλική συνοικία.

11η μέρα: Ανόι-Βόλτα με ποδηλατάμαξες-πτήση επιστροφής
Μετά το πρωινό, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία βόλτα με τα περίφημα Cyclo (ποδηλατάμαξες) στα κεντρικά σημεία της πόλης. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για ψώνια στη παλαιά αγορά και μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής μέσω άλλης πόλης.

12η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Κόστος από:
Δίκλινο: 1699 €
Μονόκλινο:+ 850

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση μέσω ενδιάμεσου σταθμού
  • Φιλοξενία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα), πλήρη διατροφή στη κρουαζιέρα & μόνο πρωινό την 7η και 8η ημέρα
  • Παράσταση σε θέατρο με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι
  • Μεταφορές, εκδρομές και εσωτερικές πτήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Μεταφορές με ηλεκτρικό αμαξίδιο στα ανάκτορα του Χουέ
  • 2ήμερη κρουαζιέρα στον κόλπο του Χα Λονγκ
  • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, ενισχυμένη ατομική ασφαλιστική κάλυψη, είσοδοι € 770
  • Τοπικοί φόροι & κόστος έκδοσης βίζας € 95 (πληρώνονται τοπικά)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Είναι το μόνο πρόγραμμα που διαθέτει την κρουαζιέρα – εμπειρία ζωής 2 ημερών στο Χα Λονγκ Μπέι με τα κρουαζιερόπλοια της Paloma Cruises

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ και 2 κενές σελίδες & 2 φωτογραφίες διαβατηρίου.
  • Η βίζα θα εκδοθεί τοπικά

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
  • Tο νερό δεν είναι πόσιμο.