Skip to main content

Κίνα Ιστορικό Τρίγωνο Μάρτιος-Οκτώβριος 2017 από 1245,00

Υδάτινες πόλεις & πήλινο στρατό
Διάρκεια: 10 ημέρες
Αναχωρήσεις 2017 : 24/3, 14/4, 28/4, 12/5, 26/5, 2/6, 7/7, 21/7, 8/8, 11/8, 25/8, 8/9, 22/9, 6/10

 

1η μέρα: Αθήνα - πτήση - Σαγκάη
Ολονύχτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για Σαγκάη. Τακτοποίηση την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο και παρακολούθηση παράστασης με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο. Δείπνο, διαν/ση.

2η μέρα: Αθήνα - πτήση - Σαγκάη
Ολονύχτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για Σαγκάη. Τακτοποίηση την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο και παρακολούθηση παράστασης με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο. Δείπνο, διαν/ση.

3η μέρα: Σαγκάη - Περιήγηση Πόλης
Πρωινή επίσκεψη στους κήπους Γιού Γιουάν, στην περιοχή Μπουντ, στις παλιές συνοικίες και στον πύργο Gin Mao, (ένα από τα ψηλότερα κτίρια του κόσμου). Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα: Σαγκάη - (Υδάτινες πόλεις) Σιτάνγκ - Χαντζόου
Αναχώρηση για Χάντζόου με πρώτη επίσκεψη ένα βουδιστικό μοναστήρι. Επόμενη στάση η αρχαία πόλη Σιτάνγκ, (που μοιάζει σαν να βγαίνει από όνειρο), για να περπατήσετε στο μακρύ σκεπαστό διάδρομο του κεντρικού καναλιού. Ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο του Χαντζόου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα: Χαντζόου - Κρουαζιέρα στην Λίμνη Σιχού - Σιάν
Πρώτη δραστηριότητα, η πρωινή βαρκάδα στην ειδυλλιακή λίμνη Σιχού (Δυτική λίμνη) με τις κατάφυτες όχθες και τα περίπτερα- παγόδες. Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σιάν, την πρώτη αρχαία πρωτεύουσα της “Αυτοκρατορίας του Κέντρου”, αφετηρίας του Δρόμου του Μεταξιού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο, θα παρακολουθήσετε το φημισμένο θέαμα χορού και μουσικής της δυναστείας των Τανγκ (Tang Dynasty Show).

6η μέρα: Σιάν - Πήλινος Στρατός - περιήγηση πόλης - Πεκίνο
Πρωινή ξενάγηση στο διάσημο «Πήλινο Στρατό», που αποτελείται από 8.099 ανθρώπινα αγάλματα και άλογα, στις φυσικές τους διαστάσεις. Ακολουθούν τα καλοδιατηρημένα τείχη της δυναστείας των Μινγκ, ο Πύργος της Καμπάνας και η Παγόδα της Άγριας Χήνας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Πεκίνο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: Πεκίνο - Σινικό Τείχος – Ιερός Δρόμος – Αυτοκρατορική Νεκρόπολη - Ολυμπιακές εγκαταστάσεις
Πρωινή εκδρομή στο Σινικό Τείχος. Με συνολική έκταση τα 8.851 χλμ., αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις ανθρώπινο οικοδόμημα ορατό από το φεγγάρι. Ακολουθεί η επίσκεψη στην Αυτοκρατορική Νεκρόπολη και τον Ιερό Δρόμο. Στη συνέχεια θα γίνει μία μικρή επίσκεψη σε εργαστήριο μαργαριταριών και κατά την επιστροφή, θα γίνει στάση φωτογράφισης στις περίφημες ολυμπιακές εγκαταστάσεις και ειδικότερα τη «φωλιά του πουλιού». Δείπνο με διάσημη πάπια Πεκίνου.

8η μέρα: Πεκίνο - Απαγορευμένη Πόλη – Πλατεία Τιεν Αν Μεν - Χουτόνγκ
Ξεκινώντας από την ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν, εκεί που βρίσκεται και το Μαυσωλείο του Μάο, θα ακολουθήσετε τη ξενάγηση σας στην Απαγορευμένη Πόλη, που με έκταση 720.000 τ.μ. φιλοξενεί 980 κτίρια. Εκεί ζούσαν για περίπου 500 χρόνια οι αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ και Τσινγκ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στα κυριότερα δωμάτια (όπως την αίθουσα του θρόνου & τα δωμάτια των παλλακίδων). Επόμενη στάση τα διάσημα Χουτόνγκ, δηλαδή η παλιά συνοικία των Κινέζων. Μάθετε τον τρόπο που μέχρι και τώρα οι περισσότεροι από τους Κινέζους ζούσαν αρμονικά σε παραδοσιακά μονοόροφα σπίτια με κοινές αυλές. Δοκιμάστε μία βόλτα με τα παραδοσιακά αμαξίδια περιμετρικά της λίμνης και χαλαρώστε σε ένα από τα υπέροχα καφέ της περιοχής. Δείπνο και διαν/ση.

9η μέρα: Πεκίνο - Θερινά Ανάκτορα – Ναός του Ουρανού
Τα θερινά ανάκτορα της φιλόδοξης αυτοκράτειρας Τζου Χσι, με τις περίτεχνες γέφυρες και την γραφική λίμνη, απέχουν μόλις 12 χλμ από το Πεκίνο. Εκεί θα θαυμάσετε τον σκεπαστό διάδρομο 700 μέτρων όμορφα ζωγραφισμένο από μυθολογικές παραστάσεις και στο τέλος του να δεσπόζει το περίφημο «Μαργαριταρένιο Καράβι». Τελευταία στάση ο ναός του Ουρανού, σύμβολο της Δυναστείας των Μινγκ και το μοναδικό κυκλικό κτίσμα όλης της Κίνας. Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Ολονύχτια πτήση.

10η μέρα: Αθήνα
Άφιξη στην Αθήνα

Κόστος από: 
Δίκλινο: 1245 €
Μονόκλινο: +370

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση μέσω ενδιάμεσου σταθμού
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 5* και (4* στην Σαγκάη)
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Παρακολούθηση ακροβατικού σόου στη Σαγκάη
  • Παράσταση Tang Dynasty Show στο Σιάν με δείπνο
  • Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με πάπια Πεκίνου
  • Κλιματιζόμενα λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Επισκέψεις, περιηγήσεις, είσοδοι, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, βίζα, εμπλουτισμένη ταξιδιωτική ασφάλεια, είσοδοι € 750.
  • Τοπικοί φόροι, φιλοδωρήματα (πληρωτέα στη Κίνα)= € 85

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Απαιτείται βίζα εισόδου για την Kίνα , η οποία εκδίδεται από την Αθήνα και θα χρειαστούμε αυτούσιο το διαβατήριο σας και 1 φωτογραφία έγχρωμη σε λευκό φόντο το αργότερο 20 μέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
  • Tο διαβατήριο σας πρέπει να έχει 6μηνη ισχύ από την είσοδο σας στην χώρα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με μικρότερη συμμετοχή, με μία μικρή επιβάρυνση. Η ροή του προγράμματος μπορέι ν’ αλλάξει για την καλύτερη εκβασή του.
  • Οι τιμές εμπεριέχουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 ημέρες πριν την
  • αναχώρηση και ισχύουν για προκαθορισμένο αριθμό θέσεων

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. Το νερό δεν είναι πουθενά πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο.