Skip to main content

Βιετνάμ – Καμπότζη Μάρτιος-Οκτώβριος 2017 από 1699,00

Διάρκεια: 12 ημέρες
Αναχωρήσεις 2017: 21/3, 11/4, 25/4, 16/5, 6/6, 20/6, 11/7, 25/7, 8/8, 29/8, 12/9, 3/10

 

1η μέρα: Πτήση-Ξενάγηση Χο Τσι Μιν
Ολονύχτια πτήση για Σαϊγκόν με ενδιάμεση ανταπόκριση. Άφιξη την επόμενη μέρα και ξενάγηση στο κέντρο της Σαϊγκόν για να δείτε τη Παναγία των Παρισίων, το ταχυδρομείο του Άιφελ, τη Γαλλική Όπερα, το μεγάλο πεζόδρομο και τη διάσημη τοπική αγορά Ben Thanh, γεμάτη από μικρομάγαζα. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση.

2η μέρα: Πτήση-Ξενάγηση Χο Τσι Μιν
Ολονύχτια πτήση για Σαϊγκόν με ενδιάμεση ανταπόκριση. Άφιξη την επόμενη μέρα και ξενάγηση στο κέντρο της Σαϊγκόν για να δείτε τη Παναγία των Παρισίων, το ταχυδρομείο του Άιφελ, τη Γαλλική Όπερα, το μεγάλο πεζόδρομο και τη διάσημη τοπική αγορά Ben Thanh, γεμάτη από μικρομάγαζα. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση.

3η μέρα: Εκδρομή στο δέλτα του Μεκόνγκ
Πρωινή δίωρη διαδρομή για τη νότια επαρχία Ben Tre, που βρίσκεται στο δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Κατά την άφιξή σας, θα κάνετε μία βαρκάδα σε παραπόταμο του Μεκόνγκ. Απολαύστε τη διαδρομή σας στο καταπράσινο κανάλι και δείτε πως ψαρεύουν οι ντόπιοι με τον παραδοσιακό τρόπο. Θα επισκεφθείτε ένα εργαστήριο επεξεργασίας καρύδας και κατασκευής τούβλων.Θα κάνετε στάση σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα και θα συνεχίσετε με μία βαρκάδα ανάμεσα από ένα δάσος φοινικόδεντρων νερού. Επιστροφή στο κέντρο της πόλης και προαιρετικά παρακολουθήστε συγκλονιστική παράσταση «Α Ο», στο μέγαρο της όπερας, από τον χορογράφο του Cirque de Soleil.

4η μέρα: Τούνελ Κου Τσι – Πτήση Νταν Νανγκ-διαμονή στο Χόι Αν
Μεταφορά στη ζούγκλα με τις κρυψώνες και τα ειδικά υπόγεια περάσματα-τούνελ «Κου Τσι» (υπόγειες σήραγγες σε 3 επίπεδα από το μεγάλο πόλεμο με τους αμερικάνους). Θα ακολουθήσει στάση για γεύμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση στη Ντανάνγκ και μεταφορά στο Χόι Αν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

5η μέρα: Χοι Αν - Χουέ (απαγορευμένη πόλη, παγόδα Θιεν Μου - τάφοι αυτοκρατόρων) - Χοι Αν
Περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στην 5η μέρα του προγράμματος «Πανόραμα Βιετνάμ».

6η μέρα: Χοι Αν (Περιήγηση πόλης) - Σιέμ Ριπ
Στη περιήγηση του Χόι Αν, θα δείτε το ιστορικό κινεζικό και ιαπωνικό κέντρο, με την 400 ετών κλειστή ιαπωνική γέφυρα, το κινεζικό ναό της θεάς της θάλασσας και την τοπική αγορά τροφίμων. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ντα Νανγκ και πτήση για το Σιέμ Ριπ (Καμπότζη). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετικό δείπνο με παραστάσεις χορών Αψάρα.

7η μέρα: Σιέμ Ριπ (Ναοί: Άνγκορ Βατ - Ανγκορ Τομ - Τα Προμ)
Πρωινή επίσκεψη του μεγαλύτερου ναού του κόσμου Ανγκόρ Βατ (Η πόλη των ναών). Η είσοδος στον κυρίως προαύλιο χώρο είναι γεμάτη από σκαλιστά χορευτών Αψάρα και αναπαραστάσεων μυθικών ιστοριών. Ακολουθεί η οχυρωμένη πόλη του Ανγκόρ Τομ «Μεγάλη πόλη», που καλύπτει έκταση 10 τ. χλμ. με παραστάσεις της καθημερινότητας των Χμερ. Θα συνεχίσετε με το αίθριο των ελεφάντων μπροστά από τα ερείπια του βασιλικού ανακτόρου, και τέλος θα επισκεφθείτε το εντελώς διαφορετικό και πολυκινηματογραφημένο τοπίο που χαρίζουν οι ναοί Τα Προμ με την ιδιαιτερότητα σε αυτούς, τη ζούγκλα που τους έχει κυριολεκτικά καταβροχθίσει. Ακολουθεί στάση για γεύμα. Προαιρετική απογευματινή βόλτα με ελέφαντες στο λόφο Phnom Bakheng για να δείτε το δειλινό να χαρίζει άλλες αποχρώσεις στο καταπληκτικό Ανγκόρ Βατ.

8η μέρα: Σιεμ Ριπ - πλωτό χωριό - βαρκάδα στο πλημυρισμένο δάσος & πτήση για Ανόι (Βιετνάμ)
Στα πλωτά ψαροχώρια της μεγάλης λίμνης Τονλε Σαπ, θα θαυμάσετε τη διαφορετικότητα του τοπίου που χαρίζουν η τεράστια λίμνη και τα τριώροφα παλουκωτά ξύλινα σπίτια των ψαράδων και θα σας κάνουμε ένα μοναδικό δώρο με βαρκάδα στο πλημυρισμένο δάσος. Ακολουθεί στάση για γεύμα και επιστροφή στο αεροδρόμιο για πτήση στο βόρειο Βιετνάμ Ανόι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

9η μέρα: Ανόι - κρουαζιέρα στο κόλπο Χα Λονγ
Περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στην 9η μέρα του προγράμματος «Πανόραμα Βιετνάμ».

10η μέρα: Κρουαζιέρα στον κόλπο Χα Λονγκ - Ξενάγηση Ανόι
βόλτα με ποδηλατάμαξες - παράσταση από μαριονέτες νερού Μετά τη γυμναστική Ται Τσί, στα χρώματα της ανατολής & στο γαλήνιο τοπίο των 2000 πρασονησίδων, θα επισκεφθείτε το αρχαίο ασβεστολιθομένο σπήλαιο με τη καταπληκτική θέα στο κόλπο (σαν αμφιθέατρο φωταγωγημένο σε διάφορες αποχρώσεις). Επιστροφή στο πλοίο για γεύμα και μεταφορά στο λιμάνι και πίσω στο Ανόι. Η ξενάγηση που θα ακολουθήσει είναι η ίδια που αναφέρεται στη 11η μέρα του προγράμματος Πανόραμα Βιετνάμ και θα γίνει και η βόλτα με τις ποδηλατάμαξες. Στη περίπτωση που δεν φτάσει ο χρόνος, το υπόλοιπο μέρος της ξενάγησης θα γίνει την επόμενη ημέρα το πρωί.

11η μέρα: Ημέρα ελεύθερη & πτήση επιστροφής
Μετά το πρωινό, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία βόλτα με τα περίφημα Cyclo (ποδηλατάμαξες) στα κεντρικά σημεία της πόλης. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για ψώνια στη παλαιά αγορά και μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής μέσω άλλης πόλης.

12η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Κόστος από:
Δίκλινο: 1699 €
Μονόκλινο: +850

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση μέσω ενδιάμεσου σταθμού & εσωτερικές πτήσεις
  • Φιλοξενία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή στο Βιετνάμ (πρωινό και γεύμα)+1 δείπνο στο κρουαζιερόπλοιο
  • Παράσταση σε θέατρο με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι
  • Μεταφορές, εκδρομές και εσωτερικές πτήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Μεταφορές με ηλεκτρικό αμαξίδιο στα ανάκτορα του Χουέ
  • 2ήμερη κρουαζιέρα στον κόλπο του Χα Λονγκ
  • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, ενισχυμένη ατομική ασφαλιστική κάλυψη, είσοδοι € 770
  • Τοπικοί φόροι & κόστος έκδοσης βίζας € 150 (πληρώνονται τοπικά)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 95€ το άτομο.
  • Το ταξίδι ανάλογα τις πτήσεις ενδέχεται να εκτελείται αντιστρόφως.
  • Την εορταστική περίοδο υπάρχει περίπτωση υποχρεωτικού εορταστικού δείπνου εντός του
  • Υπάρχει προσάυξηση € 150 στο διάστημα 16/12 έως 8/1
  • Είναι το μόνο πρόγραμμα που διαθέτει την κρουαζιέρα – εμπειρία ζωής 2 ημερών στο Χα Λονγκ Μπέι με τα κρουαζιερόπλοια της Paloma Cruises

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ και 2 κενές σελίδες & 2 φωτογραφίες διαβατηρίου.
  • Η βίζα θα εκδοθεί τοπικά

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
  • Το νερό δεν είναι πουθενά πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο