Skip to main content

Βιετνάμ – Η αποκάλυψη Καλοκαίρι & Φθινόπωρο 2016 από 1185,00

11 ημέρες
Αναχωρήσεις 2016: 1, 22 Ιουλίου, 12, 26 Αυγούστου, 2 Σεπτεμβρίου, 21 Οκτωβρίου, 11 Νοεμβρίου


Πρόγραμμα

1η μέρα: Αθήνα – Πτήση
Ολονύχτια πτήση για Ανόι με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους.

2η μέρα: Ανόι–Βόλτα στο Ανόι με ποδηλατάμαξες
Άφιξη στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Μετά τη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας, θα σας κάνουμε δώρο μία βόλτα με τα περίφημα Cyclo (ποδηλατάμαξες) στα κεντρικά σημεια της πόλης. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στη Γαλλική συνοικία.

3η μέρα: Ανόι – Ξενάγηση & παράσταση από μαριονέτες νερού
Ξενάγηση στο συγκρότημα του θείου Χο (Χο Τσι Μιν), με το Μαυσωλείο, τη μεγάλη πλατεία, το νέο κοινοβούλιο και το Προεδρικό Μέγαρο (με τη πρώτη και τελευταία ξυλοπάσαλη κατοικία του μεγάλου ηγέτη). Ακολουθεί επίσκεψη στον εντυπωσιακό ναό/πανεπιστήμιο λογοτεχνίας αφιερωμένο στο Κομφούκιο. Στάση για γεύμα και ξενάγηση στο μεγάλο Εθνολογικό Μουσείο και στη λίμνη Χοαν Κιεμ. Τέλος θα χαλαρώσετε βλέποντας μία παράσταση από τις φημισμένες μαριονέτες νερού.

4η μέρα: Ανόι - κρουαζιέρα στο κόλπο Χα Λονγ
Μεταφορά στο θεαματικό κόλπο του Χα Λονγκ και επιβίβαση σε παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο. Ακολουθεί βαρκάδα από τα παραδοσιακά σενμπέν σε ένα υπερθαλάσσιο χωριό και στις καλλιέργεια μαργαριταριών. Δείπνο και βραδινό ψάρεμα. (διανυκτέρευση εντός του πλοίου).

5η μέρα: Κρουαζιέρα στον κόλπο Χα Λονγκ-πτήση για Ντα Νάγκ-Χοι Αν
Μετά τη γυμναστική Ται Τσί, στα χρώματα της ανατολής & στο γαλήνιο τοπίο των 2000 πρασονησίδων, θα επισκεφθείτε το αρχαίο ασβεστολιθομένο σπήλαιο με τη καταπληκτική θέα στο κόλπο (σαν αμφιθέατρο φωταγωγημένο σε διάφορες αποχρώσεις). Επιστροφή στο πλοίο για γεύμα και μεταφορά στο λιμάνι-αεροδρόμιο για πτήση στο κεντρικό Ντα Νανγκ. Μεταφορά στο γραφικό Χοι Αν. Διαν/ση.

6η μέρα: Χοι Αν – Περιήγηση πόλης
Στη περιήγηση του Χόι Αν, θα δείτε το ιστορικό κινεζικό και ιαπωνικό κέντρο, με την 400 ετών κλειστή ιαπωνική γέφυρα, το κινεζικό ναό της θεάς της θάλασσας και την τοπική αγορά τροφίμων. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο στη ρομαντικότερη πόλη του Βιετνάμ.

7η μέρα: Χοι Αν – Χουέ (απαγορευμένη πόλη, παγόδα Θιεν Μου-τάφοι αυτοκρατόρων –Χοι Αν
Με τη διαδρομή κατά μήκος της τροπικής ακτογραμμής Ντα Ναγκ και του ορεινού δρόμου μέσα από τα σύννεφα, θα φτάσετε στο Χουέ, για να επισκεφθείτε την αρχαία οχυρωμένη ακρόπολη και το αυτοκρατορικό ανάκτορο. Ακολουθεί βόλτα στην αγορά Ντογκ Μπα και στάση για γεύμα. Από τη προβλήτα του ποταμού των αρωμάτων, θα κάνετε με βάρκα σε σχήμα δράκου μία διαδρομή μέχρι τη γαλήνια παγόδα Θιεν Μου. Θα συνεχίσετε οδικώς την επίσκεψή σας στους τάφους του 2ου & 12ου αυτοκράτορα και θα επιστρέψετε στο Χοι Αν μέσα από το νέο τούνελ.

8η μέρα: Πτήση για Χο Τσι Μιν - Επίσκεψη σηράγγων Κου Τσι – Ξενάγηση Σαϊγκόν
Πτήση από Ντα Ναγκ για Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν). Μεταφορά στη ζούγκλα με τις κρυψώνες και τα ειδικά υπόγεια περάσματα- τούνελ «Κου Τσι» (υπόγειες σήραγγες σε 3 επίπεδα από το μεγάλο πόλεμο με τους αμερικάνους). Θα ακολουθήσει στάση για γεύμα και στη στο κέντρο της Σαϊγκόν για να δείτε τη Παναγία των Παρισίων, το ταχυδρομείο του Άιφελ, τη Γαλλική Όπερα, το μεγάλο πεζόδρομο και τη διάσημη τοπική αγορά Ben Thanh, γεμάτη από μικρομάγαζα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

9η μέρα: Εκδρομή στο δέλτα του Μεκόνγκ
Πρωινή δίωρη διαδρομή για τη νότια επαρχία Ben Tre, που βρίσκεται στο δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Κατά την άφιξή σας, θα κάνετε μία βαρκάδα σε παραπόταμο του Μεκόνγκ. Απολαύστε τη διαδρομή σας στο καταπράσινο κανάλι και δείτε πως ψαρεύουν οι ντόπιοι με τον παραδοσιακό τρόπο. Θα επισκεφθείτε ένα εργαστήριο επεξεργασίας καρύδας και κατασκευής τούβλων. Θα κάνετε στάση σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα και θα συνεχίσετε με μία βαρκάδα ανάμεσα από ένα δάσος φοινικόδεντρων νερού. Επιστροφή στο κέντρο της πόλης και προαιρετικά παρακολουθήστε συγκλονιστική παράσταση «Α Ο», στο μέγαρο της όπερας, από τον χορογράφο του Cirque de Soleil.

10η μέρα: Χο Τσι Μιν – Πτήση επιστροφής
Ημέρα ελεύθερη στη γραφική Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν), μέχρι την μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για τη πτήση επιστροφής. Στη περίπτωση χρήσης της Qatar και εφόσον υπάρχει μεγάλη αναμονή στη Ντόχα, θα δοθεί μία διανυκτέρευση στη Ντόχα με μεταφορές και ξενάγηση και θα γίνει χρήση της απογευματινής πτήσης την επόμενη ημέρα για την επιστροφή σας.

11η μέρα: Αθήνα
Άφιξη Αθήνα

Τιμές κατ’ άτομο

2 Σεπτεμβρίου, 21 Οκτωβρίου,

 
 

11 Νοεμβρίου

 

Δίκλινο

   

1185

 

Μονόκλινο

+ 410

 

Σημείωση: Υπάρχει προσάυξηση € 50 στο διάστημα 1/10 κ΄έπειτα

    ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Αεροπορικά εισιτήρια μέσω ενδιάμεσου σταθμού
  •  Διαμονή σε επιλεγμένα 4*ξενοδοχεία
  •  Ημιδιατροφή (πρωινό και γεύμα) +1 δείπνο στο κρουαζιερόπλοιο
  •  Παράσταση σε θέατρο με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι
  •  Μεταφορές, εκδρομές και εσωτερικές πτήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  •  Μεταφορές με ηλεκτρικό αμαξίδιο στα ανάκτορα του Χούε
  •  2ήμερη κρουαζιέρα στον κόλπο του Χα Λονγκ
  •  Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Φόροι αεροδρομίων, ενισχυμένη ατομική ασφαλιστική κάλυψη, είσοδοι € 770
  •  Τοπικοί φόροι & κόστος έκδοσης βίζας € 95 (πληρώνονται τοπικά)

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  •     Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 95€ το άτομο.
  •     Το ταξίδι ανάλογα τις πτήσεις ενδέχεται να εκτελείται αντιστρόφως.
  •     Την εορταστική περίοδο υπάρχει περίπτωση υποχρεωτικού εορταστικού δείπνου εντός του ξενοδοχείου

    ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  •     Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ και 2 κενές σελίδες & 2 φωτογραφίες διαβατηρίου.
  •     Η βίζα θα εκδοθεί τοπικά

    ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  •     Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
  •     Tο νερό δεν είναι πόσιμο.