Skip to main content

Βιετνάμ - Καμπότζη - Λάος Ιούνιος 2017 από 2599,00

Διάρκεια: 16 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις
 9/5, 23/5, 30/5, 6/6, 20/6, 27/6
Super Τιμή 
Για τις 11 πρώτες συμμετοχές

Highlights

  • Απολαύστε μια υπέροχη κρουαζιέρα στο Χάλονγκ Μπέι ανάμεσα σε καταπράσινες βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν.
  • Διεισδύστε στα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι, κρησφύγετα των Βιετκόνγκ στον Πόλεμο του Βιετνάμ.
  • Κάντε βόλτα με σαμπάν στο Ταμ Κοκ χαζεύοντας τοπία με ορυζώνες, επιβλητικά βράχια και ιερά σπήλαια.
  • Επισκεφτείτε το Ναό Μπαγιόν, κτίσμα μοναδικής ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας.
  • Ανακαλύψτε το Τα Προμ, που έχει μείνει σχεδόν ανέπαφο μέσα στη ζούγκλα.
  • Γοητευτείτε από το μεγαλειώδη ?νγκορ Βατ.
  • Πλεύστε στον ποταμό Μεκόνγκ, «τη μητέρα των ποταμών της Ινδοκίνας» και «κλέψτε εικόνες» από τη ζωή των μειονοτικών φυλών που ζουν στις όχθες του.
  • Επισκεφτείτε ένα από τα πιο φημισμένα σπήλαια στο Πακ Ου, με τα 1.000 αγάλματα του Βούδα.

1η HMEPA: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ (ΣΑΪΓΚΟΝ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Χο Τσι Μινχ (ή Σαϊγκόν, όπως ονομαζόταν παλιότερα) μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

2η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Άφιξη στο Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν) και σύντομη περιήγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Παλάτι της Επανένωσης (τ. Προεδρικό μέγαρο) και την αγορά Μπεν Ταν. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το χωριό Κου Τσι, όπου θα επισκεφτούμε τα περίφημα δαιδαλώδη τούνελ του, τα οποία κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ αποτελούσαν κρησφύγετο των Βιετκόνγκ. Η περιοχή ονομαζόταν «Σιδηρούν Τρίγωνο» και ήταν η βάση των Βιετναμέζων ανταρτών ενάντια στους Αμερικανούς. Στα εκθέματα του τοπικού μουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέμου, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη χώρα. Μετά την επίσκεψή μας θα επιστρέψουμε στο Χο Τσι Μινχ για να συνεχίσουμε με την ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλαιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας.

4η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΜΙ ΤΟ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΛΤΑ ΜΕΚΟΝΓΚ) - ΝΤΑΝΑΓΚ - ΧΟΪ ΑΝ
Στο επίκεντρό μας σήμερα βρίσκεται η περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε την πλωτή τοπική ψαραγορά και στη συνέχεια με αμαξάκι που σέρνει άλογο θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι Μι Το, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινή ζωή των ντόπιων. Επιστρέφουμε οδικώς στο αεροδρόμιο της Σαϊγκόν και πτήση για Ντανάγκ, μεγάλο και σημαντικό λιμάνι στο Κεντρικό Βιετνάμ. Άφιξη και οδική μετάβαση στο Χόι Αν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η HMEPA: ΧΟΪ ΑΝ - ΜΙ ΣΟΝ - ΧΟΪ ΑΝ
Πρωινή αναχώρηση για τον Αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Chams. Ο χώρος, που βρίθει από θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, έχει ενταχθεί από την UNESCO στη Λίστα Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Επιστροφή στο Χόι Αν. Διανυκτέρευση.

6η HMEPA: ΧΟΪ ΑΝ (ΠΕΖΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΧΟΥΕ
Κατά τη διάρκεια 16ου-18ου αιώνα το Χόι Αν υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ, με έντονες βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Πεζή περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της παλιάς πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε τον κινέζικο Ναό Phuc Kien, την περίφημη Ιαπωνική Γέφυρα, καθώς και τη γραφική αγορά της πόλης. Στη συνέχεια αναχωρούμε οδικώς για τη Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η HMEPA: ΧΟΥΕ - ΑΝΟΪ (ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ)
Μια όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων θα μας οδηγήσει στην 7ώροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε στην Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια. Η γνωριμία μας με την πόλη θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη επίσκεψη στην τοπική αγορά Ντονγκ Μπα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ανόι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας επιφυλάσσει μια υπέροχη έκπληξη: την εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η HMEPA: ΑΝΟΪ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ XAΛONΓK - ANΟΪ
Πρωινή αναχώρηση για το Χάλονγκ Μπέι, που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι. Η τοποθεσία, λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς της, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα σε καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Δεν θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε το σπήλαιο Τιέν Κουνγκ, γνωστό ως το «σπήλαιο του Ουρανού». Είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό σπήλαιο του Χαλόνγκ, αποτελούμενο από τρεις μεγάλες αίθουσες, εξαίσια διακοσμημένες με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Ύστερα από ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά, επιστρέφουμε στο Ανόι, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

9η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΟΪ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΑΜ ΚΟΚ - ΑΝΟΪ
Πρωινή αναχώρηση για το Νιν Μπιν μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, που μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα μαγευτικά τοπία της Ινδοκίνας και να έρθουμε σε επαφή με την αγροτική ζωή της χώρας. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, τη Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού. Συνεχίζουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Η γαλήνη του τοπίου με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα μας σαγηνεύσει. Επιστροφή στο Ανόι. Διανυκτέρευση.

10η HMEPA: ΑΝΟΪ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΛOYANΓK ΠPAΜΠANΓK (ΛΑΟΣ)
Στην πρωινή μας ξενάγηση θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου, όπως την Όπερα, αντίγραφο της Όπερας του Παρισιού, το αρχοντικό Ξενοδοχείο Metropole και τον Καθεδρικό Ναό, καθώς και τον αφιερωμένο στον Κομφούκιο Ναό της Λογοτεχνίας, που κατασκευάστηκε τον 11ο αιώνα και αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ, το οποίο ιδρύθηκε το 1076 για την εκπαίδευση των γιων των μανδαρίνων. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το επιβλητικό Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ (1890-1969), τόπος προσκυνήματος και αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, το περίφημο Εθνολογικό Μουσείο της πόλης, τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα, καθώς και την πανέμορφη Λίμνη Χόαν Κιέμ με το Ναό Νγκοκ Σον. Μια απολαυστική βόλτα με τα ποδήλατα, που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Λάος και την πόλη Λουάνγκ Πραμπάνγκ, που υπήρξε παλιά πρωτεύουσα της χώρας και εντάχθηκε στον Κατάλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO το 1995. Από τις ομορφότερες πόλεις της Ασίας, η Λουάνγκ Πραμπάνγκ γοητεύει τον ταξιδιώτη με τα ποικίλα αρχιτεκτονικά της στοιχεία, σε συνδυασμό με την πλούσια φύση που την περιβάλλει. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η HMEPA: ΛOYANΓK ΠPAΜΠANΓK (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΜΕΚΟΝΓΚ)
Η σημερινή ξενάγησή μας θα αρχίσει από το τέως Βασιλικό Παλάτι και νυν Εθνικό Μουσείο, που στεγάζει και το Βασιλικό Θέατρο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ναό Ξιέν Θονγκ, το ομορφότερο τέμπλο της πόλης, το Ναό Aham και την πανύψηλη στούπα Visoun. Αργότερα θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακό πλοιάριο για μια μεγάλη βόλτα κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ. Πρώτη μας επίσκεψη στο χωριό Μπαν Σανγκ Χάι, όπου παράγεται το δημοφιλές ποτό από ρύζι λάο-λάο. Συνεχίζοντας τη βαρκάδα μας, θα επισκεφτούμε ένα από τα πιο ιερά και φημισμένα σπήλαια, το Πακ Ου, στο οποίο βρίσκονται αναρίθμητα βουδιστικά αγάλματα όλων των ειδών, στιλ και μεγεθών, αφιερωμένα από τους πιστούς. Για το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί ελαφρύ γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο. Επιστρέφοντας νωρίς το απόγευμα στη Λουάνγκ Πραμπάνγκ θα κάνουμε άλλη μια στάση σε ένα γραφικό χωριό, το Μπαν Σανγκ Κονγκ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε παραδοσιακή υφαντουργία και κατασκευή χαρτιού. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με ανάβαση στον ιερό λόφο Που Σι, που θα μας ανταμείψει με μια πανοραμική θέα της πόλης και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

12η HMEPA: ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΚΟΥΑΝΓΚ ΣΙ - ΣΙΕΜ ΡΕΠ (ΚΑΜΠΟΤΖΗ)
Πρωινή αναχώρηση για τους πανέμορφους Καταρράκτες Κουάνγκ Σι που δημιουργούν πισίνες πάνω από ασβεστολιθικούς λόφους. Η διαδρομή πραγματικά θα σας γοητεύσει. Απέραντοι ορυζώνες εναλλάσσονται με χαμηλούς λόφους με πλούσια τροπική βλάστηση. Επιστροφή, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σιέμ Ρεπ της Καμπότζης. Φτάνοντας θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Tonle Sap, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα με επίσκεψη στο πλωτό χωριό Chong Chneah. Οι εικόνες θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

13η HMEPA: ΣΙΕΜ ΡΕΠ (ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ)
Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τον πιο διάσημο ναό, το μεγαλειώδη Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας. Τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας σε άλλους ναούς, ο καθένας εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γοητεία. Ο Neak Pean, που υπήρξε αρχαίο νοσοκομείο, έχει μια μεγάλη, τετράγωνη λίμνη περιστοιχιζόμενη από τέσσερις μικρότερες. Ο Prasat Kravan, μικρός ναός χτισμένος εξ ολοκλήρου από τούβλα, έχει στο εσωτερικό του θαυμάσια ανάγλυφα. Θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας επισκεπτόμενοι το Ναό Pre Rup, έναν από τους παλαιότερους του χώρου, αφιερωμένος στο Θεό Σίβα. Από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

14η HMEPA: ΣΙΕΜ ΡΕΠ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ
Συνεχίζουμε σήμερα την ξενάγησή μας στα εκπληκτικά μνημεία του Πολιτισμού των Xμερ. Η οχυρωμένη πόλη Άνγκορ Τομ υπήρξε πρωτεύουσα του αρχαίου κράτους των Χμερ κατά το 12ο αιώνα. Θα επισκεφτούμε τη νότια πύλη με τα μεγαλειώδη αγάλματα και το Ναό Μπαγιόν, κτίσμα μοναδικής ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας, που αποτελείται από 54 πύργους. Συνεχίζουμε την περιοδεία μας στον αρχαιολογικό χώρο, επισκεπτόμενοι το Τα Προμ, αρχαίο βουδιστικό μοναστήρι και αναμφίβολα το πιο ατμοσφαιρικό μνημείο της περιοχής, αφού έχει μείνει σχεδόν ανέπαφο μέσα στη ζούγκλα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πνομ Πενχ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα μας επιφυλάσσει ακόμη μία έκπληξη: η βαρκάδα μας στα νερά του ποταμού, απ’ όπου θα θαυμάσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Διανυκτέρευση.

15η HMEPA: ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
Το πρωί θα αρχίσουμε την ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Θα επισκεφτούμε επίσης το Μουσείο Tuol Sleng, φυλακές και χώρος βασανιστηρίων κατά την περίοδο των Ερυθρών Χμερ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

16η HMEPA: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  9/5/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2599 € 900 €
  Twin Room 2599 € 900 €
  Triple Room 2599 € 900 €
  Single Room 3339 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/5/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2599 € 900 €
  Twin Room 2599 € 900 €
  Triple Room 2599 € 900 €
  Single Room 3339 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  30/5/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2599 € 900 €
  Twin Room 2599 € 900 €
  Triple Room 2599 € 900 €
  Single Room 3339 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/6/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2599 € 900 €
  Twin Room 2599 € 900 €
  Triple Room 2599 € 900 €
  Single Room 3339 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/6/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2599 € 900 €
  Twin Room 2599 € 900 €
  Triple Room 2599 € 900 €
  Single Room 3339 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/6/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2599 € 900 €
  Twin Room 2599 € 900 €
  Triple Room 2599 € 900 €
  Single Room 3339 € 900 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Στο Βιετνάμ ξενοδοχεία 5*. Στην Καμπότζη και στο Λάος τα ξενοδοχεία είναι 4* sup.
  • Στην Ντόχα προσφέρεται διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο του αεροδρομίου
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, με ευρωπαϊκές και βιετναμέζικες γεύσεις - εκτός από το παραδοσιακό πικνίκ σε τοπικό εστιατόριο στο Λάος & το γεύμα εν πλω στο Χάλονγκ Μπέι. Στην Ντόχα, λόγω αργοπορημένης άφιξης, δεν προσφέρεται δείπνο/πρωινό.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ημερήσια εκδρομή στο Ταμ Κοκ (από το Ανόι).
  • Επίσκεψη στο χωριό Μι Το στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ.
  • Επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο Μι Σον.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Ντανάγκ, Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα την αναχώρηση μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 900 €
  • Βίζες που πληρώνονται τοπικά: 90 $ (Βιετνάμ: 25$, Καμπότζη: 30$, Λάος: 35 $).

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VISA
Βίζες που πληρώνονται τοπικά: 90 $
(Βιετνάμ: 25 $, Καμπότζη: 30 $, Λάος: 35$)
Τίποτα άλλο δεν πληρώνετε τοπικά!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
  • Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει  στα προγράμματά . Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
  • Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 75 $
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ