Skip to main content

Βιετνάμ 5*, Καμπότζη, Μι Σόν Φεβρουάριος-Μάρτιος από 2299,00

16 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις 6/2, 25/2, 10/3, 17/3, 24/3

Highlights

  • Απολαύστε μια υπέροχη κρουαζιέρα στο Χάλονγκ Μπέι ανάμεσα σε καταπράσινες βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν.
  • Διεισδύστε στα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι, κρησφύγετο των Βιετκόνγκ στον πόλεμο του Βιετνάμ.
  • Κάντε βόλτα με σαμπάν στο Ταμ Κοκ χαζεύοντας τοπία με ορυζώνες, επιβλητικά βράχια και ιερά σπήλαια.
  • Επισκεφτείτε το Ναό Μπαγιόν, κτίσμα μοναδικής ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας.
  • Ανακαλύψτε το Τα Προμ, που έχει μείνει σχεδόν ανέπαφο μέσα στη ζούγκλα.
  • Γοητευτείτε από το μεγαλειώδη ?νγκορ Βατ.
  • Θαυμάστε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα κάνοντας βαρκάδα στην Πνομ Πενχ.
  • Παρακολουθήστε μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό.
  • Περιηγηθείτε στα εντυπωσιακά κτίσματα του Μι Σον και ανακαλύψτε τις ινδουιστικές θρησκευτικές καταβολές στον Πολιτισμό των Chams.

1η HMEPA: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ (ΣΑΪΓΚΟΝ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Χο Τσι Μινχ (ή Σαϊγκόν, όπως ονομαζόταν παλιότερα), μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

2η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ (Ξενάγηση)
Άφιξη στο Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν). Ακολουθεί σύντομη περιήγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Παλάτι της Επανένωσης (τ. Προεδρικό μέγαρο) και την αγορά Μπεν Ταν (Ben Thanh). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Πρωινή αναχώρηση για το χωριό Κου Τσι, όπου θα επισκεφτούμε τα περίφημα δαιδαλώδη τούνελ του - κρησφύγετα των Βιετκόνγκ κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Η περιοχή ονομαζόταν «Σιδηρούν Τρίγωνο» και ήταν η βάση των Βιετναμέζων ανταρτών ενάντια στους Αμερικανούς. Στα εκθέματα του τοπικού μουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέμου, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη χώρα. Επιστροφή στο Χο Τσι Μινχ και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλαιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο κεντρικό ταχυδρομείο, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΜΙ ΤΟ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΝΤΑΝΑΝΓΚ - ΧΟΪ ΑΝ
Στο επίκεντρό μας σήμερα βρίσκεται η περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε την πλωτή τοπική ψαραγορά και στη συνέχεια με αμαξάκι που σέρνει άλογο θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι Μι Το, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινή ζωή των ντόπιων. Επιστρέφουμε οδικώς στο αεροδρόμιο της Σαϊγκόν και πτήση για Ντανάγκ, μεγάλο και σημαντικό λιμάνι στο Κεντρικό Βιετνάμ. Άφιξη και οδική μετάβαση στο Χόι Αν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η HMEPA: ΧΟΪ ΑΝ - ΜΙ ΣΟΝ - ΧΟΪ ΑΝ
Πρωινή αναχώρηση για τον Αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Chams. Ο χώρος, που βρίθει από θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, έχει ενταχθεί από την UNESCO στη Λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Χόι Αν. Διανυκτέρευση.

6η HMEPA: ΧΟΪ ΑΝ (ΠΕΖΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΧΟΥΕ
Κατά τη διάρκεια 16ου-18ου αι. το Χόι Αν υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της ΝΑ Ασίας. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ, με έντονες βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Κατά την πεζή περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της παλιάς πόλης θα επισκεφτούμε τον κινέζικο Ναό Phuc Kien, την περίφημη Ιαπωνική Γέφυρα, καθώς και τη γραφική αγορά της. Στη συνέχεια αναχωρούμε οδικώς για τη Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η HMEPA: ΧΟΥΕ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΑΝΟΪ
Μια όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων θα μας οδηγήσει στην 7ώροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια, καθώς και την τοπική αγορά Ντονγκ Μπα. Μεταφορά αεροδρόμιο και πτήση για το Ανόι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η HMEPA: ΑΝΟΪ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ XAΛONΓK - ANΟΪ
Πρωινή αναχώρηση για το Χάλονγκ Μπέι που βρίσκεται ΒΑ του Ανόι. Η τοποθεσία, λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς της, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα σε καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Δεν θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε το σπήλαιο Τιέν Κουνγκ, γνωστό ως «σπήλαιο του Ουρανού» - το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό σπήλαιο του Χαλόνγκ, αποτελούμενο από τρεις μεγάλες αίθουσες, εξαίσια διακοσμημένες με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Ύστερα από ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Ανόι. Διανυκτέρευση.

9η HMEPA: ΑΝΟΪ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΑΜ ΚΟΚ - ΑΝΟΪ
Πρωινή αναχώρηση για το Νιν Μπιν μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, που μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα μαγευτικά τοπία της Ινδοκίνας και να έρθουμε σε επαφή με την αγροτική ζωή της χώρας. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, τη Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού. Συνεχίζουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Η γαλήνη του τοπίου με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα μας σαγηνεύσει. Επιστροφή στο Ανόι. Διανυκτέρευση.

10η HMEPA: ΑΝΟΪ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ)
Στην πρωινή μας ξενάγηση θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου, όπως την Όπερα, αντίγραφο της Όπερας του Παρισιού, το αρχοντικό Ξενοδοχείο Metropole και τον Καθεδρικό Ναό, καθώς και τον αφιερωμένο στον Κομφούκιο Ναό της Λογοτεχνίας, που κατασκευάστηκε τον 11ο αι. και αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ, το οποίο ιδρύθηκε το 1076 για την εκπαίδευση των γιων των μανδαρίνων. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το επιβλητικό Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ (1890-1969), τόπος προσκυνήματος και αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, το περίφημο Εθνολογικό Μουσείο της πόλης, τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα, καθώς και την πανέμορφη Λίμνη Χόαν Κιέμ με το Ναό Νγκοκ Σον. Μια απολαυστική βόλτα με τα ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, συμπληρώνει τις εικόνες, που ήδη έχουμε αποκομίσει. Το βράδυ μας επιφυλάσσει μια υπέροχη έκπληξη: την εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η HMEPA: ΑΝΟΪ (ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
Ημέρα ελεύθερη στο Ανόι για να το εξερευνήσετε ακόμα περισσότερο.

12η HMEPA: ΑΝΟΪ - ΣΙΕΜ ΡΕΠ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σιέμ Ρεπ της Καμπότζης. Φτάνοντας θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Tonle Sap, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα με επίσκεψη στο πλωτό χωριό Chong Chneah. Οι εικόνες θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

13η HMEPA: ΣΙΕΜ ΡΕΠ (ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ)
Νωρίς το πρωί θα επισκεφτούμε τον πιο διάσημο ναό, το μεγαλειώδη Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας. Τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας σε άλλους ναούς, ο καθένας εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γοητεία. Ο Neak Pean, που υπήρξε αρχαίο νοσοκομείο, έχει μια μεγάλη, τετράγωνη λίμνη περιστοιχιζόμενη από 4 μικρότερες. Ο Prasat Kravan, μικρός ναός χτισμένος εξ ολοκλήρου από τούβλα, έχει στο εσωτερικό του θαυμάσια ανάγλυφα. Θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας επισκεπτόμενοι το Ναό Pre Rup, έναν από τους παλαιότερους του χώρου, αφιερωμένος στο Θεό Σίβα. Από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

14η HMEPA: ΣΙΕΜ ΡΕΠ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ
Συνεχίζουμε σήμερα την ξενάγησή μας στα εκπληκτικά μνημεία του πολιτισμού των Xμερ. Η οχυρωμένη πόλη Άνγκορ Τομ υπήρξε πρωτεύουσα του αρχαίου κράτους των Χμερ κατά το 12ο αιώνα. Θα επισκεφτούμε τη νότια πύλη με τα μεγαλειώδη αγάλματα και το Ναό Μπαγιόν, κτίσμα μοναδικής ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας, που αποτελείται από 54 πύργους. Συνεχίζουμε την περιοδεία μας στον αρχαιολογικό χώρο, επισκεπτόμενοι το Τα Προμ, αρχαίο βουδιστικό μοναστήρι και αναμφίβολα το πιο ατμοσφαιρικό μνημείο της περιοχής, αφού έχει μείνει σχεδόν ανέπαφο μέσα στη ζούγκλα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πνομ Πενχ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα μας επιφυλάσσει ακόμη μια έκπληξη: η βαρκάδα μας στα νερά του ποταμού, απ’ όπου θα θαυμάσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

15η HMEPA: ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Θα επισκεφτούμε επίσης το Μουσείο Tuol Sleng, φυλακές και χώρος βασανιστηρίων κατά την περίοδο των Ερυθρών Χμερ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

16η HMEPA: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/2/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - 17 ημέρες  - Τιμή από 2349€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2349 € 900 €
  Twin Room 2349 € 900 €
  Triple Room 2349 € 900 €
  Single Room 3039 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/2/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2299€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2299 € 900 €
  Twin Room 2299 € 900 €
  Triple Room 2299 € 900 €
  Single Room 2989 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  10/3/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 2299€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2299 € 900 €
  Twin Room 2299 € 900 €
  Triple Room 2299 € 900 €
  Single Room 2989 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  17/3/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 2299€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2299 € 900 €
  Twin Room 2299 € 900 €
  Triple Room 2299 € 900 €
  Single Room 2989 € 900 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/3/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 2299€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2299 € 900 €
  Twin Room 2299 € 900 €
  Triple Room 2299 € 900 €
  Single Room 2989 € 900 €

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 QR 204

23/12/2016

ΑΘΗΝΑ -  ΝΤΟΧΑ

20:10

01:20

 QR 970

24/12/2016

ΝΤΟΧΑ - ΣΑΪΓΚΟΝ

02:30

13:40

 QR 971

06/01/2017

ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ - ΝΤΟΧΑ

17:10

00:05

   

Με ενδιάμεσο σταθμό στη Σαϊγκόν*

   

 QR 203

07/01/2017

ΝΤΟΧΑ  - ΑΘΗΝΑ

07:15

11:25

* Προσφέρει διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ντόχα..

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 QR 212

05/01/2017

ΑΘΗΝΑ -  ΝΤΟΧΑ

20:10

01:20

 QR 970

06/01/2017

ΝΤΟΧΑ - ΣΑΪΓΚΟΝ

02:20

13:25

 QR 971

19/01/2017

ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ - ΝΤΟΧΑ

16:55

23:50

 QR 203

20/01/2017

ΝΤΟΧΑ  - ΑΘΗΝΑ

07:15

11:25

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Στο Βιετνάμ ξενοδοχεία 5* και στην Καμπότζη ξενοδοχεία 4* sup.
  • Περιλαμβάνεται η ακριβή διαμονή στην Ντόχα στο πολυτελές ξενοδοχείο του αεροδρομίου στο τέλος του ταξιδιού και όχι μεγάλη αναμονή στο αεροδρόμιο στην Ντόχα.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι. Στην Ντόχα, λόγω αργοπορημένης άφιξης, δεν προσφέρεται δείπνο/πρωινό καθώς προσφέρεται ξενοδοχεία για την διάρκεια της αναμονή σας στο αεροδρόμιο.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ημερήσια εκδρομή στο Ταμ Κοκ (από το Ανόι).
  • Εκδρομή στο Μι Το και το Μι Σον.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Ντανάγκ, Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα την αναχώρηση μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά
  • Προσφέρει διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο της Ντόχα.
  • Τα δείπνα στις 24/12 και στις 31/12 δεν είναι εορταστικά (Γκαλά).


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 900 €.
  • Βίζες και φόροι αεροδρομίων που πληρώνονται τοπικά (περίπου 55 $) και δεν περιλαμβάνονται στους φόρους που πληρώνονται στην Αθήνα.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει στα προγράμματά. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 111 $
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ