Skip to main content

Πλήρης Νότια Αφρική Διαδρομή των Κήπων (Garden Route) 16 ΗΜΕΡΕΣ

Καταρράκτες Βικτώρια - Μποτσουάνα - Ζουαζιλάνδη - Ζούλουλαντ - Πάρκο Κρούγκερ - (Πάρκο Τσόμπε)

Αναχωρήσεις :  22/12


Το παρόν πρόγραμμα αποτελεί ένα πλήρες πρόγραμμα στις Νότιες χώρες της Αφρικανικής ηπείρου. Ξεχωρίζει εκτός των άλλων και στα παρακάτω σημεία:

  1. Επίσκεψη της Ζάμπιας, από όπου βλέπουμε τους καταρράκτες Βικτώρια και από την μεριά της.
  2. επίσκεψη των καταρρακτών και από την μεριά της Ζάμπιας και από την μεριά της Ζιμπάμπουε.
  3. Επίσκεψη και διαμονή στο ανεξάρτητο κρατίδιο της Σουαζιλάνδης στα εσωτερικά της Νότιας Αφρικής και σαφάρι.
  4. Επίσκεψη και διαμονή στην επαρχία Ζουλουλαντ
  5. Επίσκεψη και σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ , το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικο πάρκο της Αφρικανικήε ημείρου. Θα ήταν παράλειψη να μην υπάρχει το πάρκο αυτό στο πρόγραμμα.
  6. Η πανέμορφη οδική διαδρομή των κήπων με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις (Garden Route)
  7. Πλούσια 16ήμερη διάρκεια
  8. Δυνατότητα επίσκεψης και σαφάρι (ποταμίσιου και jeep) στο πάρκο Τσόμπε της Μποτσουάνας
  9. Πρόκειται για ένα γεμάτο πρόγραμμα που δεν παραλείπει τίποτα από τα βασικά αξιοθέατα όπως το αστραφτερό Σαν σίτι, την συνοικία των εγχρώμων Σοβέτο, το διάσημο ορυχείο χρυσού, το νησάκι Σήλ με την αποικία με φώκιες.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ GARDEN ROUTE. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΦΑΡI ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΗ ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ.

 

Αναχωρήσεις 2012 : 10/05, 24/05, 07/06, 21/06, 05/07, 19/07,

02/08, 17/08, 06/09, 20/09, 04/10, 18/10, 08/11, 22/11, 22/12

 

Το ταξίδι στη Νότια Αφρική

Ένα ταξίδι στα άδυτα της Νοτιότερης χώρας της Αφρικής. Οι φυσικές της ομορφιές, το ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, η πανίδα των Εθνικών πάρκων, τα χρυσωρυχεία, τα υπολείμματα της πρώτης Ολλανδικής αποίκισης και οι σύγχρονες πόλεις είναι τα κύρια σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στη Νότια Αφρική, στα εδαφικά όρια της οποίας έχουν συγχωνευτεί το Λεσότο και η Σουαζιλάνδη.

Επισκεπτόμαστε την "πόλη του χρυσού", το υπερσύγχρονο Γιοχάνεσμπουργκ, την "πόλη της ζακαράντας", τη γλυκιά Πραιτόρια, το κοσμοπολίτικο Κέιπ Τάουν, που θεωρείται μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, την περιοχή των Ζουλού, τη Σουαζιλάνδη και το γοητευτικό Ντέρμπαν και βέβαια δεν παραλείπουμε ένα ολοήμερο σαφάρι στο παγκοσμίως γνωστό Πάρκο Κρούγκερ.

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει επίσης τους μοναδικούς καταρράκτες Βικτώρια, όπου θα θαυμάσουμε τη μεγαλοπρέπεια και το μεγαλείο της φύσης, τη Σουαζιλάνδη καθώς και μας δίνει τη δυνατότητα για ένα ακόμα σαφάρι στο περίφημο πάρκο Τσόμπε της Μποτσουάνας.

Για το τέλος του προγράμματος αφήνουμε τις καλύτερες εικόνες μέσω της διαδρομής των Κήπων (Garden Route), μιας από τις ωραιότερες διαδρομές του κόσμου με συνεχής εναλλαγές τοπίου.

Ζήστε στιγμές ανεπανάληπτες στην Αφρικανική γη !

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Γιοχάνεσμπουργκ την πόλη του χρυσού της Νότιας Αφρικής.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ

Άφιξη στο Γιοχάνεσμπουργκ, μια υπερσύγχρονη και δυναμική πόλη, στην οποία δεσπόζουν οι ουρανοξύστες - ένα Μανχάταν στην καρδιά της Αφρικής. Άφιξη σύντομη περιήγηση στην πόλη όπου θα γνωρίσουμε την οικονομική, βιομηχανική και εμπορική πρωτεύουσα της χώρας και στη συνέχεια ξενάγηση στο ορυχείο χρυσού μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. To απόγευμα περιήγηση σε μια από τις πιο γνωστές συνοικίες εγχρώμων, το Σοβέτο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΝ ΣΙΤΥ – ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Πραιτώρια ‘την πόλη της Ζακαράντα’ . Περιήγηση στην πόλη με τα μνημειώδη κτίρια που περιβάλλουν την πλατεία του Καθεδρικού Ναού, το άγαλμα του Κρούγκερ, το Ανάκτορο της Δικαιοσύνης και τα υπόλοιπα κυβερνητικά κτίρια, οι αριστοκρατικές συνοικίες και το επικό μνημείο των Πρωτοπόρων αποτελούν μερικά από τα αξιοθέατα που της περιήγησής μας στην πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Σαν Σίτι, το "Λας Βέγκας" της Νοτίου Αφρικής. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε το κοσμοπολίτικο περιβάλλον της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο Γιοχάνεσμπουργκ και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΖΑΜΠΙΑ )

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πόλη των Καταρρακτών της Ζιμπάμπουε. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αφρικής, τους καταρράκτες Βικτώρια, που απλώνονται σε πλάτος 1.700 μέτρων και πέφτουν από ύψος 90 έως 107 μέτρων στο φαράγγι του Ζαμβέζη. "Ο καπνός που βρυχάται", έτσι ονόμαζαν οι ιθαγενείς τον υδάτινο αυτό γίγαντα. Το πέπλο της ομίχλης που σχηματίζεται από την πτώση των νερών είναι ορατό από απόσταση 40 χιλιομέτρων. Οι καταρράκτες ανακαλύφθηκαν από τον Λίβινγκστον στις 16/11/1855, ο οποίος θαυμάζοντας την ομορφιά του τοπίου έγραψε: "τέτοια όμορφη θέα πρέπει να ατένιζαν οι άγγελοι στο πέταγμά τους" και τους έδωσε το όνομα της βασίλισσάς του, της Βικτωρίας. Αναχώρηση για τη Ζάμπια, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους καταρράκτες από αυτή την πλευρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας (στην πλευρά της Ζιμπάμπουε). Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ – (Προαιρετική εκδρομή στο ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ της ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ)

Ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας. Προαιρετικά σας προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή σε ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα της Αφρικής, το ΤΣΟΜΠΕ στη γειτονική Μποτσουάνα.

Περιγραφή εκδρομής – Κόστος 150 € κατ’ άτομο

Αναχώρηση οδικώς για την Μποτσουάνα, μια από τις πιο πλούσιες σε χλωρίδα και πανίδα χώρες της Αφρικής και σε ένα από τα πιο άγρια πάρκα της, το πάρκο Τσόμπε, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα εκπληκτικό σαφάρι με jeep και στη συνέχεια εν πλω στον ποταμό. Μια εμπειρία που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ζιμπάμπουε αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ) – ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ

Νωρίς το πρωί θα δούμε τους καταρράκτες από την πλευρά της Ζιμπάμπουε, δίνοντάς μας μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να νιώσουμε και να θαυμάσουμε τη μεγαλοπρέπεια και το μεγαλείο της φύσης και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο, απ΄ όπου θα πετάξουμε πίσω στο Γιοχάνεσμπουργκ. Άφιξη και αναχώρηση οδικώς μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής με τελικό προορισμό το Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, ένα από τα μεγαλύτερης βιολογικής σημασίας πάρκα της Αφρικής. Ειδικοί λένε πως αν σε όλη την Αφρική εξαφανιστούν τα ζώα από την έλλειψη τροφής και τους λαθροκυνηγούς, στο πάρκο Κρούγκερ θα υπάρχουν ακόμη. Διανυκτέρευση στην περιοχή Χέϊζεβιου.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ (ΣΑΦΑΡΙ)

Η σημερινή ημέρα θα μας χαρίσει ανεπανάληπτες εμπειρίες με το σαφάρι μας στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, ιπποπόταμους, μαϊμούδες, βουβάλια και γιατί όχι, το βασιλιά της σαβάνας, το λιοντάρι. Διανυκτέρευση στο Χεϊζιβιου.

8η ΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ - ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη Σουαζιλάνδη. Το ανεξάρτητο μικρό κρατίδιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ – ΖΟΥΛΟΥΛΑΝΤ - ΧΛΟΥΧΛΟΥΕ

Αναχώρηση για το πάρκο Hluhluwe διασχίζοντας τη Ζούλουλαντ, την περιοχή της φυλής των Ζουλού, όπου θα επισκεφθούμε ένα διατηρημένο «πολιτιστικό χωριό». Άφιξη στο Χλουχλούε όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα ακόμα σαφάρι. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΧΛΟΥΧΛΟΥΕ - ΝΤΕΡΜΠΑΝ

Σήμερα το πρωί θα Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πιο χαρούμενη πόλη της χώρας, το Ντέρμπαν. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό Δημαρχείο στην πλατεία Φράνσις Φέργουελ, τον αναπαλαιωμένο σιδηροδρομικό σταθμό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ (GARDEN ROUTE)

11η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΕΡΜΠΑΝ – ΠΟΡΤ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ - ΝΑΪΣΝΑ

Πρωινή πτήση για το Πορτ Ελίζαμπεθ, τη μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας του Ανατολικού ακρωτηρίου, με την ωραία αρχιτεκτονική και τις μαγευτικές παραλίες. Μια πόλη που πρωτοεποίκησαν οι Πορτογάλοι και στη συνέχεια οι Ολλανδοί και οι Άγγλοι. Επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε την διάσημη ‘Διαδρομή των κήπων’ από τις πιο όμορφες διαδρομές του κόσμου με συνεχείς εναλλαγές τοπίων. Προορισμός μας η παραθαλάσια πόλη Νάισνα (Knysna). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

 

12η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΪΣΝΑ – ΟΥΝΤΣΧΟΥΡΝ – ΜΟΣΣΕΛ ΜΠΕΪ

Πρωινή αναχώρηση για το Ούντσχουρν (Oudtshoorn), πόλη γνωστή για τα εκτροφεία στρουθοκαμήλων. Η διαδρομή μας περνά από την ορεινή διάβαση της Ουτενίκα, το Εθνικό Πάρκο Wilderness και την πόλη Τζόρτζ. Άφιξη στο Ούντσχουρν, επίσκεψη σε τοπική φάρμα εκτροφής στρουθοκαμήλων. Στη συνέχεια αναχώρηση για την παραθαλάσσια πόλη Μόσελ Μπέι όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

13η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΣΣΕΛ ΜΠΕΪ – ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ

Συνεχίζουμε σήμερα τη μαγευτική μας διαδρομή με προορισμό το Κέηπ Τάουν. Πρώτη στάση στον Κόλπο Μόσελ, λιμάνι και παραθαλάσσιο θέρετρο στον Ινδικό ωκεανό, στο δυτικό άκρο του Garden Route, εκεί όπου αποβιβάστηκε ο Πορτογάλος εξερευνητής Βαρθολομαίος Ντιάζ στον πρώτο του περίπλου στην Αφρική. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας για τη χαριτωμένη ιστορική Ολλανδική πόλη Σβέλλενταμ. Αμέσως μετά θα σταματήσουμε στην παραλιακή πόλη Hermanus, διάσημη για τις επισκέψεις των φαλαινών και τους παρατηρητές που συρρέουν εκεί απ’ όλο τον κόσμο (Ιούλιο με Νοέμβριο). Απογευματινή άφιξη στο Κέηπ Τάουν, την πιο κοσμοπολίτικη πόλη της χώρας, που θεωρείται σαν μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

14η ΗΜΕΡΑ : ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (ΝΗΣΙ ΣΗΛ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ)

Αναχώρηση για το νησί Σήλ όπου θα δούμε μια πανέμορφη αποικία με φώκιες. Στη συνέχεια μέσω μιας εντυπωσιακής παραλιακής διαδρομής θα κατευθυνθούμε προς τις εσχατιές Αφρικανικής Ηπείρου, στο περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας. Ο πρώτος που παρέκαμψε το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδος ήταν Βαρθολομαίος Ντιάζ το 1487. Από τότε έγινε πέρασμα για τους Ισπανούς, τους Πορτογάλους, τους Άγγλους και τους Ολλανδούς στα ταξίδια τους προς τις Ινδίες. Αφού απολαύσουμε από την κορυφή του το αγκάλιασμα του Ατλαντικού με τον Ινδικό Ωκεανό, θα φτάσουμε αργά το απόγευμα στο Κέιπ Τάουν. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Νότιας Αφρικής μετά το Γιοχάνεσμπουργκ και η παλαιότερη αποικία των Ευρωπαίων στο νότιο τμήμα της Αφρικανικής ηπείρου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

15η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μια πόλη στην άκρη μιας ηπείρου δεν σημαίνει πάντα πως είναι μια ξεχασμένη πόλη. Στην περίπτωση μάλιστα του Κέιπ Τάουν συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κοσμοπολίτικο, γεμάτο ζωή και χρώματα, το Κέιπ Τάουν και η ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου συνδυάζουν την ιστορία με το μέλλον του τόπου. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανεβούμε με το τελεφερίκ (καιρού επιτρέποντος) στην κορυφή του επίπεδου Τέιμπλ Μάουντεν, όπου από ύψος 1.088 μέτρων θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης αλλά και θα θαυμάσουμε τα υποβλητικά βραχώδη τοπία της περιοχής. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε στην παλιά πόλη θα δούμε όλα τα ιστορικά της μνημεία, όπως το Κάστρο, την Ολλανδική Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, την τοπική Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, τη γραφική συνοικία των Μαλαισίων με τα πολύχρωμα τζαμιά, καθώς και την εκπληκτική αποβάθρα του λιμανιού. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας μεταφορά στο αεροδρόμιο για την απογευματινή πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

16η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα γεμάτοι από εντυπώσεις που θα μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή.

Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 μέρες πριν την αναχώρηση.

Κόστος Εκδρομής 

Κάντε την κράτηση σας έως 30/11 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές 

3.490 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

ΠΤΗΣΕΙΣ ME THN QATAR AIRWAYS

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου : + 560 € 

 

Προαιρετική Εκδρομή στο πάρκο Τσόμπε της στη Μποτσουάνας (ποταμίσιο και με jeep σαφάρι) : 150 €

 

Σημείωση

Η σημείωση ισχύει για όλες τις αναχωρήσεις εκτός των αναχωρήσεων 2/8 & 22/12

η τιμη ισχυει για ελαχιστη συμμετοχη 15 ατομων. η εκδρομη πραγματοποιειται και για λιγοτερο αριθμο ατομων (ακομα και 8) και δεν ακυρωνεται. στην περιπτωση όμως μικροτερησ των 15 ατομων συμμετοχησ η εκδρομη πραγματοποιειται με επιβαρυνση +229   € για συμμετοχη 10 ατομων και +369 € για συμμετοχη 8 ατομων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ( 1 ) ΚΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Περιλαμβάνονται  

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΜΕ ΤΗΝ Qatar Airways
  • Ξενοδοχεία 4* στην επαρχία ξενοδοχεία εξοχικά, τοπικού χρώματος.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός από τη διαμονή στους Καταρράκτες Βικτώρια που είναι μόνο με πρωινό
  • Ξεναγήσεις, μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός έμπειρος ξεναγός
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ Περιλαμβανονται

  • ΠΕΡΙΠΟΥ 710 ΕΥΡΩ Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων
  • Βίζες που πληρώνονται τοπικά σε δολάρια (περίπου 90 €)